schilder Antwerpen

Ontdek talentvolle schilders in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.79/5 (38 reviews)
Ik ben een professioneel Schilder met meer dan 20 jaar ervaring, die weet hoe hij uw huis en allerlei soort ondergronden kan beschermen met de beste verflagen op de juiste laagdikte, met garantie door u te bepalen tot zelfs 10 jaar, Ik kan ook plamuren ,bezettingswerken, (foto)behangen, glasweefsel aanbrengen, gyproc plaatsen en repareren, tegelen en voegen,bakstenen voegen herstellen,enz
Majdi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Antwerpen (2000) - Majdi
Majdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.82/5 (33 reviews)
Beste mensen ik ben majdi 38 jaar ik heb ervaring 15 jaar met schilderen en Gyproc en pleisters werk en klussejes ik kan u helpen met alles en ik ben eerlijk en betrouwbaar correct en flexibel tevreden klant is mijn doel en als je wilt meer weten op mij dan kijk mensen reviews Mvg
Schilder in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (29 reviews)
Dag allemaal,ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen .
Schilder in Antwerpen (2000) - Barrayi
Barrayi
Antwerpen
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben ervaren schilder ik ben beschikbaar voor all schilderwerken zoals muur ramen deuren giprocplaat plafond plaatsen plamuren stucador new spotjes plaaten elektriciteit werken new installatie plaatsen ik beschik over all nodig werk material. .
Schilder in Antwerpen (2000) - Tony
Tony Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Proper, efficiënt, nauwkeurig en volgens de regels van de kunst. Ook voor 1 enkele muur of ruimte geen enkel probleem. Geef me maar een seintje.
Schilder in Antwerpen (2000) - Roland
Roland Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij hebben oog voor details wij zijn wel flexibel en wij horen graag naar klanten wat die willen, Wij zijn budget vriendelijke, en wij werken met de beste materialen, zo als. Bosspaints. SPS caparol trimetal Met Meste milieu vriendelijk materialen
Schilder in Antwerpen (2000) - El khattabi
El khattabi
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring in schilderen met hoogpunten , alles moet netjes afgeplakt worden , alles opschuren eerst dan ontvetten Appartementen schilderen Huizen schilderen Binnen en buiten Kelders Tuin Koer Gang Zolders Deuren Ramen Keukens ….
Schilder in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Schilderwerken en andere kleine renovaties. Materiaal door de opdrachtgever te voorzien, tenzij anders overeengekomen. Betrouwbare en energieke werker. De nodige basiservaring, maar steeds gemotiveerd om bij te leren.
Schilder in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik schilder graag woningen woonkamers badkamer slaapkamers,... Of helpen voor de gezelligheid zodat het sneller vooruit gaat. Ik schilder alles wat u wil uw hand of kat geen vogels die vliegen weg
Schilder in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Meermalige verhuisd en huizen zelf gebouwd. Ook schilderen behoord tot dit krachtwerk. Ramen, plafonds, deuren.. ik heb zowat alles in mijn leven al geschilderd!
Schilder in Antwerpen (2000) - Klara
Klara
Antwerpen
Nieuw
Ik ben begonnen als huisschilder, nadien werkte ik als decorschilder voor film en tv, hiertoe behoort ook het imiteren van hout en marmer en trompe l'oeil schilderen. Ik heb ook mijn bachelor diploma van restauratie op zak.
Schilder in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
Als ervaren klusser geniet ik ervan om een schilderklus mooi af te werken. Ik bekijk met jou het plan en bespreek graag je eisen en verwachtingen. Alles wordt zorgvuldig en netjes gedaan. En uiteraard op tijd!
Schilder in Antwerpen (2000) - Said
Said
Antwerpen
Nieuw
ik ben said een 28 jarige arbeider van antwerpen, Heb ervaring in schilderen en heb een getuigschrift van schilder . Hopelijk kan ik u verder helpen met u klusjes.
Schilder in Antwerpen (2000) - Roman
Roman
Antwerpen
Nieuw
klusjesman met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. ik wil graag bijklussen: schilderwerk, elektriciteit, behangen,.. U kunt ook bij mij terecht voor advies in u thuis voor decoratie, ik hou rekening met uw specifieke wensen. aarzel niet om mij te contacteren voor meer info!
Schilder in Antwerpen (2000) - Joeri
Joeri
Antwerpen
Nieuw
Ik genoot een opleiding schilder-decoratie te K.T.A. in Jette waarna ik artistieke opleiding volgde te Sint-Lucas , Brussel . Van a tot z , vloer bedekken , schuren , stofvrij maken , plamuren , aflijnen(plakken) en schilderen heb ik onder de knie :-)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schilders in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
“ 1e maal dat ik hulp vraag via een site. Dit is heel positief verlopen! Bedankt! ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Antwerpen: geëvalueerd met 4.8 door 125 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Antwerpen, plafond schilder Antwerpen, prijsofferte schilderen Antwerpen, schilderwerken Antwerpen, behnangwerken Antwerpen prijs schilderwerken Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden