tuinwerken Evergem

Tuinwerken Evergem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Evergem

Tuinwerken in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
heb ervaring in het terug in orde brengen van tuinen in slechte omstandigheden, terug vrijmaken na een zware renovatie werken en beschadiging van de tuin. Omvellen van bommen De grond terug klaar leggen voor nieuw gras.
Tuinwerken in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Ik heb al 3 jaar ervaring in tuinaanleg en onderhoud. Zowel inrichting van plantvakken, als aanleg van gazons en terrassen liggen binnen mijn capaciteiten. Ik vind het altijd leuk om iemand blij te kunnen maken met een mooi ingerichte tuin!
Tuinwerken in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.82/5 (11 reviews)
Ik heb mijn eigen jeep en ik kan overal gaan snoeien afbraak tuinhuisfuil weg doen ik werk graag buiten en ik wil echt iemand hulp nodig heeft zoals oudere mensen die nietmeer aankunnen aan het dak enz...
Tuinwerken in Evergem (9940) - Bart
Bart
Evergem
4.89/5 (9 reviews)
..................................................................................................................................................................
Tuinwerken in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (9 reviews)
Tuinrestauratie: grote heesters & hagen opwaarderen of verwijderen. Kleine of grote werken. Bomen, fruitbomen of tuinen waar in jaren niet werd naar gekeken: wij frissen het op, afval gaat mee aan kost per big bag of verhakselen. Altijd eerst tuinbezoek. Kundig, correct en duurzaam, al ons eigen materiaal, 25jaar expertise en ervaring, en nog steeds met de goesting en glimlach! Honderden tevreden klanten. Wij komen altijd met 2, transport en kleine machines incl.
Tuinwerken in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Wetenschappelijk onderlegd als bio-ingenieur land en bosbeheer. Mijn eerste boomklimcursus gevolgd in 2014, en sedertdien ook veel boomsnoei en boomvellen gedaan bij vrienden en familie. Nu de tweejarige opleiding tot Boomverzorger gevolgd en ruim één jaar professionele ervaring in de groene sector. Super gemotiveerd, harde werker en heel flexibel.
Tuinwerken in Gent (9000) - Arvid
Arvid
Gent
5/5 (4 reviews)
Vnl boomverzorging. Indien uw bomen een gevaar vormen voor uwzelf of anderen kan het aangewezen zijn om ze bij te snoeien of desnoods te vellen. U kan hiervoor mijn hulp vragen. Ook voor andere zware tuinwerken. Ik beschik over professioneel materiaal.
Tuinwerken in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds tien jaar in de bouw en omgevingsaanleg. Ik kan u helpen bij het heraanleggen van uw tuin voor de volgende werken: klinkers leggen, aanleggen van paden, borduren plaatsen, rioleringswerken, grasdallen plaatsen, gras inzaaien, betonnen en houten afsluitingen plaatsen, hekken plaatsen, etc. Ik kan ook een kraan bedienen voor graafwerken, maar ben zelf niet in het bezit van een kraan.
Tuinwerken in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
kan wat van alles zijn, spitten maar ook grote oppervlakten gras afrijden. Putten delven voor vijver of zo. Oprit en afsluitingen ook wel ervaring mee. Maar ook het lichtere werk hoor in de tuin zoals onkruid wieden en zo
Tuinwerken in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben niet bang om in weer en wind me handen vuil te maken. Heb in school tuinbouw gevolgd en heb certificaat van dakwerken. Dus zou ik zeggen wie nie waagt blijft onzeker afvragen hoe ik ben.
Tuinwerken in Eeklo (9900) - Wim
Wim
Eeklo
5/5 (1 reviews)
Met veel zorg zoals het mijn eigen tuin was, wil ik uw tuin weer tot een aangename plaats maken. Ik beschik over een grasmaaier, vertikuteermachine, haagschaar, boomzaag. Veiligheid staat uiteraard voorop. U zal niet teleurgesteld zijn !
Tuinwerken in Mariakerke (9030) - Erwin
Erwin
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Buiten mijn dagelijkse werk zoals opritten, terrassen en afsluiting zowel het gescheiden van rioolstelsel van scheiden rwa, horen werken als tuin werken ook wat in ons vak.
Tuinwerken in Sint-amandsberg (9040) - David
David
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Geschikt voor alle grovere en fijne onderhoudswerken in uw tuin. Hagen en bomen snoeien, kleine bomen rooien, blad ruimen, onkruid wieden, verplanten, heraanplanten, gazononderhoud, herstellingswerken allerlei. Beschikt over handgereedschap, elektrische heggeschaar en kettingzaag. Grote kennis van groenaanleg en -onderhoud.
Tuinwerken in Lovendegem (9920) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Grotere werken zoals het aanleggen van een terras of het plaatsen van een omheining schrikken me niet af. Ik beschik over een grote camionette en een aanhangwagen en ik heb een uitgebreid netwerk van collega's die mij indien nodig kunnen bijstaan.
Tuinwerken in Gent (9000) - Dean
Dean
Gent
Nieuw
Ik ben een harde werker met ervaring in grond-en wegeniswerken, en bezit certificaten graafmachines, dumpers en pletwalsen. Ik heb in mijn twintiger jaren gewerkt voor Wales National Trust, bij het onderhouden van natuurgebieden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Evergem: geëvalueerd met 4.94 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Evergem, tuinaanleg Evergem, terras aanleggen Evergem, tuinaannemer Evergem, omheining plaatsen Evergem, tuin werken Evergem, werken in de tuin Evergem, tuinontwerp Evergem, tuinhulp lage prijs Evergem, tuinarchitect Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden