wandelen met hond Schoten

Hulp voor wandelen met hond in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Schoten

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (73 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Ik heb gans mijn leven honden gehad, labradors en Pyrenese berghondje. Ik durf dus te zeggen dat ik er wel wat wandelkilometers met honden heb opzitten. Voor de eerste wandeling, liefst samen met baasje en hond als kennismaking.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
Schoten
5/5 (3 reviews)
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenvriend met een grote liefde voor alle honden. Naar het park, het bos voor een lange wandeling of een blokje rond, ik doe het graag voor u.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag wandelen met honden. Groot,klein maakt niet uit. 1 of 2 is ook ok. Grote of kleine wandeling en /of spelen op een hondenwei met een balletje ofzo. Ook eten geven of borstelen is mogelijk. Ik doe het met heel veel liefde! Elk kakje raap ik ook op met een zakje😊🐶🐱
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Naomi
Naomi
Schoten
Nieuw
Ik heb zelf een hond. Ik ben hiermee opgegroeid. Ik geniet heel hard van hun gezelschap, al is het om te spelen of gewoon om gestreeld te worden. Ook geniet ik wel van een frisse neus te halen. Ik geef graag veel liefde aan honden in de hoop dat ik deze terug krijg van hen.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Morrigan
Morrigan
Schoten
Nieuw
Ik ben iemand die zeer graag met dieren omgaat. Zelf studeer ik dierenzorg waar ik uiteraard ook het vak hond krijg dwz met honden wandelen en trimmen. Ik zou het dus zeer leuk vinden met honden te wandelen en probeer het zo leuk mogelijk voor de hond te maken.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Leila grasiely
Leila grasiely
Schoten
Nieuw
Wij hebben zelf een Australian Shepherd en weten hoe belangrijk beweging voor honden kan zijn.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Ik heb zelf 2 kleine hondjes dus ervaring is geen probleem! Met honden een toertje wandelen of naar het hondenplein gaan volr ze even los te laten rennen is een Must!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Charis
Charis
Schoten
Nieuw
Ik heb thuis altijd honden gehad dus ik ben het zeker gewend om er mee om te gaan Ook op school (afgestudeerd dierenzorg) waren we veel met honden bezig. Ik vind het zalig om te gaan wandelen met ze, of gewoon wat extra aandacht te geven!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Lisse
Lisse
Schoten
Nieuw
Ik ben een zeer grote dierenvriend! Dieren zijn voor mij een belangrijk deel in mijn leven. Ik heb ook zeker ervaring met het wandelen met honden. Zo heb ik bijvoorbeeld vaak gewandeld met de hond van mijn familie en met honden van mijn vrienden. Ik kan er enorm van genieten om met honden te wandelen. Grote of kleine wandelingen, in het bos of stad, .. ik doe het heel graag! :)
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Annie
Annie
Schoten
Nieuw
Veel ervaring met hondjes. Gedurende meer dan 40 jaar baasje van Yorkshire Terriers. Ben gedurende enkele jaren vaste nanny geweest van een Amerikaanse Cocker. Doe regelmatig oppas van en wandelingen met Maltezer van beste vriendin. Zachte aanpak van de hondjes. Woon in centrum van Schoten.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Emilie
Emilie
Schoten
Nieuw
Ik wou altijd al een hond als kind, spijtig genoeg waren mijn ouders geen fan van dieren. Met mijn huidige job ben ik vaak weg naar het buitenland, daarom is het moeilijk om een eigen huisdier te nemen. Ik hou van wandelen en ik ben een enorme dierenvriend. Ik dogsit daarom af en toe op de dieren van mijn vrienden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Schoten: geëvalueerd met 4.96 door 110 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Schoten, hondenuitlaatdienst Schoten, hondenwandelaar Schoten, dogwalker Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Schoten

Uitlaatdienst voor 1x per dag - Cavaliertje van 1 jaar oud enkele uren bijhouden - Hond 2 daags uitlaten - Dieren - Wandelen met de hond - Wandelen met Guus - Wie wandelt met Rudy - Hondenwandelaar - Wandelen met de hond - Met Max gaan wandelen (2) - Met Max gaan wandelen (2) - Met Max gaan wandelen (2) - Met Max - Met Max gaan wandelen - Wandelen - Daily walk with poodle starting immediately - oppas voor hond
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden