klusser Aartselaar

Ontdek talentvolle klussers in Aartselaar

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Aartselaar

Klussen in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.98/5 (182 reviews)
Dag iedereen ! Langs deze weg had ik graag een extra centje verdiend om wat leuke dingen te kunnen doen. Heb ervaring met diverse klusjes thuis, beschik over werkmateriaal die ik kan gebruiken bij uitvoering van één of andere klus. Heb ervaring in elektriciteitswerken, timmer werk, afbraakwerken e.d.m .
Klussen in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (65 reviews)
Ik ben sport- en informaticaleerkracht op een secundaire school. In mijn vrije tijd hou ik me graag zinvol bezig. Ik klus graag en heb het grootste deel van onze eigen woning zelf gerenoveerd. Ik werk graag met jongeren, klus graag, help graag en leer graag bij...
Klussen in Hemiksem (2620) - Wim
Wim
Hemiksem
4.97/5 (58 reviews)
Hallo, Ik ben Wim VH een 50 jarige creatieveling die voor u iets kan betekenen wanneer u met de handen in het haar zit. Ik doe vrijwel alle werken in en rondom uw woning zoals gyproc-,sanitair-, ikea-,tuin-,schilder-, tegel-, mechanische- als laswerken aan een nauwkeurige afwerking aan een economische prijs.Tot later
Klussen in Aartselaar (2630) - Ebert
Ebert
Aartselaar
4.91/5 (35 reviews)
Hallo, Ik ben Ebert 24jaar en zelf ben ik werkende in de carrosserie wereld,. Niet dat het enkel met auto's te maken moet hebben, je kan me zo goed als alles vragen waar je hulp bij nodig hebt . Dan bekijken we samen of het mogelijk is en aan welke prijs.
Klussen in Balen (2490) - Marc
Marc
Balen
4.69/5 (26 reviews)
Ik heb veel ervaring in diverse werken , tuinonderhoud-aanleg , alle schilder en behangwerken, kleine sanitaire werken, vloer ,tegels ,laminaat ,badkamer en keukens renovatie's ,siergrind vloeren ,isoleren van ruimte's ,opruimen van huizen enz... Ik draag kwaliteit hoog in het vaandel en streef naar hoge klant tevredenheid, ik geef gratis advies en prijsoffertes ,
Klussen in Hemiksem (2620) - Ludo
Ludo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
4.95/5 (21 reviews)
Hallo, mijn naam is Ludo. Gepensioneerd en zelfstandige in bijberoep. In een vorig beroepsleven onderofficier bij de brandweer. Ik heb een ruime ervaring, meer dan 25 jaar, in schilder en behang technieken. Deze ervaring wil ik graag met u delen. Als u op zoek bent naar een gedreven en ervaren uitvoerder van uw opdrachten, twijfel dan niet om mij te contacteren.
Klussen in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
Hemiksem
5/5 (18 reviews)
Ik ben Johnny 38j. Ik werk al 20 jaar in een 4 ploegensysteem in de chemische industriesector in Antwerpen . Hierdoor ben ik vaak in de week overdag thuis. Graag maak ik hiervan gebruik om iemand te helpen. Ik ben afgestudeerd als elektricien. En heb dit ook een tijdje in bijberoep gedaan. Dus hier ligt vooral mijn vakgebied. Laat maar iets weten als je mijn hulp kunt gebruiken. Groetjes Johnny
Klussen in Hemiksem (2620) - Eddy
Eddy
Hemiksem
5/5 (17 reviews)
Hallo, mijn naam is Eddy en ben 63 jaar . Sinds kort ben ik op pensioen en wens me toch nog even bezig te houden , mensen te helpen en een beetje bij te verdienen. heb altijd in de sector van elektriciteit gewerkt en kan dus zulke klussen doen of transporten daar ik een wagen heb. Hopelijk tot kort.
Klussen in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Hey ik ben Haluk uit Hoboken. 34j Getrouwd en drie kinderen. Ik werk, en ben zelfstandige in bijberoep. Ik doe elektriciteitswerken en sanitair. Ook ben ik erkende technicus gasvormige brandstoffen, is voor de keurnig en onderhoud van verwarmingsketels. Ook heb ik heel wat ervaring opgedaan tijdens de renovatie bovenop mijn kennis. aarzel niet om te contacteren.
Klussen in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Ik ben Ali, werfleider in een klasse 8 bouwbedrijf. In mijn vrije tijd wil ik zo wat bijverdienen met kleine klusjes. Ik ben een perfectionist en handige, een alles doen er. Transport, kleine elektriciteitswerken, opkuis, enz.. alles welkom
Klussen in Rumst (2840) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
4.82/5 (11 reviews)
Best , ik ben Eddy en heb jaren ervaring als klussenman kan verschillende referenties doorgeven als het nodig is, wat kan ik : sanitair , elektriciteit , tegelen , vloeren , metsen , schilderen , tuinwerken , kleine dakwerken enz Wat doe ik niet : bezetten , chape werken , grote veranderingen in den bouw
Klussen in Wilrijk (2610) - Frederic
Frederic
Wilrijk
5/5 (11 reviews)
Ik ben 51 jaar en heb drie jonge kinderen. Beschikbare momenten zijn savonds en bepaalde momenten in het weekend. Ik zou graag iets bijverdienen om mijn hobby (MTB) beetje te bekostigen en een buitenlandse reis te doen in het groot verlof.
Klussen in Rumst (2840) - Brecht
Brecht
Rumst
5/5 (11 reviews)
Ik ben Brecht en zou graag wat bijverdienen om de verbouwingen te betalen. Dit om het droomhuis te maken voor onze twee kindjes. Ik kan le verplaatsen met de auto met aanhangwagen. Vaste dagen zijn moeilijk maar kan vaak na mijn werkuren wel iets doen.
Klussen in Hoboken (2660) - Tom
Tom
Hoboken
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben op zoek naar een bijverdienste die ik volledig zelfstandig kan inplannen. Ik heb ervaring als allround klusjesman met specialisatie loodgieterij. Mijn motivatie is om iets bijverdienen. Ik ben klantgericht en beschik over eigen vervoer en materiaal.
Klussen in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
Dag allemaal, ik ben Michael en 37 jaar.Ik ben grafische vormgever als hoofdberoep.Reeds 17 jaar ervaring opgebouwd in opmaak en ontwerp.2 jaar geleden afgestudeerd als schilder decorateur in avondschool.Ik zoek via deze weg wat werk om bij te verdienen zoals binnen-buiten schilderwerken,behangwerken, ontwerp van logo's,folder, uitnodigingen,geboortekaartjes, illustraties.laat maar weten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Aartselaar

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Aartselaar: geëvalueerd met 4.79 door 542 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Aartselaar, klussen in huis Aartselaar, klusjes gezocht Aartselaar, karweien Aartselaar,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden