schilder Antwerpen

Ontdek talentvolle schilders in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Hallo ik ben Furat ervaren schilder voor all meer dan 12 jaar oog voor de details alles moet mooi nauwkeurig naar de wens afgewerkt. Ik besteed veel aandacht aan alle puntjes van A tot Z. Verder ben een klantvriendelijk resultaat gericht correct.
Schilder in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.83/5 (23 reviews)
Ik ben een professioneel Schilder met meer dan 20 jaar ervaring, die weet hoe hij uw huis en allerlei soort ondergronden kan beschermen met de beste verflagen op de juiste laagdikte, met garantie door u te bepalen tot zelfs 10 jaar, Ik kan ook plamuren ,bezettingswerken, stucadoren, (foto)behangen, glasweefsel aanbrengen, gyproc plaatsen en repareren
Schilder in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Ik heb veel ervaring als schilder, ben een stipt persoon en werk precies en netjes. U mag mij altijd contacteren en mij laten weten wat uw wensen zijn. Schilder nodig in omgeving Antwerpen? Ik ben uw man!
Schilder in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (13 reviews)
Dag allemaal,ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen .
Schilder in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Ik heb tijdens en buiten bouwklusjes ook moeten schilderen. Ik heb dit altijd op professionele wijze achtergelaten en mijn klanten waren altijd tevreden over mijn prestatie. Snel gedaan, maar ook kwalitatief.
Schilder in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
Merksem
4.63/5 (8 reviews)
Schilder man met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs.ik werk al meer dan 7 jaar in schilderen, en nu wil ik graag bijklussen : schilder, behanger. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekeining met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij
Schilder in Antwerpen (2018) - Joseph
Joseph
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Reeds veertig jaar schilder en behang ik voor mijzelf en familie als passie en hobby, heb nu laatst een volledig appartement gerenoveerd met veel zin voor detail en netheid. Misschien tot binnenkort ?
Schilder in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (4 reviews)
Hey iedereen wegens mijn ervaringen kan ik over mezelf zegge da ik zeer proper en exact werk en oog voor detail aan de beste prijzen aarzel niet om mij te contacteren !!
Schilder in Antwerpen (2000) - Roland
Roland Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij hebben oog voor details wij zijn wel flexibel en wij horen graag naar klanten wat die willen, Wij zijn budget vriendelijke, en wij werken met de beste materialen, zo als. Bosspaints. SPS caparol trimetal Met Meste milieu vriendelijk materialen
Schilder in Antwerpen (2050) - Haddou
Haddou
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Heb reeds een aantal jaren als schilder gewerkt. En wil dit zo graag blijven uitoefenen. Kan dit met rol,borstel,alsook Pistoolspuiten uitvoeren. Ben een zeer harde werker en flexibel.Spreek zeer goed Nederlands ,Engels,Frans en Arabisch.
Schilder in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Schilderwerken en andere kleine renovaties. Materiaal door de opdrachtgever te voorzien, tenzij anders overeengekomen. Betrouwbare en energieke werker. De nodige basiservaring, maar steeds gemotiveerd om bij te leren.
Schilder in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik schilder graag woningen woonkamers badkamer slaapkamers,... Of helpen voor de gezelligheid zodat het sneller vooruit gaat. Ik schilder alles wat u wil uw hand of kat geen vogels die vliegen weg
Schilder in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
hallo ik doe graag schilderen en ik kan ook paar taken doen zo als behangpapier glasvezel afwerking ....
Schilder in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
Als ervaren klusser geniet ik ervan om een schilderklus mooi af te werken. Ik bekijk met jou het plan en bespreek graag je eisen en verwachtingen. Alles wordt zorgvuldig en netjes gedaan. En uiteraard op tijd!
Schilder in Antwerpen (2018) - Martin
Martin
Antwerpen
Nieuw
Als schilder is het belangrijk om inzicht te hebben in het uit te voeren werk. Dit krijg je met algemene ervaring en praktijk. Dus ben ik zorgvuldig, attent voor de klant en ik zorg voor een zeer goede afwerking van het binnen-schilderwerk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Antwerpen: geëvalueerd met 4.73 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Antwerpen, plafond schilder Antwerpen, prijsofferte schilderen Antwerpen, schilderwerken Antwerpen, behnangwerken Antwerpen prijs schilderwerken Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Antwerpen

schilderwerk herstellen in de inkomhal - Epoxy vloer - Schilderen van woonkamer + behang weghalen - schilderen van appartement + alle ramen en deuren - Badkamer schilderen - Schilderen living - Ik wil graag bij klussen - Schilderen appartement - Parket schuren & lakken - Pleisteren muur + schilderen - Trappenhal - ramen schilderen, alleen aan de straatkant - schilderen - Schilderwerken - Schilderwerken - Schilderen twee garagepoorten met metaallakverf - Afschuren en schilderen traliewerk terras met Hammerite - schilderen van een kleine berging - Klussen - Schilder in Antwerpen (2020) - Klussen - Schilder in Antwerpen (2020)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden