hondenoppas Deurne

Hondenoppas Deurne: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Deurne: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (58 reviews)
Regelmatig ga ik voor vrienden hun huisdieren eten geven of uitlaten. Ik ben het gewoon om te gaan wandelen met grote honden en vind het super om er aandacht aan te geven.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.86/5 (14 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Hondenoppas in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Hondenoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik deed dit vroeger als hobby bij vrienden van mijn mama of bij de buren. Maar nu ik ouder word en ik wil beginnen sparen voor later zou ik graag van mijn hobby mijn werk maken. Ik doe dit dus met volle liefde voor elk huisdiertje!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Geregeld pas ik op bij de honden en katten van de buren. Zelf heb ik 2 katten. Ik ben een enorme dierenvriend. In de toekomst zou ik een hond willen toevoegen aan onze familie.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb al verschillende keren op honden en of katten gelet als de eigenaar op vakantie is. Zelf in het bezit van een beagle Lou en een kater Bruno.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Doordat ik van jongsafaan ben opgegroeid met dieren, heb ik een grote liefde voor de viervoeters. Zelf woon ik op een appartement met twee katten. Ik kan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om mensen te vinden die je lieveling komen verzorgen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik zet me graag in om de beste zorgen te verlenen. Ik heb ervaring met honden, katten en paarden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een hart voor dieren. Wil bij jullie thuis oppassen of gaan wandelen met de hond. Wil ook oppassen op een kat of ze komen eten geven en kattenbak schoonmaken
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
Deurne
5/5 (1 reviews)
I hope we can win your trust and support also for the help we trying to give for our beloved animals so they dont experience loneliness on your working hours
Hondenoppas in Deurne (2100) - Chloé
Chloé Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik ben 4 jaar professioneel kattengedragsadviseur en kattenoppas aan huis. Dankzij mijn expertise en ervaring kan je gerust op reis. Contacteer mij voor een gratis kennismakingsgesprek.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Amber
Amber
Deurne
Nieuw
Ik ben een enorme hondenvriend! Spelen en wandelen met de honden doe ik enorm graag. Voor mij is dit dan ook echt ontspanning. Als je hulp nodig hebt of je wilt eens genieten van een reisje. Jammer genoeg kan de hond nooit mee, aarzel dan niet om te contacteren ik help jullie gerust!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Kimberley. Ik ben een studente orthopedagogie dat haar vrije tijd graag vult met het zorgen voor andere (mensen en dieren). Zelf heb ik een kater die er enorm van geniet om geknuffeld te worden. In de zomervakantie heb ik voor twee mooie poezen mogen zorgen terwijl hun baasjes naar het buitenland waren. Beide baasjes verschoten ervan hoe snel hun diertjes zich goed voelde.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Hallo, ik ben Shelly. Van kleins af aan heb ik altijd dieren gehad, van honden en katten tot vissen en ratten. Sinds ik alleen woon heb 2 katten. Graag wou ik ook een hond maar aangezien je een hond best niet te lang alleen laat heb ik er geen genomen omdat ik vaak weg ben om te gaan werken. Ik heb veel geduld en zal ook mooi de behoeftes van je kleine of grote schat opkuisen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Deurne: geëvalueerd met 4.52 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Deurne, hondenoppas aan huis Deurne, hondenoppas gezocht Deurne, dogsitter Deurne, dogsitting Deurne, hondenopvang Deurne, hondenhotel Deurne, hondenpension Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Deurne

Hond oppasen op maandag 28 nov - Dringt nog nood opvang - Opas gezocht - Dag opvang Schnitzel - Dag oppas Schnitzel - Hondenoppas gezocht - Prijs - week oppas - Dringend Oppas gezocht voor labrador voor 3weken - Oppas hond voor vakantie gezocht - Logeerplek voor Lexie - Babysit op mijn hond - Zwarte hondje Funny - Dagopvang 2 honden - flexibele noodopvang voor hondje - Verhuis - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Enkele dagen oppassen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Rustige opvang voor schoot hondje 😉 Nina - peewee - vakantieopvang van 17/07 - 31/7 - Opvang 2 honden - oppas in huiselijke sfeer - hondenopvang - Oppas 08 augustus - opvang tijdens verlof - oppas gezocht voor 2 hondjes in september - For 1 mth - oppas voor namiddag van 15 tot18 uur - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Opvang van mijn shiba inu tijdens vakantie - Oppas voor 5 weken - hondenopvang - Lieve oppas gezocht. - hondsitter - Mijn hond gedurende een week oppassen - inwonende petsitter gevraagd te Deurne - inwonende petsitter gevraagd te Deurne - hondenoppas inwonend tijdens reis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden