Vind de beste tuinman van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 36 reviews
1853 Strombeek-bever
Van klein tot groot, kan me altijd verplaatsen voor een opinie. Als het maar met de tuin de maken heeft ben ik altijd paraat voor een babbel. Gras perk opnieuw inzaaien, onkruid wieden, heggen opschonen voor een bbq, vijvers uitgraven, moestuin omspitten en nog veel meer.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
4.92/5 · 24 reviews
1850 Grimbergen
Hey, Ik ben een natuurmens die heel graag in de tuinen werkt. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit alles inbegrepen (transportkosten, machines, benzine, afvoer groenafval,...)
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
1800 Vilvoorde
opleiding gevolg in tuinbouwschool peizegem tot voor de geboorte van mijn dochter zelfstandig bijberoep gedaan als tuinman en aangezien zij nu al wat ouder is kan ik met zeer veel toewijding en plezier al mijn activiteiten terug hernemen
Tuinman in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
5/5 · 10 reviews
1850 Grimbergen
Heeft u een tuin maar doe je het onderhoud ervan niet graag en vindt een firma het niet de moeite om tot bij jou te komen, dan kom ik graag wekelijks een uurtje bij jou tuinieren
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Alexandre
Alexandre
Nieuw
1850 Grimbergen
Voor de kleinere tuinwerken ben ik altijd beschikbaar. Ik onderhoud zelf ook de tuin wat bij ons. Heb redelijk veel vrije dagen dus we zorgen wel dat er een moment is dat voor beiden past. Neem gerust contact op.
Tuinman in Laken (1020) - Arno
Arno
Nieuw
1020 Laken
zot van tuinieren en groene vingers zo kan kan je mij wel in enkele woorden omschrijven ik weet er wel wat van nog niet alles. dus als je denkt dat het anders kan laat het gerust weten ;) ik heb zelf een tuin maar kan er spijtiggenoeg niet veel in doen.dus als ik bij u het gras mag maaien, of de haag snoeien, of, of ,of ... dan doe ik het mey plezier!
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Nieuw
1800 Vilvoorde
Samen met mijn familie hebben wij in het verleden veel klusjes uitgevoerd in de tuin van onze buren en vrienden. verder zijn wij altijd zeer nauwkeurig te werk gegaan en leverden altijd perfect werk. Met andere woorden.. er kan altijd op ons gerekend worden om het werk mooi en goed af te ronden.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Colin
Colin
Nieuw
1850 Grimbergen
Hallo ik werk momenteel in een tuinbedrijf maar had graag nog wat willen bijwerken na mijn uren. Scheren van hagen, bosmaaien en gras maaien zijn voor mij dagelijkse kost.
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Benjamin
Benjamin
Nieuw
1853 Strombeek-bever
J' ai plus de 15 années d'expériences dans le secteur des jardins. J'ai travaillé pou plusieurs entrepreneurs-paysagistes. que ce soit la création ou l'enretient. Gros travaux.
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Ik werk graag met mijn handen. Ik heb 2 jaar. jobstudentervaring in een grote plantenzaak. Ik ben een goede hulp als tweede man, als u assistentie nodig heeft met klusjes in de tuin.
Tuinman in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Nieuw
1140 Evere
Mijn ervaring in de tuin kan gaan van bladeren opruimen tot gras afrijden of snoeien etc .... dit heb ik allemaal geleerd bij mijn opa in de tuin en bij een tuinman.
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Nieuw
1800 Vilvoorde
Ik ben zelf in den tuin en klanten zijn tevreden over mij en werk is altijd goed.
Tuinman in Jette (1090) - Glen
Glen
Nieuw
1090 Jette
Werk als student in de Plantentuin van Meise en heb voldoende ervaring met kleine alle daagse tuiniers werken. Gras maaien, Hagen scheren, aanplanting, moestuin...
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Najat
Najat
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Mijn vader houdt van zijn tuin en zijn hobby heeft hij mij meegegeven! Ik heb ook wel ervaring gehad met onkruiden trekken en gras maaien. Dit heb ik gedaan in een buiten parking.

Tuinman Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.97 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Neder-over-heembeek, betaalbare tuinman Neder-over-heembeek, tuinman gezocht Neder-over-heembeek, gras maaien Neder-over-heembeek, haag snoeien Neder-over-heembeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Neder-over-heembeek: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Neder-over-heembeek is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Neder-over-heembeek namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Neder-over-heembeek

Een tuinman in Neder-over-heembeek zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Neder-over-heembeek? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Neder-over-heembeek zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Neder-over-heembeek

In het takenpakket van een tuinman Neder-over-heembeek is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Neder-over-heembeek zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Neder-over-heembeek

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Neder-over-heembeek. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Neder-over-heembeek helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Neder-over-heembeek?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Neder-over-heembeek in te schakelen. Een tuinman Neder-over-heembeek is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Neder-over-heembeek?

Een tuinman in Neder-over-heembeek is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Neder-over-heembeek aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Neder-over-heembeek ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Neder-over-heembeek prijs
Tuinman Neder-over-heembeektussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Neder-over-heembeek en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Neder-over-heembeek
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Neder-over-heembeek gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Neder-over-heembeek? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Neder-over-heembeek te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Neder-over-heembeek vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Neder-over-heembeek te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Neder-over-heembeek met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Neder-over-heembeek! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geschikte en bekwame tuinman in Neder-over-heembeek vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Neder-over-heembeek een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Neder-over-heembeek selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Neder-over-heembeek

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden