Vind de beste dogsitter van Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
5/5 · 18 reviews
2900 Schoten
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Hondenoppas in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Het is mogelijk om op uw hond te passen bij mij thuis. Ik zeg wel bij mij thuis, maar eigenlijk zullen we daar dan niet veel zijn. Ik heb wel een tuin, maar heel groot is die niet. Daarom zal ik er dan ook veel mee gaan wandelen. Ik ga zelf nu al veel wandelen in het bos om mezelf voor te bereiden op een trektocht, dus dan neem ik hem graag mee. Ze zullen dus altijd wel een stevige portie beweging gehad hebben als u ze bij mij laat, of ook bij u kan ik er op passen
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad (bvb: katten, honden en vissen) dus ik weet hoe ik ze moet verzorgen. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Regelmatig deed ik via pawshake ook huisbezoeken bij verschillende dieren maar vooral katten. Na een kennismaking kom ik graag dagelijks of meerdere keren langs om eten te geven en te kijken of je lieve vriendje nog in orde is.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Nathalie
Nathalie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2950 Kapellen
Ik zelf heb 3 honden en 1 poes. 2 van de 3 honden hebben een goed karaktertje, dus weet goed hoe ik met verschillende karakters moet omgaan. Van schrik is ook helemaal geen spraken! Ik kan streng zijn maar consequent! En natuurlijk veel liefde!
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Nieuw
2930 Brasschaat
ik wil heel graag op uw dier passen heb zelf namelijk ook een huisdier en ik behandel het zoals mijn eigen kindje ook al heb ik er geen maar zo behandel ik mijn poes
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Els
Els
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik heb zelf een kleine hond Sky (chihuahua) en is een zeer rustig en lief beestje. Ze houdt van: wandelen, spelen met knuffels, aandacht krijgen, op de schoot mee naar tv kijken,... Maar wat zou het leuk zijn om dit met 2 te doen? Dus mocht je interesse hebben, dan ben jij en je viervoeter altijd welkom in ons warme nestje!!
Hondenoppas in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Nieuw
2900 Schoten
Heb zelf altijd honden gehad. Grote en kleine van rottweilers tot pomeriaantjes. Af en toe let ik ook op de Saluki’s van een vriendin. Heb er veel ervaring mee maar elke hond heeft zijn eigen persoonlijkheid :).
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Laura
Laura
Nieuw
2930 Brasschaat
Wanneer u op uw werk bent en u toch graag zou willen dat uw hond eventjes een speelkameraadje heeft, eten krijgt of alvast een wandeling heeft gedaan voor u thuiskomt, kan ik daarbij helpen.

Hondenoppas Brasschaat: geëvalueerd met 4.86 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Brasschaat, hondenopvang Brasschaat, hondenhotel Brasschaat, hondenpension Brasschaat,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Brasschaat

Hondenoppas gezocht - 2 lieve husky’s zoeken een tijdelijke opvang. - Oppas gezocht 1 dag per week - Een week Petzitten op oud Maltesertje. - Babs de maltezer zoekt logeerplek - Oppas puppy - oppas voor hond, korte en lange perioden - oppas voor korte en lange periodes - dogsitting - Bijhouden van een mannelijke Cairn terrier - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas hond - Weekend van 24 juli - honden oppas - Vaste dog boarding sitter voor vakanties en dagje weg - Cocker zwart reu a 5 j oppas dagelyks enkele uurtjes - Doggysit dagopvang v 10 tot 15 u - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oscar - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - oppas voor mijn 2 kleine hondjes voor door de week overdag - Oppas van oud op nieuw - Zoek doggysit voor mijn engelse cocker - honden oppas - Oppas gezocht voor Duitse Herder - opvang hond - Ik zoek jonge dame om onze poes eten te geven - Hond opvangen tijdens vakantie - Oppas voor hondje - Onze bruine labrador zoek een thuis voor 1 maand - oppas hond paasvakantie - Thuisopvang voor 1 kleine en 1 grote hond - Dogsitting - Oppas zaterdag avond as Engelse cocker - Vakantie opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Brasschaat (2930) - Oppas bij de petsitter - Honden in Brasschaat (2930) - Oppas bij de petsitter - Honden in Brasschaat (2930) - Mijn hond gedurende één nacht oppassen - Mijn hond gedurende 10 dagen oppassen - Pet sitting tijdens onze verblijven in buitenland gemiddeld per 3 weken - tijdelijke oppas voor golden retriever 1 dag juni/ 7 dagen augustus
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden