tuinwerken Lier

Tuinwerken Lier: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Lier

Tuinwerken in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Het aanleggen van vijvers, terrassen, paden, en andere tuinwerkzaamheden zijn me eigen. Gaande van het uitgraven (met graafmachine of met de hand), tot het volledig afwerken van tuinprojecten zoals aanplantingen, filterinstallaties op vijvers, vijverreparaties,... u kan voor dit alles bij mij terecht.
Tuinwerken in Berlaar (2590) - Kobe
Kobe
Berlaar
4.56/5 (16 reviews)
Ik werk graag in de tuin, ik werk hard en steeds optijd. In ben flexiebel en schijven met de planning of veranderingen van die plannen/ bijkomende opdrachten zijn voor mij geen probleem.
Tuinwerken in Lier (2500) - Thomas
Thomas
Lier
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb 4 jaar professionele ervaring met alles wat met tuinieren te maken heeft.
Tuinwerken in Lier (2500) - Stephen
Stephen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (3 reviews)
Algemene tuinwerken en onderhoud van bestaande groenperken. Ook kleine grondwerken zijn mogelijk. Ik heb zelf alle machines ter beschikking om uw tuin terug tot een pareltje om te toveren.
Tuinwerken in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik kan best wel wat werk verzetten en krijg hier ook voldoening uit. Aarde verplaatsen met de kruiwagen, schuppen, hagen snoeien... Ik heb wat basismateriaal, maar voor specialere zaken kan materiaal gehuurd worden.
Tuinwerken in Nijlen (2560) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Reeds vele jaren verzorg ik tal van tuinen. Met een enorme kennis van onze flora zorg ik voor een bruisende kleurvolle tuin. Geen dor gazon meer, maar een tuin die bruist van het leven. Met grote zorg nemen we ook het onderhoud voor onze rekening!
Tuinwerken in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Kristof
Kristof
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Zorgvuldige tuinier. Ik zal met plezier uw tuin onderhouden, gaande van kleine werkjes tot groot onderhoud. Ik ben beschikbaar tijdens het weekend en misschien ook enkele dagen tijdens de week (afhankelijk van lessenrooster volgend academiejaar).
Tuinwerken in Hove (2540) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hove
Nieuw
Geschoolde tuinaannemer, Door mijn opleiding en de juiste medewerkers kan mijn bedrijf zowat alle tuinklussen aan. Voor meer info, vraag gerust! Mijn bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Hierdoor beschikken wij over allerlei professioneel tuingereedschap. zo kunnen wij vrijwel elke klus aan. Hopelijk tot snel!
Tuinwerken in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Lier
Nieuw
Ik ben een zeer betrouwbaar persoon en geef steeds de correcte prijs. Ik kan u helpen met ramen en deuren , asbestverwijderen,vloeren en betegelen,platte daken met epdm rubber en ook kan je bij mij terecht om een opruiming van de kelder en of andere ruimtes. Na alles bekeken te hebben maak ik een prijs op en stuur ik je alles door via mail.
Tuinwerken in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Michaël
Michaël
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
De klant is koning, wil uiteraard enkel tevreden klanten. Ben spontaan, punctueel en een doorzetter in men werk. Stuur gerust je klus naar me door, dan wordt dit bekeken en opgelost.
Tuinwerken in Lier (2500) - Jurgen
Jurgen
Lier
Nieuw
Geen klus te zwaar geen klus te groot zoals BOB de bouwer zou zeggen. Ik ga niets uit te weg en probeer steeds alles tot een mooi einde te brengen voor mezelf en de klant.
Tuinwerken in Lier (2500) - Philip
Philip
Lier
Nieuw
Mijn ervaringen gaan van het aanleggen van een tuin, van grondwerk tot het zaaien en planten. Ook het het plaatsen van de nodige bodembedekking tussen planten.
Tuinwerken in Duffel (2570) - Petrica
Petrica
Duffel
Nieuw
I am good at any manual work, when i was young I lived in the Village and I know what I have to do in general. I learn fast and I like hard work, If you think I can help you just contact me. Bye, have a nice day ✌️
Tuinwerken in Lier (2500) - Tatjana
Tatjana
Lier
Nieuw
Mijn man en ik zijn handige en hard werkende mensen . We verdienen ook graag bij om de kinderen van ons alles te bieden We beschikken over eigen vervoer
Tuinwerken in Duffel (2570) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Aanleg van tuinen, planten van grote bomen. Plaatsen van afsluitingen. Klein schrijnwerk. Houtcraeties op maat. Bouwen van serres met oude ramen, upcycling.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Lier: geëvalueerd met 4.9 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Lier, tuinaanleg Lier, terras aanleggen Lier, tuinaannemer Lier, omheining plaatsen Lier, tuin werken Lier, werken in de tuin Lier, tuinontwerp Lier, tuinhulp lage prijs Lier, tuinarchitect Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden