klusser Deurne

Ontdek talentvolle klussers in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Deurne

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.95/5 (246 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Klussen in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.58/5 (77 reviews)
Hey iedereen ik ben besim ik ben zelfstandig in hoofdberoep Ik heb een camionnete mercedes sprinter l3h2 Afmetingen : 4,45m lengte laadruimte x 2,15 hoog Ik maak je de beste prijs Correct en Betrouwbaar . Op mij kun je rekenen . Zeer snel en zorgzaam voor goederen. Ik kom mijn afspraken altijd na en op tijd . Met vriendelijke groeten besim
Klussen in Deurne (2100) - Aleksandr
Aleksandr
Deurne
4.86/5 (37 reviews)
actief, opgeruimd, met werkervaring van technishe vereken , onderhoud, afbrak, huishoudelijke taken ,schilderen, lassen, eigen vervoer, hulp met verpkatsing en verhuisen .ezv. Beschikbaar avonduuren en weekend
Klussen in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (37 reviews)
Tijdens het verbouwen van onze eigen woning heb ik heel wat kleine en grotere klussen zelf leren doen. Deze kennis gebruik ik ook graag om andere mensen te helpen met kleine en middelgrote klussen. Ik ben geen professional, maar werk wel net en nauwkeurig zoals ik het ook voor mezelf zou doen. Daarnaast ben ik gepassioneerd door en mezelf aan het bijscholen in hondengedrag en communicatie.
Klussen in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.76/5 (29 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik ben 43 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben heel handig in interieur en alles wat te maken heeft met decoratie. Binnen schilderen, muur behandelingen en houtwerk zij zaken die ik graag doe. Ik heb veel vrije tijd en heb daarom besloten om mij in te schrijven bij Ring Twice voor een bijverdienste!. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klussen in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.85/5 (26 reviews)
Goede dag, mijn naam is Giuseppe en ben gepensioneerd en professioneel klusjesman van A tot Z. Ook alle soorten herstellingswerken , in de bouw alsook loodgieter en vocht opsporing.en schilderwerken Ik beschik over eigen gereedschap en materiaal. Ik doe ook dringende depannage klusjes zowel zon en feestdagen, en werk aan een minimum tarief Ik volg altijd nauwkeurig de opdracht van de klant
Klussen in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.75/5 (24 reviews)
Mijn naam is Jan , ben gepensioneerd , na 45 jaar werken , was werkzaam als chauffeur , magazijnwerk , tuinwerk , heel veel zelf gedaan in eigen woning ! Aan het eind van mijn pensioen , nog een stuk maand over !
Klussen in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.64/5 (14 reviews)
Beste, mijn naam is Marc en ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd. Ik wil graag iets bijverdienen als elektriciën. Ik hou van voetbal kijken op tv. In de zomer ga ik fietsen, niet elektrisch. Ik hou van kleine klusjes om mensen te helpen.
Klussen in Deurne (2100) - Fernando
Fernando
Deurne
4.86/5 (14 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Fernando. Ik ben een veelzijdige klusjesman met vaardigheden in tegelzetten, pleisterwerk, meubelmontage, lassen en verhuisassistent. Met precisie en professionaliteit neem ik diverse klussen voor woningverbetering aan. Met mijn expertise en betrouwbaarheid bied ik kwaliteit in mijn dienstverlening.
Klussen in Deurne (2100) - Mateusz
Mateusz
Deurne
4.92/5 (12 reviews)
Hey Ik ben persoon die graag werk. Ik ben handige mens die werk proper en netjes . Ik ben afgestuudeert als schrijnwerkrij dus in dat specialisatie heb ik goede ervaring ramen ,deuren herstelen of meubel monatge is geen problem voor me. Ik heb ook ervaring in binnen renovatie zoals muuren bijwerken schilderen , gyproc platen plaatsen of herstelen. Op mijn kan je 100% rekenen.
Klussen in Deurne (2100) - Dawid
Dawid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
5/5 (11 reviews)
Voert alle renovatie- , elektriciteits-en , loodgiterswerkzaamheden uit. Ikheb een lange ervaring op de Belgische markt. Alle werkzaamheden professioneel en op tijd uitgevoerd.
Klussen in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
Zoals in mijn beschrijving, kan ik beetje van alles ,elektriciteit, sanitair ,loodgieter,timmeren doen ,schilderen,leidingen ontstoppen.ik werk meer dan 10 jaar als klujesman in een bedrijf in Antwerpen.,dus ik heb veel ervaring
Klussen in Deurne (2100) - Sain
Sain
Deurne
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Sain en help u graag met uw renovatie werken ben iemand die correct is een eerlijk, omdat ik niet kan stil zitten heb ik een account gemaakt, ik klus heel graag in mijn vrije tijd. Ik ben een elektricien maar ben ook zeer creatief. Tot snel.
Klussen in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (7 reviews)
Hey, Ik ben Eva. Ik wordt er blij van als ik iemand kan helpen iets te bereiken en heb zin om de handen uit de mouwen te steken. Ik heb al wat ervaring kunnen verzamelen in klusjes in en rond het huis en sta open om bij te leren.
Klussen in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Deurne: geëvalueerd met 4.88 door 613 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Deurne, klussen in huis Deurne, klusjes gezocht Deurne, karweien Deurne,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden