kattenoppas Brasschaat

Ontdek talentvolle catsitters in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brasschaat

Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb zelf 2 honden en 2 katten in huis. Ook nog 2aquariums met tropische vissen. 1 terrarium met taratula's en 1 terrarium met een koppel boa's ( slangen). Verder ben ik een dierenvriend en hou ontzettend veel van de natuur. Ga gezellig wandelen met de honden. Dus ervaring genoeg,😘 Heb je iemand nodig om jou kleine/grote schatjes te verwennen. Neem gerust contact met mij op.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Kattenoppas in Brecht (2960) - Florien
Florien
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig persoon die dieren goed kan aanvoelen en ik wandel heel erg graag. Ook ben ik heel geduldig en kan ik echt genieten van het gezelschapvan dieren. Zelf heb ik ook 3 katten en 2 honden.
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Riki
Riki
Antwerpen
Nieuw
Ik en mijn vriend hebben zelf een kat en nemen met plezier een aantal dagen/weken uw katje bij in huis wanneer u op vakantie gaat. Ook kleinere dieren zoals hamsters, vissen, etc. zijn welkom.
Kattenoppas in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik ben een veelzijdige oppas, ik kan dieren goed aanvoelen en begrijpen. Van kleins trokken dieren mij aan, ik heb 1 jaar paardentaal geleerd en ik leer elke dag bij
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Antwerpen
Nieuw
Al heel mijn leven een enorme dierenvriend. Zelf ben ik woonzaam op een appartement. Als dit een probleem is, ben ik zeker bereid om bij u thuis op te passen. Ook ga ik graag wandelen en kan u mij contacteren voor te komen voeden. Ik kan al niet wachten om jullie liefste diertje te ontmoeten! Tot snel!
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Ekeren
Nieuw
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Kattenoppas in Merksem (2170) - Sarah
Sarah
Merksem
Nieuw
Opgegroeid met dieren! (Vogels, cavia's,hamsters,katten,honden,kippen,...) Nu ik alleen woon heb ik nog niet genoeg geld voor een dier goed te kunnen onderhouden, dus ik mis het heel erg!
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Emma
Emma
Kalmthout
Nieuw
Ik heb altijd huisdieren gehad. En wil er iedere keer nog meer. Dat zal helaas niet gaan. :-) maar oppas spelen vind ik ook al zeer leuk! Ik doe alles om de dieren op hun gemak te laten voelen. Twijfel niet om me te contacteren
Kattenoppas in Brasschaat (2930) - Xavier
Xavier
Brasschaat
Nieuw
Indien afstand niet te groot kunnen dochters voor dieren instaan. Zij zijn absoluut gexoon om met dieren te werken van chinchilla tot paard en alles daartussen.
Kattenoppas in Wijnegem (2110) - Karin
Karin
Wijnegem
Nieuw
Daar ik zelf geen hond meer heb, merk ik dat het gemis wel groot is. Door de verhuis naar een appartement is het niet evident om een hond te houden. Voor enkele uurtjes of dagen (als eigenaar op vakantie is is het geen probleem) Knuffelen, spelen en ravotten daarvoor kunnen je trouwe viervoeters steeds bij mij terecht.
Kattenoppas in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brasschaat: geëvalueerd met 4.88 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brasschaat, kattenoppas gezocht Brasschaat, kattenhotel Brasschaat, kattenpension Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Brasschaat

katten eten geven - Catsitter gezocht voor binnenkat - 2 poezen bijhouden tijdens vakantie juni - Mijn hond gedurende één nacht oppassen - Mijn hond gedurende 10 dagen oppassen - Pet sitting tijdens onze verblijven in buitenland gemiddeld per 3 weken - tijdelijke oppas voor golden retriever 1 dag juni/ 7 dagen augustus
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden