Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Neder-over-heembeek

Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
5/5 (38 reviews)
Van klein tot groot, kan me altijd verplaatsen voor een opinie. Als het maar met de tuin de maken heeft ben ik altijd paraat voor een babbel. Gras perk opnieuw inzaaien, onkruid wieden, heggen opschonen voor een bbq, vijvers uitgraven, moestuin omspitten en nog veel meer.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
Grimbergen
4.92/5 (24 reviews)
Hey, Ik ben een natuurmens die heel graag in de tuinen werkt. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit alles inbegrepen (transportkosten, machines, benzine, afvoer groenafval,...)
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
opleiding gevolg in tuinbouwschool peizegem tot voor de geboorte van mijn dochter zelfstandig bijberoep gedaan als tuinman en aangezien zij nu al wat ouder is kan ik met zeer veel toewijding en plezier al mijn activiteiten terug hernemen
Tuinman in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (11 reviews)
Heeft u een tuin maar doe je het onderhoud ervan niet graag en vindt een firma het niet de moeite om tot bij jou te komen, dan kom ik graag wekelijks een uurtje bij jou tuinieren
Tuinman in Evere (1140) - Hamza
Hamza
Evere
5/5 (3 reviews)
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Alexandre
Alexandre
Grimbergen
Nieuw
Voor de kleinere tuinwerken ben ik altijd beschikbaar. Ik onderhoud zelf ook de tuin wat bij ons. Heb redelijk veel vrije dagen dus we zorgen wel dat er een moment is dat voor beiden past. Neem gerust contact op.
Tuinman in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
zot van tuinieren en groene vingers zo kan kan je mij wel in enkele woorden omschrijven ik weet er wel wat van nog niet alles. dus als je denkt dat het anders kan laat het gerust weten ;) ik heb zelf een tuin maar kan er spijtiggenoeg niet veel in doen.dus als ik bij u het gras mag maaien, of de haag snoeien, of, of ,of ... dan doe ik het mey plezier!
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Samen met mijn familie hebben wij in het verleden veel klusjes uitgevoerd in de tuin van onze buren en vrienden. verder zijn wij altijd zeer nauwkeurig te werk gegaan en leverden altijd perfect werk. Met andere woorden.. er kan altijd op ons gerekend worden om het werk mooi en goed af te ronden.
Tuinman in Grimbergen (1850) - Colin
Colin
Grimbergen
Nieuw
Hallo ik werk momenteel in een tuinbedrijf maar had graag nog wat willen bijwerken na mijn uren. Scheren van hagen, bosmaaien en gras maaien zijn voor mij dagelijkse kost.
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Benjamin
Benjamin
Strombeek-bever
Nieuw
J' ai plus de 15 années d'expériences dans le secteur des jardins. J'ai travaillé pou plusieurs entrepreneurs-paysagistes. que ce soit la création ou l'enretient. Gros travaux.
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Strombeek-bever
Nieuw
Ik werk graag met mijn handen. Ik heb 2 jaar. jobstudentervaring in een grote plantenzaak. Ik ben een goede hulp als tweede man, als u assistentie nodig heeft met klusjes in de tuin.
Tuinman in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Evere
Nieuw
Mijn ervaring in de tuin kan gaan van bladeren opruimen tot gras afrijden of snoeien etc .... dit heb ik allemaal geleerd bij mijn opa in de tuin en bij een tuinman.
Tuinman in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben zelf in den tuin en klanten zijn tevreden over mij en werk is altijd goed.
Tuinman in Jette (1090) - Glen
Glen
Jette
Nieuw
Werk als student in de Plantentuin van Meise en heb voldoende ervaring met kleine alle daagse tuiniers werken. Gras maaien, Hagen scheren, aanplanting, moestuin...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.97 door 90 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Neder-over-heembeek, betaalbare tuinman Neder-over-heembeek, tuinman gezocht Neder-over-heembeek, gras maaien Neder-over-heembeek, haag snoeien Neder-over-heembeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Neder-over-heembeek: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Neder-over-heembeek is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Neder-over-heembeek namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Neder-over-heembeek

Een tuinman in Neder-over-heembeek zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Neder-over-heembeek? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Neder-over-heembeek zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Neder-over-heembeek

In het takenpakket van een tuinman Neder-over-heembeek is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Neder-over-heembeek zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Neder-over-heembeek

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Neder-over-heembeek. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Neder-over-heembeek helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Neder-over-heembeek?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Neder-over-heembeek in te schakelen. Een tuinman Neder-over-heembeek is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Neder-over-heembeek?

Een tuinman in Neder-over-heembeek is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Neder-over-heembeek aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Neder-over-heembeek ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Neder-over-heembeek prijs
Tuinman Neder-over-heembeektussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Neder-over-heembeek en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Neder-over-heembeek
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Neder-over-heembeek gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Neder-over-heembeek? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Neder-over-heembeek te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Neder-over-heembeek vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Neder-over-heembeek te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Neder-over-heembeek met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Neder-over-heembeek! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en betrouwbare tuinman in Neder-over-heembeek vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Neder-over-heembeek een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Neder-over-heembeek selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Neder-over-heembeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden