klusser Wilrijk

Ontdek talentvolle klussers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Wilrijk

Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.94/5 (64 reviews)
Gegroet ik ben gespecialiseerd in Huishoudelijk Elektriciteit Renovatie en Nieuwbouw van A tot Z maak ook plannen voor keuring depannagen werken in de nacht moest je zonder licht vallen. Elektriciteit is denken en doen
Klussen in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Dag allemal ik ben jonge arbeider uit Wilrijk. Ik zou graag wat bijverdinen in mijn vrije tijd. Ik ben meubelmaker , meubels monteren is geen probleem maar ook welkom wat klusjes werken en tuinwerken. Groeten allemaal en tot ziens
Klussen in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Ik ben Javad , 55 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben een zelfstandige elektricien (industrieel en residencieel), service engineer en onderhoudtechnieker. Mijn klusjes variëren van herstellingen van huishoudtoestellen tot bordenbouw. Ik ben 7/7 beschikbaar, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.83/5 (36 reviews)
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen, - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en die oprit niet vergeten . -Kleine werken -Totaal renovaties -Loodgieterij -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor goedkoop deze werken op professionele manier( en volgens de regels van corona ) Vaste prijs en per uur .
Klussen in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Klussen in Wilrijk (2610) - Frederic
Frederic
Wilrijk
5/5 (11 reviews)
Ik ben 51 jaar en heb drie jonge kinderen. Beschikbare momenten zijn savonds en bepaalde momenten in het weekend. Ik zou graag iets bijverdienen om mijn hobby (MTB) beetje te bekostigen en een buitenlandse reis te doen in het groot verlof.
Klussen in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Ik heb een opleiding schrijnwerkerij/houtbewerking en algemene ervaring in de bouwsector. Over het algemeen ben ik een handig persoon met ervaring die niet snel terug deinst voor zware, vuile of gevaarlijke jobs.
Klussen in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Klussen in Wilrijk (2610) - Bjorn
Bjorn
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben bjorn een man van 40 jaar ik ben al heel mijn carriere Loodgieter van beroep ik doe ook dakwerken en centrale verwarming maar ben ook handig in allerlei klussen in het huis. na mijn uren wil enkele dagen in de week mij ter beschikking stellen voor eenders welke klus ik kan deze centen goed gebruiken om mijn toekomst dromen te verwezenlijke mvg Bjorn
Klussen in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Klussen in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Klussen in Wilrijk (2610) - Faez
Faez
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Dag , Ik ben Faez.Ik ben een elektricien ( residentiële elektricien)en ik woon in wilrijk.Ik heb een auto die ik kan met werk gebruiken.Ik heb al twintig jaar met elektriciteit gewerkt,en ik wil graag met elektriciteit werken.
Klussen in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een zelfstandige schrijnwerker met meer dan 23 jaar ervaring, in de keukenbouw en kleine renovatie werken, zoals betegelen, bezetten, Plaatsen van binnendeuren en kleine werkjes in huis. Men krijgt steeds gratis een prijsofferte voor de werken. Geen verrassingen bij het uitvoeren van de werken. Prijsofferte is de prijs bij afrekening.
Klussen in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Klussen in Wilrijk (2610) - Zouhir
Zouhir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hoi,ben een gediplomeerde elektricien die zowel kleine klusjes als volledige elektrische installaties uitvoert.ook andere kluswerken(schilderen,lek afvoer,tv ophangen,ikea meubels..)kunnen uitgevoerd worden.geef gerust een seintje voor een vrijblijvende offerte.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Wilrijk: geëvalueerd met 4.78 door 282 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Wilrijk, klussen in huis Wilrijk, klusjes gezocht Wilrijk, karweien Wilrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden