wandelen met hond Brasschaat

Hulp voor wandelen met hond in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Brasschaat

Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Wandelen met hond in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, geef bijles via het bijleshuis en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, even met je hond te wandelen, je gewoon wat te gezelschap te houden, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Zoals op mijn profiel beschreven, ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik wandel graag veel. Dat deed ik ook met mijn hond, die van het dierenasiel en die van vrienden waar ik soms op pas. Ik heb nu geen hond, jammer genoeg want het is altijd leuker om een fikse wandeling te maken met een maatje erbij! Ik pas ook graag op uw hond bij u, of bij mij kan ook. Ze zullen hun beweging alvast zeker krijgen dan, want dan maak ik lange wandelingen.
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Jonas
Jonas
Wuustwezel
4.0/5 (1 reviews)
Van kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Zelf heb ik 1 hond (bullmastif). Ook heb ik nog een kennel gehad. Ik ben beschikbaar om u hond uit te laten, op te passen,... U hond zal bij mij veel liefde ervaren en zeker en vast gelukkig zijn!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Van kinds af aan zijn er twee dingen waarvan ik houd, enerzijds de natuur en anderzijds dieren. In de natuur gaan wandelen met uw viervoeter is hetgeen wat ik het liefste doe. Hebt u maar sporadisch iemand nodig dan doe ik dit ook met alle plezier. Ik hoop u en uw viervoeter binnenkort te mogen ontmoeten!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag wandelen met honden. Groot,klein maakt niet uit. 1 of 2 is ook ok. Grote of kleine wandeling en /of spelen op een hondenwei met een balletje ofzo. Ook eten geven of borstelen is mogelijk. Ik doe het met heel veel liefde! Elk kakje raap ik ook op met een zakje😊🐶🐱
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Vroeger hadden wij Mechelse schepers thuis en een Deense dog. Dus ik ben wel gewoon om met grote honden om te gaan. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik graag heb dat ze toch een beetje luisteren
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag wandelen en zeker in het gezelschap van een viervoeter. Zelf heb ik een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud. Korte of lange wandelingen kan allebei! Ik zie enorm graag honden en ben een echte knuffelvriend!
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik wandel al enkele maanden met een hond uit de buurt. Ik ben een sportief type dus wandelen en lopen is helemaal mijn ding. Ik ben graag buiten. Met een hond gaan wandelen brengt rust.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Steven
Steven
Brasschaat
Nieuw
Ik hou van dieren, en ik wandel graag. Ideale combinatie. Graag ga ik met uw trouwe viervoeter op verkenning. Mijn voltijdse job is zeer onregelmatig, hierdoor ben ik overdag soms ook beschikbaar.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend! van jong af aan heb ik al altijd een hond willen hebben. Ik heb vaak op de hond van een vriendin mogen letten en hoop dit in de toekomst nog meer te doen voor meerdere baasjes. Ik heb zelf ook een grote tuin dus kunnen ze hier ook goed spelen.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Amber
Amber
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd al een hele grote hondenvriend geweest. Ik ben ermee opgegroeid en zou geen leven zonder hond kunnen voorstellen! Ik breng graag tijd door met dieren en zou het dus ook fijn vinden om met úw favoriete viervoeter een wandeling te gaan maken!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Brasschaat: geëvalueerd met 4.89 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Brasschaat, hondenuitlaatdienst Brasschaat, hondenwandelaar Brasschaat, dogwalker Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Brasschaat

Hondenopvang - Honden oppas - Wandelen met hond - Wandelen met hond - Hondenwandelaar gezocht - Wandelen met hondje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden