hondentoilettage Brasschaat

Hulp voor hondentoilettage in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Brasschaat

Hondentoilettage aan huis in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Als 10 jarige ging ik al met verschillende honden wandelen en verzorgen. Ik ben echt een honden vriend en heb natuurlijk geen angst voor de grotere vrienden die wat aandacht nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Stabroek (2940) - Rania
Rania
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben momenteel aan het studeren voor dierenverzorger. Ik volg ook en heel jaar stage bij en trimsalon. Tijdens mijn studie leer veel over de gedragingen van de hond of kat. Tijdens mijn stage periode leer ik ook heel erg veel hoe je en hond moet wassen,drogen en kleine rommel daar bedoelen we mee nagels knippen oortjes kuisen kammen en borstelen.
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Al van jongs af aan groeide ik op tussen de honden. Ook nu nog lopen er hier thuis een gelukkige labrador en pomeriaan rond. Ik ga dus graag zowel met grote als kleine honden om. Ook spelen en verzorgen doe ik met alle plezier!
Hondentoilettage aan huis in Ekeren (2180) - Kyra
Kyra
Ekeren
Nieuw
Ik wil heel graag iets met dieren doen iedereen zegt dat ik echt iets heb met dieren dat geeft mij ook veel rust om met dieren bezig te zijn. Ik heb ook altijd dieren gehad al van klein savaan
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Morrigan
Morrigan
Schoten
Nieuw
Vanaf dat ik jong ben vind ik het al leuk om met honden om te gaan. Ook doe ik dierenzorg in pito stabroek waar ik ook honden trim en verzorg. Ik zou het zeer leuk vinden om u hond te verzorgen om ervaring op te doen en ook uit plezier voor zowel mij als u hond. Tot ziens.
Hondentoilettage aan huis in Merksem (2170) - Robbe
Robbe
Merksem
Nieuw
Ik hep vroeger een hond ge had en zouw graag mensen willen helpen met honden uit laten en eten geven hep ervaring om een hond uit te laaten en eten te geven wegen had er zelf een groetjes robbe
Hondentoilettage aan huis in Stabroek (2940) - Malgorzata
Malgorzata
Stabroek
Nieuw
ik houd van dieren, waar ik vroeger werkte hadden ze een hond en katten ik deed soms lange wendelingen met de hond thuis heb ik ook een kat , een kater van 10 jaar
Hondentoilettage aan huis in Stabroek (2940) - Helena
Helena
Stabroek
Nieuw
Ik ben een gepassioneerd en ervaren trimster/gedragstherapeute met een groot hart voor dieren. U kan bij mij terecht voor trimmen/groomen/ gedragstherapie/ puppy training. Er is steeds aandacht voor het gedrag/karakter en gezondheidstoestand van uw trouwe viervoeter tijdens de behandeling. Alle dagen op afspraak.
Hondentoilettage aan huis in Schilde (2970) - Michele
Michele Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
Nieuw
Ik kan de honden wassen, nagels knippen, eten en medicatie geven, tandverzorging, ... Ik kan dit omdat ik dit bij mijn eigen dieren alsook die van mijn vrienden heel mijn leven zelf al doe.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
Nieuw
Ik heb graag sociale contact en ben klantvriendelijk . Ik hou ploeg systeem en flixebel uren ik doen mijn job heel graag Ik kan alles doen ik leer snel ig
Hondentoilettage aan huis in Deurne (2100) - Caroline
Caroline
Deurne
Nieuw
Ik ben opgegroeid met drie honden en ga op heden ook enkele keren per week wandelen met twee, soms drie honden. Verder specialiseer ik mij in de nabije toekomst ook in het gedrag van honden met een opleiding tot hondengedragstherapeute, waarbij ik oog heb voor de algemene verzorging van de hond.
Hondentoilettage aan huis in Schilde (2970) - Philip
Philip
Schilde
Nieuw
Ik was het baasje van al m’n 3 honden en heb er helemaal zelfstandig voor gezorgd. Ik weet precies wat beste is voor hun en hoe ik ze een beste levensstijl kan bezorgen.
Hondentoilettage aan huis in Wijnegem (2110) - Jill
Jill
Wijnegem
Nieuw
Ik heb ervaring met nagels knippen, borstelen, oren proper maken, medicatie geven,… aangezien ik zelf honden heb. Uw hond is in goede handen bij mij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Brasschaat, hondentrimmer Brasschaat, hondenverzorging Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden