klusser Deurne

Ontdek talentvolle klussers in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Deurne

Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Klussen in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.56/5 (62 reviews)
Hey iedereen ik ben besim ik ben zelfstandig in hoofdberoep Ik heb een camionnete mercedes sprinter l3h2 Afmetingen : 4,45m lengte laadruimte x 2,15 hoog Ik maak je de beste prijs Correct en Betrouwbaar . Op mij kun je rekenen . Zeer snel en zorgzaam voor goederen. Ik kom mijn afspraken altijd na en op tijd . Met vriendelijke groeten besim
Klussen in Deurne (2100) - Aleksandr
Aleksandr
Deurne
4.86/5 (37 reviews)
actief, opgeruimd, met werkervaring van technishe vereken , onderhoud, afbrak, huishoudelijke taken ,schilderen, lassen, eigen vervoer, hulp met verpkatsing en verhuisen .ezv. Beschikbaar avonduuren en weekend
Nima is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik ben 43 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben heel handig in interieur en alles wat te maken heeft met decoratie. Binnen schilderen, muur behandelingen en houtwerk zij zaken die ik graag doe. Ik heb veel vrije tijd en heb daarom besloten om mij in te schrijven bij Ring Twice voor een bijverdienste!. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Giuseppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.9/5 (21 reviews)
Goede dag, mijn naam is Giuseppe en ben gepensioneerd en professioneel klusjesman van A tot Z. voor alle herstellingswerken , in de bouw alsook loodgieter en vocht opsporing. Ik beschik over eigen gereedschap en materiaal. Ik doe ook dringende depannage klusjes zowel zon en feestdagen, en werk aan een minimum tarief . Ik volg altijd nauwkeurig de opdracht van de klant.
Klussen in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.68/5 (19 reviews)
Mijn naam is Jan , ben gepensioneerd , na 45 jaar werken , was werkzaam als chauffeur , magazijnwerk , tuinwerk , heel veel zelf gedaan in eigen woning ! Aan het eind van mijn pensioen , nog een stuk maand over !
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (17 reviews)
Hallo, mijn naam is Kevin, 35 jaar. Tijdens het verbouwen van onze eigen woning heb ik heel wat kleine en grotere klussen zelf leren doen. Deze kennis gebruik ik ook graag om andere mensen te helpen met kleine klussen. Ik ben geen professional, maar werk wel net en nauwkeurig zoals ik het ook voor mezelf zou doen.
Enea is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Enea
Enea Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.57/5 (14 reviews)
Heeft u behoefte aan een renovatie of klusjes rond uw huis en die daarbij snel, betrouwbaar én betaalbaar zijn? Dan zit u hier goed verbouw en (woningen, appartementen, studentenkamers, , kantoren, woonruimte op zolder maken) nieuwbouw - bezetten - chapewerken schilderwerken binnen en buiten - behangen - complete badkamers renovatie - tegelen - Elektriciteit -Ramen en deuren plaatsen
Klussen in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik ben een ervaren klusjesman, eerlijk, professioneel en betrouwbaar over mijn bekwaamheden; vriendelijk, goed communicerend. Ik neem graag uitdagingen aan! Expertise in reparaties, elektriciteit & elektronica, allerlei mechanische constructies in hout, metaal,... Ik ben erg creatief en vind oplossingen voor zowat alles! Ik ben ook ingenieur en kan u ook dingen aanleren: energie, DHZ, reparatie,..
Klussen in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
Zoals in mijn beschrijving, kan ik beetje van alles ,elektriciteit, sanitair ,loodgieter,timmeren doen ,schilderen,leidingen ontstoppen.ik werk meer dan 10 jaar als klujesman in een bedrijf in Antwerpen.,dus ik heb veel ervaring
Klussen in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.44/5 (9 reviews)
Beste, mijn naam is Marc en ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd. Ik wil graag iets bijverdienen als elektriciën. Ik hou van voetbal kijken op tv. In de zomer ga ik fietsen, niet elektrisch. Ik hou van kleine klusjes om mensen te helpen.
Klussen in Deurne (2100) - Mateusz
Mateusz
Deurne
5/5 (8 reviews)
Hey Ik ben persoon die graag werk. Ik ben handige mens die werk proper en netjes . Ik ben afgestuudeert als schrijnwerkrij dus in dat specialisatie heb ik goede ervaring ramen ,deuren herstelen of meubel monatge is geen problem voor me. Ik heb ook ervaring in binnen renovatie zoals muuren bijwerken schilderen , gyproc platen plaatsen of herstelen. Op mijn kan je 100% rekenen.
Klussen in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (7 reviews)
Hey, Ik ben Eva. Ik wordt er blij van als ik iemand kan helpen iets te bereiken en heb zin om de handen uit de mouwen te steken. Ik heb al wat ervaring kunnen verzamelen in klusjes in en rond het huis en sta open om bij te leren.
Klussen in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Klussen in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Beste Ik ben Dhurata, 36 jaar en mama van een zon. Ik werk al jaren in het poets sector en zou graag wat extra bijuren doen. Ik poets en strijk graag en ben een betrouwbare persoon. Je kunt ook gewoon uw strijk bij mij thuis brengen en afhalen. Mestaal in de nammidag ben ik meer beschikbaar. Best regio Deurne en Borgerhout omdat ik mijn me de fiets verplaats.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een ruim aanbod van mensen die wensen te helpen in het domein waar zij best in zijn, die snel reageren met een voorstel en ook snel aan de job kunnen beginnen. ”
Ioan
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Deurne: geëvalueerd met 4.87 door 482 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Deurne, klussen in huis Deurne, klusjes gezocht Deurne, karweien Deurne,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden