hondenoppas Brasschaat

Hondenoppas Brasschaat: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Brasschaat: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Hondenoppas in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Het is mogelijk om op uw hond te passen bij mij thuis. Ik zeg wel bij mij thuis, maar eigenlijk zullen we daar dan niet veel zijn. Ik heb wel een tuin, maar heel groot is die niet. Daarom zal ik er dan ook veel mee gaan wandelen. Ik ga zelf nu al veel wandelen in het bos om mezelf voor te bereiden op een trektocht, dus dan neem ik hem graag mee. Ze zullen dus altijd wel een stevige portie beweging gehad hebben als u ze bij mij laat, of ook bij u kan ik er op passen
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben betrouwbaar en zal ook netjes te werk gaan. Vuile pootjes kuisen voort binnenkomen. Moest uw huisdier binnen een plasje of kakje achterlaten dan zal ik dit opkuisen. Vers drinken geven en eventueel eten als dit nodig is, aandacht , vriendschap, spelen,... Toen ik 10 j was zorgde ik voor de buren hun beestjes en iedereen was super blij. Vandaar eerst goeie afspraken maken👍
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat die nooit thuis is, mijn ouders hun hond komt hier ook regelmatig logeren als ze op reis gaan. Om een lang verhaal kort te maken ik ga graag wandelen met de honden en ik knuffel ze graag en een kat laat ik wat zijn ding doen zo komen ze het snelste los.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ben een enorme dierenvriend! Naast eens oppassen. Kan ik ook een eenvoudig huisbezoek doen. Wat het beste voor je past! Eten drinken geven. Mee gaan wandelen. Een speelmomentje tot eens goe knuffelen aaien. Opkuisen moest er perongeluk iets binnen gedaan zijn, is geen enkel probleem. Heb zelf een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad (bvb: katten, honden en vissen) dus ik weet hoe ik ze moet verzorgen. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Regelmatig deed ik via pawshake ook huisbezoeken bij verschillende dieren maar vooral katten. Na een kennismaking kom ik graag dagelijks of meerdere keren langs om eten te geven en te kijken of je lieve vriendje nog in orde is.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Ik zelf heb 3 honden en 1 poes. 2 van de 3 honden hebben een goed karaktertje, dus weet goed hoe ik met verschillende karakters moet omgaan. Van schrik is ook helemaal geen spraken! Ik kan streng zijn maar consequent! En natuurlijk veel liefde!
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik wil heel graag op uw dier passen heb zelf namelijk ook een huisdier en ik behandel het zoals mijn eigen kindje ook al heb ik er geen maar zo behandel ik mijn poes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Brasschaat: geëvalueerd met 4.9 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Brasschaat, hondenoppas aan huis Brasschaat, hondenoppas gezocht Brasschaat, dogsitter Brasschaat, dogsitting Brasschaat, hondenopvang Brasschaat, hondenhotel Brasschaat, hondenpension Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Brasschaat

Oppas voor twee poedeltjes in Brasschaat - Oppas voor onze Vizsla pup - Hondenoppas gezocht voor puppy Mia (3) - Hondenoppas weekend 9/9 - 11/9 - oppas voor mannetje cairn van 7 jaar - Opvang van honden aanstaand weekend ivm werk in bd - Dagopvang - Dalmatiër puppy logeren - Onze lieve Golden Retriever zoekt vakantie adresje - Dogsitter Hondenuitlaat: update gevonden - Oppas voor 2 chihuahua's van 14 juli tem 18 juli - Dogsitten zomervakanties - Vakantie - Opvang vr lieve engelse cocker spaniel gezocht - Sporadische oppas week 20"22 - honden opvang - Op passen Deutsche spitze - Hondenoppas gezocht voor puppy Mia - Freddy.Cnaeps - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppas - Opvang voor puppy Mia gezocht (8/2 tot 14/2) - Hondenoppas gezocht - 2 lieve husky’s zoeken een tijdelijke opvang. - Oppas gezocht 1 dag per week - Een week Petzitten op oud Maltesertje. - Babs de maltezer zoekt logeerplek - Oppas puppy - oppas voor hond, korte en lange perioden - oppas voor korte en lange periodes - dogsitting - Bijhouden van een mannelijke Cairn terrier - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Weekend van 24 juli - honden oppas - Cocker zwart reu a 5 j oppas dagelyks enkele uurtjes - Doggysit dagopvang v 10 tot 15 u - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oscar - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - oppas voor mijn 2 kleine hondjes voor door de week overdag - Oppas van oud op nieuw - Zoek doggysit voor mijn engelse cocker - honden oppas - Oppas gezocht voor Duitse Herder - opvang hond - Ik zoek jonge dame om onze poes eten te geven - Hond opvangen tijdens vakantie - Oppas voor hondje - Onze bruine labrador zoek een thuis voor 1 maand
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden