tuinman Wezembeek-oppem

Tuinman Wezembeek-oppem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Wezembeek-oppem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Tuinwerken. Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Tuinman in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
Wezembeek-oppem
4.89/5 (27 reviews)
Beste Onlangs heb ik opleiding als hovenier onderhoud (tuin en parken)gedaan De leerkrachten tevreden waren over me en stage waar ik deed heb ik goede Feedback
Tuinman in Tervuren (3080) - Adam
Adam
Tervuren
5/5 (1 reviews)
I am extremely passionate about ground working and landscaping, I love to dig, tend to plants, trim trees and bushes, rake, level out ground, and just generally work in the outdoors.
Tuinman in Tervuren (3080) - Jules
Jules
Tervuren
5/5 (1 reviews)
Ik ben niet vies van wat vuil werk. Gras maaien doe ik graag en proper. Dakgoten of bladeren opruimen is geen probleem voor mij. Ik doe het wekelijks!
Tuinman in Kortenberg (3070) - Johan
Johan
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
thuis onderhoud ik al jaren mijn eigen tuin snoeien planten wieden een dergelijke alle werken behalve snoeien van grote bomen en spitten van grote moestuinen
Tuinman in Wezembeek-oppem (1970) - Nadiine
Nadiine
Wezembeek-oppem
Nieuw
IK ben een man van 64 jaar en heb steeds gewerkt als zelfstandige. IUk heb een vlot contact met andere personen. sinds pensionering zoek ik jobs om mij nuttig bezig te houden en een centje bij te verdienen. Ik ben vrij handig en kan kleine verbouwingswerken, kleine hout projecten, schilderwerken enz aan.
Tuinman in Tervuren (3080) - Kevin
Kevin
Tervuren
Nieuw
Tuinier met oog voor detail en werk met plezier in de tuin zodat uw opnieuw kunt genieten van uw tuin. Ook het uitnsijden van gazon voor bloemenborders kan gevraagd worden. Beschik over een elektrische grasmaaier en trimmer.
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ga het kort houden: ik hou van de natuur, mijn kot is dan ook volgepropt met planten. Ik ben klein maar kan veel aan, en ben bereid bij te leren ! Ik woel heel graag in de aarde, dus geen tuinklus is te vuil of te veel voor mij ! Maaien, aarde om slaan, bloemen afknippen, ik doe het allemaal graag.
Tuinman in Tervuren (3080) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Tervuren
Nieuw
Doordat we zelf veel en moeilijk te onderhouden hagen hebben heb Ik geïnvesteerd in degelijk materiaal om hagen snel en efficiënt te onderhouden.
Tuinman in Zaventem (1930) - Sarah
Sarah
Zaventem
Nieuw
Ik kom graag voor u uw gras maaien!!! Maar het zou wel handig zijn als u zelf over een grasmachine beschikt, ook al ben ik natuurlijk bereid het mijne mee te nemen :). Ik ben misschien wel een 45-jarige vrouw, ik zit graag in de natuur. Iemand om de blaadjes op te rakelen, daar ben ik ook voor te vinden alsook uw dakgoot te bevrijden van die blaadjes :).
Tuinman in Overijse (3090) - Thomas
Thomas
Overijse
Nieuw
Ik heb verschillende jaren ervaring als tuinier. Dit voornamelijk door vakantiewerk. Gras maaien, bosmaaien, snoeien, ploegen, verticuteren, een beetje vanalles.
Tuinman in Tervuren (3080) - Alexandre
Alexandre
Tervuren
Nieuw
Ik maai thuis het gras en ik snoei ook de haag, leeg de goten enz ...
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik help u graag met allerlei klusjes in de tuin! Zelf help ik mijn ouders regelmatig met tuinwerk als gras maaien, de heg snoeien en onkruid/bladeren weghalen. Ik beschik niet over professioneel materieel maar wel over een gewone grasmaaier en heggenschaar.
Tuinman in Kortenberg (3070) - Davy
Davy
Kortenberg
Nieuw
Ik werk graag buiten in de tuin,gras afrijden,onkruid verwijderen,hagen scheren bomen en struiken planten, noem maar op ik doe het allemaal.vind het leuk om voor mensen iets te betekenen,dan heb je ook voldoening van je werk
Tuinman in Kraainem (1950) - Gauthier
Gauthier
Kraainem
Nieuw
Ervaring sinds mijn 11 jaar. Gras maaien, snoeien, grondwerken, tuinonderhoud,... Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Heel gemotiveerd en fysiek in topvorm!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.89 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Wezembeek-oppem, betaalbare tuinman Wezembeek-oppem, tuinman gezocht Wezembeek-oppem, gras maaien Wezembeek-oppem, haag snoeien Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Wezembeek-oppem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Wezembeek-oppem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Wezembeek-oppem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Wezembeek-oppem

Een tuinman in Wezembeek-oppem zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Wezembeek-oppem? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Wezembeek-oppem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Wezembeek-oppem

In het takenpakket van een tuinman Wezembeek-oppem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Wezembeek-oppem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Wezembeek-oppem

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Wezembeek-oppem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Wezembeek-oppem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Wezembeek-oppem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Wezembeek-oppem in te schakelen. Een tuinman Wezembeek-oppem is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Wezembeek-oppem?

Een tuinman in Wezembeek-oppem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Wezembeek-oppem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Wezembeek-oppem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Wezembeek-oppem prijs
Tuinman Wezembeek-oppemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Wezembeek-oppem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Wezembeek-oppem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Wezembeek-oppem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Wezembeek-oppem? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Wezembeek-oppem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Wezembeek-oppem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Wezembeek-oppem te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Wezembeek-oppem met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Wezembeek-oppem! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en degelijke tuinman in Wezembeek-oppem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Wezembeek-oppem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Wezembeek-oppem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Wezembeek-oppem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Wezembeek-oppem

ENTRETIEN JARDIN - Onderhoud tuin - Tondre et retirer les mauvaises herbes. - tuinonderhoud - Snoeien tuin - haag snoeien - Tailler haie - Tuinman - Andere in Wezembeek-oppem (1970) - Uitkeren van goten vooraan en achteraan. Dakvensters aanwezeig - tonte pelouse
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden