hondenoppas Deurne

Hondenoppas Deurne: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Deurne: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (37 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.75/5 (24 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Hondenoppas in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Hondenoppas in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Mijn liefde voor dieren heeft er altijd al ingezeten. Als kind hadden we vele huisdieren en zat ik tijdens de vakanties bij mijn oppas op de boerderij. In mijn latere tienerjaren ben ik interesse beginnen tonen in Ethologie (dierengedrag), dit is iets waar ik me nog altijd graag in verdiep! Ik ben hier niet om alleen naar uw noden en wensen te luisteren, maar ook dat van je diertje
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jordy
Jordy
Deurne
5/5 (4 reviews)
Dieren heb ik altijd graag gezien, tijdens mijn jeugd heb ik altijd honden gehad maar sinds ik alleen woon, zonder tuin miste ik het om iets fluffy rond te hebben lopen. Mijn eens zo bange asiel baby is nu een trotse kater die zijn domein van hoog langs de kattenmuur en laag door de tunnels veilig houdt.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Elodie
Elodie
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf tien jaar een hond gehad en ook een kat. Met beide dieren kan ik goed overweg. Wat knuffelen, een beetje spelen… alles kan! Ik pas me aan aan de wensen van de eigenaar.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik hou van dieren en heb ook al op huisdieren van vrienden en familie gepast als zij op vakantie waren. Ik kan van thuis werken en heb flexibele uren, dus ik kan tussendoor aandacht geven aan diertje mocht dat nodig zijn.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik deed dit vroeger als hobby bij vrienden van mijn mama of bij de buren. Maar nu ik ouder word en ik wil beginnen sparen voor later zou ik graag van mijn hobby mijn werk maken. Ik doe dit dus met volle liefde voor elk huisdiertje!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb al verschillende keren op honden en of katten gelet als de eigenaar op vakantie is. Zelf in het bezit van een beagle Lou en een kater Bruno.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Doordat ik van jongsafaan ben opgegroeid met dieren, heb ik een grote liefde voor de viervoeters. Zelf woon ik op een appartement met twee katten. Ik kan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om mensen te vinden die je lieveling komen verzorgen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik zet me graag in om de beste zorgen te verlenen. Ik heb ervaring met honden, katten en paarden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een hart voor dieren. Wil bij jullie thuis oppassen of gaan wandelen met de hond. Wil ook oppassen op een kat of ze komen eten geven en kattenbak schoonmaken
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
Deurne
5/5 (1 reviews)
I hope we can win your trust and support also for the help we trying to give for our beloved animals so they dont experience loneliness on your working hours
Hondenoppas in Deurne (2100) - Chloé
Chloé Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik ben 4 jaar professioneel kattengedragsadviseur en kattenoppas aan huis. Dankzij mijn expertise en ervaring kan je gerust op reis. Contacteer mij voor een gratis kennismakingsgesprek.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Deurne: geëvalueerd met 4.6 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Deurne, hondenoppas aan huis Deurne, hondenoppas gezocht Deurne, dogsitter Deurne, dogsitting Deurne, hondenopvang Deurne, hondenhotel Deurne, hondenpension Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden