wandelen met hond Deurne

Hulp voor wandelen met hond in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Deurne

Wandelen met hond in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (59 reviews)
Ik ga zeer graag wandelen met de hond, hen uitlaten en aandacht geven. Ben een zeer vroege vogel, hoe vroeger hoe beter! En tot heel laat, niks is mij teveel.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend! Mijn passie, honden! Heb ervaring om met verschillende rassen om te gaan. Ga op een positieve en rustige manier met honden en ook heel graag met andere dieren om. Mijn hond, Enzo een Flatcoated Retriever is in juni '21 overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Volg nog bijscholingen en lezingen over honden. Sonja 🐾
Jill is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik hou enorm van dieren. Ik heb thuis ook altijd zelf honden gehad. Geen tijd om zelf met uw hond te wandelen? Geen probleem ik doe het met plezier voor u!
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb een val voor dieren. Van vroeger met de spinnen spelen en een huisje geven tot honden en een aquarium houden. Ik ben bewust dat ieder ras of soort zijn of haar eigen behoeftes en grenzen heeft. Ik behandel jouw diertjes net zoals jij ze zelf behandeld! Afspraken worden nagekomen en je hebt er een gelukkig beestje aan over! Veel 🐾🐾 Dylan
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik geniet ervan om te wandelen en vind het dus zeker leuk om ook met een hond te gaan wandelen! We hadden thuis een golden retriever. Ik ben zeker niet bang van honden en zal met veel liefde en grote verantwoordelijkheid voor uw hond zorgen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond, genaamd Jerom. Hij is 8 jaar en houdt van leuke grote wandelingen. Dit doe ik dan ook met hem en dit zou ik ook heel graag met uw hond willen doen wanneer u er even geen tijd voor heeft of om welke redenen dan ook. Ik sta klaar om u te helpen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Mijn nonkel heeft 2 kleine honden. Hij woont vlakbij. Geregeld vraagt hij om met de honden te gaan wandelen of om bij de honden te blijven als ze weg zijn.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk honden. Daar ik momenteel op een appartement woon, heb ik geen plaats om een hond te houden. Vandaar dat ik mijn liefde voor honden hier wil vertalen in hulp bij het uitlaten e.d.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik ben een heel rustige persoon en heb geen bang van honden ik wandel met u hond tot hij zijn of haar behoefte heeft gedaan en speel met je hond zo dat hij thuis komt en moe is
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Heb zelf een hond en ga er ook graag mee wandelen. Is goed voor de beweging en heb dan nog buitenlucht en beweging. Hopelijk willen jullie je huisdier toevertrouwen aan mij
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
Deurne
5/5 (1 reviews)
We waiting at your service me and the amazing Tarzan, for an amazing day adventures and lot of fun together with great experience for your beloved dogs 🐕
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is zeer leuken taak! Ik ben nog jong en flexibel, en misschien kan ik eens samen lopen met de hond. Ook de gezondheid van de hond is belangrijk, en daarbij verdient hij zeker en vast einde van de dag een kleine snack! Hierbij vind ik honden super leuk en wandelen is ook soort hobby voor me.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Chloé
Chloé Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik hou van alle dieren maar ben professioneel bezig met katten en honden. Ik luister graag naar je wensen en kom deze tegemoet. Ik wandel steeds lokaal alleen met uw hond(en).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Deurne: geëvalueerd met 4.63 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Deurne, hondenuitlaatdienst Deurne, hondenwandelaar Deurne, dogwalker Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Deurne

Wandelen met mijn hondje - hondewandelaar - Wandelen met de hond - Hondenwandelaar - Wandelen met de hond - Hond uitlaten - Wandelen met hond - Opvang van men amstaf 😊 - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (5) - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (4) - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (3) - Hond uitlaten - Thor zoekt wandelcompagnon - Dieren - Wandelen met de hond - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (2) - Labra - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag - Wandelen met hond - 1 maal per dag gaan wandelen - Uitlaten Louis - Een a twee keer per week - Dogwalker in Deurne - Wie kan er op mijn beagle passen als ik naar het ziekenhuis moet voor 3 uur. - Graag hulp om met mijn hond te gaan wandelen - Iemand om met mijn herdershond te wandelen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden