wandelen met hond Deurne

Hulp voor wandelen met hond in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Deurne

Wandelen met hond in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
Deurne
5/5 (13 reviews)
Mijn passie, honden. Heb ervaring om met verschillende rassen om te gaan. Ik geef ze ruimte en ga op een positieve en rustige manier met hen om. Zo worden wij snel de beste maatjes! Natuurlijk staat mijn hart ook open voor andere diertjes. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Volg nog bijscholingen en lezingen over honden. Beestige groetjes, Sonja 🐾
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb een val voor dieren. Van vroeger met de spinnen spelen en een huisje geven tot honden en een aquarium houden. Ik ben bewust dat ieder ras of soort zijn of haar eigen behoeftes en grenzen heeft. Ik behandel jouw diertjes net zoals jij ze zelf behandeld! Afspraken worden nagekomen en je hebt er een gelukkig beestje aan over! Veel 🐾🐾 Dylan
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Mijn liefde voor dieren heeft er altijd al ingezeten. Als kind hadden we vele huisdieren en zat ik tijdens de vakanties bij mijn oppas op de boerderij. In mijn latere tienerjaren ben ik interesse beginnen tonen in Ethologie (dierengedrag), dit is iets waar ik me nog altijd graag in verdiep! Ik ben hier om niet alleen naar uw noden te luisteren, maar ook dat van (en misschien vooral) je diertje
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Elodie
Elodie
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf 10 jaar een hond gehad en hou van het enthousiasme dat een hond kan uitstralen. Ik wandel graag dus dat is twee vliegen in één klap! Lange of korten tochten, alles kan!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik geniet ervan om te wandelen en vind het dus zeker leuk om ook met een hond te gaan wandelen! We hadden thuis een golden retriever. Ik ben zeker niet bang van honden en zal met veel liefde en grote verantwoordelijkheid voor uw hond zorgen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Weer of geen weer, een goede wandeling doet altijd deugd en al zeker met een lieve viervoeter aan je zijde! Ik ben jong, actief en heb een liefde voor honden, dus dat lijkt me een goede combinatie als hondenuitlaatster.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Vanaf toen ik klein was hield ik al superveel van honden. Mijn ouders wouden nooit een hond omdat ze er niet voor zouden kunnen zorgen omdat ze allebei veel werken. Daarom ga ik vaak met de hond wandelen van de buren en dat is altijd zo een rustgevend moment.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond, genaamd Jerom. Hij is 8 jaar en houdt van leuke grote wandelingen. Dit doe ik dan ook met hem en dit zou ik ook heel graag met uw hond willen doen wanneer u er even geen tijd voor heeft of om welke redenen dan ook. Ik sta klaar om u te helpen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jana
Jana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen hond maar ben wel opgegroeid tussen honden. Ik ben vaak mee op hondenwandelingen geweest sinds ik klein was dus ik weet wel hoe het in zijn gangetje gaat.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk honden. Daar ik momenteel op een appartement woon, heb ik geen plaats om een hond te houden. Vandaar dat ik mijn liefde voor honden hier wil vertalen in hulp bij het uitlaten e.d.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik ben een heel rustige persoon en heb geen bang van honden ik wandel met u hond tot hij zijn of haar behoefte heeft gedaan en speel met je hond zo dat hij thuis komt en moe is
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Heb zelf een hond en ga er ook graag mee wandelen. Is goed voor de beweging en heb dan nog buitenlucht en beweging. Hopelijk willen jullie je huisdier toevertrouwen aan mij
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
Deurne
5/5 (1 reviews)
We waiting at your service me and the amazing Tarzan, for an amazing day adventures and lot of fun together with great experience for your beloved dogs 🐕
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Deurne: geëvalueerd met 4.7 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Deurne, hondenuitlaatdienst Deurne, hondenwandelaar Deurne, dogwalker Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden