Vind de beste dogsitter van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Deurne (2100) - John
John
5/5 · 10 reviews
2100 Deurne
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven wat het verdiend,ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat niks is mij teveel
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Hondenoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik kan jammer genoeg je huisdieren niet mee naar huis nemen, maar ik kom heel graag langs om voor te zorgen en ze uit te laten. Planten water geven en post uit de brievenbus halen hoort er ook bij tijdens je vakantie als je dat wenst. Ik heb een attest van hondentrainer en heb een cursus EHBO voor honden gevolgd. Je kan dus zeker zijn van goede zorgen!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Geregeld pas ik op bij de honden en katten van de buren. Zelf heb ik 2 katten. Ik ben een enorme dierenvriend. In de toekomst zou ik een hond willen toevoegen aan onze familie.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik heb al verschillende keren op honden en of katten gelet als de eigenaar op vakantie is. Zelf in het bezit van een beagle Lou en een kater Bruno.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
4.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Doordat ik van jongsafaan ben opgegroeid met dieren, heb ik een grote liefde voor de viervoeters. Zelf woon ik op een appartement met twee katten. Ik kan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om mensen te vinden die je lieveling komen verzorgen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik zet me graag in om de beste zorgen te verlenen. Ik heb ervaring met honden, katten en paarden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben Lucas, een grote dieren liefhebber, ik heb in Brazilie voor verschillende dieren gezorgd. Honden heb ik altijd gehad en ik ben een actieve persoon die graag buiten wandelt dus dit zou de perfecte bij baantje zijn voor mij. Ik ben verantwoordelijk en zorgzaam met dieren.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
1.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik heb zelf een hond en een hart voor dieren. Wil bij jullie thuis oppassen of gaan wandelen met de hond. Wil ook oppassen op een kat of ze komen eten geven en kattenbak schoonmaken
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
I hope we can win your trust and support also for the help we trying to give for our beloved animals so they dont experience loneliness on your working hours
Hondenoppas in Deurne (2100) - Amber
Amber
Nieuw
2100 Deurne
Ik ben een enorme hondenvriend! Spelen en wandelen met de honden doe ik enorm graag. Voor mij is dit dan ook echt ontspanning. Als je hulp nodig hebt of je wilt eens genieten van een reisje. Jammer genoeg kan de hond nooit mee, aarzel dan niet om te contacteren ik help jullie gerust!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
2100 Deurne
Hallo! Mijn naam is Kimberley. Ik ben een studente orthopedagogie dat haar vrije tijd graag vult met het zorgen voor andere (mensen en dieren). Zelf heb ik een kater die er enorm van geniet om geknuffeld te worden. In de zomervakantie heb ik voor twee mooie poezen mogen zorgen terwijl hun baasjes naar het buitenland waren. Beide baasjes verschoten ervan hoe snel hun diertjes zich goed voelde.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Nieuw
2100 Deurne
Hallo, ik ben Shelly. Van kleins af aan heb ik altijd dieren gehad, van honden en katten tot vissen en ratten. Sinds ik alleen woon heb 2 katten. Graag wou ik ook een hond maar aangezien je een hond best niet te lang alleen laat heb ik er geen genomen omdat ik vaak weg ben om te gaan werken. Ik heb veel geduld en zal ook mooi de behoeftes van je kleine of grote schat opkuisen.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Nieuw
2100 Deurne
Van kleins af dieren gewend. Ben een echt dierenvriend en hou ervan om met dieren bezig te zijn. Heb ervaring met: katten, honden, konijnen, chinchilla’s, vogels, paarden moest u een ander dier hebben wil ik er ook graag voor zorgen. Heb ook ehbo cursus voor huisdieren gevolgd. Ben van regio antwerpen/deurne
Hondenoppas in Deurne (2100) - Els
Els
Nieuw
2100 Deurne
Ik zal u huisdier met grote liefde verzorgen En al wat u van mij graag wenst Ga ook graag buiten met de dieren Ik,heb echt een hart voor dieren Ik ben ook een grote liefhebber van cavia’s

Hondenoppas Deurne: geëvalueerd met 4.5 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Deurne, hondenopvang Deurne, hondenhotel Deurne, hondenpension Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Deurne

Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Rustige opvang voor schoot hondje 😉 Nina - peewee - vakantieopvang van 17/07 - 31/7 - Opvang 2 honden - oppas in huiselijke sfeer - hondenopvang - Oppas 08 augustus - opvang tijdens verlof - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - oppas gezocht voor 2 hondjes in september - For 1 mth - oppas voor namiddag van 15 tot18 uur - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Opvang van mijn shiba inu tijdens vakantie - Oppas voor 5 weken - hondenoppas gezocht voor nacht 30 april en dag 1 mei (of enkel dag 1 mei vanaf 06u30) - hondenopvang - Lieve oppas gezocht. - hondsitter - Mijn hond gedurende een week oppassen - inwonende petsitter gevraagd te Deurne - inwonende petsitter gevraagd te Deurne - hondenoppas inwonend tijdens reis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden