hondentoilettage Schoten

Hulp voor hondentoilettage in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Schoten

Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Bruna
Bruna
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
Hello! I am used to take care of animals, since I grew up ith dogs and cats! My grandparents owns a farm, so I am really used to and have a big passion for animals!
Hondentoilettage aan huis in Stabroek (2940) - Rania
Rania
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben momenteel aan het studeren voor dierenverzorger. Ik volg ook en heel jaar stage bij en trimsalon. Tijdens mijn studie leer veel over de gedragingen van de hond of kat. Tijdens mijn stage periode leer ik ook heel erg veel hoe je en hond moet wassen,drogen en kleine rommel daar bedoelen we mee nagels knippen oortjes kuisen kammen en borstelen.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Kika
Kika
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door de kennis vanuit mijn studies kan ik jullie helpen met de dagelijkse verzorging zoals: wassen, borstelen, nagels knippen, tanden poetsen en medicatie toedienen.
Hondentoilettage aan huis in Brasschaat (2930) - Gerdje
Gerdje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed met honden en katten om, vertroetel ze graag, en zorg ervoor als ik ze kan opvangen dat ze zich helemaal in een warme nestje voelen!
Hondentoilettage aan huis in Borgerhout (2140) - Aline
Aline
Borgerhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Dierenverzorging en hen zelf thuis een leuke bende zitten. Ik weet wat ik doe en ben ook graag bezig met ze. Ik ken alles van honden en katten, weet hoe je ze moet opvoeden, ik babysit er graag op en sta er ook open voor voor lekker te wandelen. Borstelen, wassen.., is allemaal gekend
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Anne-marie
Anne-marie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als dierenarts en volg momenteel een cursus hondentrimmen. Ik trim momenteel honden in een kapsalon bij mij om de hoek.
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Al van jongs af aan groeide ik op tussen de honden. Ook nu nog lopen er hier thuis een gelukkige labrador en pomeriaan rond. Ik ga dus graag zowel met grote als kleine honden om. Ook spelen en verzorgen doe ik met alle plezier!
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2050) - Emelina
Emelina
Antwerpen
Nieuw
door mijn richting krijg ik alles voorgeschoteld van verzorging tot training ik kan zowel wassen knippen plukken trimmen als nagels knippen oren reinigen medicatie geven wij krijgen dit door een profesionele hondentrimster aangeleerd onze leerkracht is 1 van de besten en daardoor leren wij ook alles correct
Hondentoilettage aan huis in Ekeren (2180) - Kyra
Kyra
Ekeren
Nieuw
Ik wil heel graag iets met dieren doen iedereen zegt dat ik echt iets heb met dieren dat geeft mij ook veel rust om met dieren bezig te zijn. Ik heb ook altijd dieren gehad al van klein savaan
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Morrigan
Morrigan
Schoten
Nieuw
Vanaf dat ik jong ben vind ik het al leuk om met honden om te gaan. Ook doe ik dierenzorg in pito stabroek waar ik ook honden trim en verzorg. Ik zou het zeer leuk vinden om u hond te verzorgen om ervaring op te doen en ook uit plezier voor zowel mij als u hond. Tot ziens.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf een hond, Alaska 2 jaar oud bijna 3. Honden zijn mijn favoriete dieren, dus het zou een win win zijn dat ik hier ook nog eens iets kan bij verdienen.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
Nieuw
Ieder dier verdient een liefdevolle verzorging! De nagels van mijn kat zijn altijd mooi bijgeknipt en eens in de zoveel tijd krijgt hij een uitgebreide kambeurt. Ik heb niet erg veel ervaring met specifieke hondenverzorging, maar schrik niet snel terug en leer graag bij.
Hondentoilettage aan huis in Merksem (2170) - Robbe
Robbe
Merksem
Nieuw
Ik hep vroeger een hond ge had en zouw graag mensen willen helpen met honden uit laten en eten geven hep ervaring om een hond uit te laaten en eten te geven wegen had er zelf een groetjes robbe
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Schoten: geëvalueerd met 4.38 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Schoten, hondentrimmer Schoten, hondenverzorging Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden