klusser Wilrijk

Ontdek talentvolle klussers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Wilrijk

Klussen in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde elektricien/loodgieter met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool te Berchem. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte nog 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en vorig jaar wordt door het bedrijf gelukkig tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.95/5 (59 reviews)
Gegroet ik ben gespecialiseerd in Huishoudelijk Elektriciteit Renovatie en Nieuwbouw van A tot Z maak ook plannen voor keuring depannagen werken in de nacht moest je zonder licht vallen. Elektriciteit is denken en doen
Klussen in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Dag allemal ik ben jonge arbeider uit Wilrijk. Ik zou graag wat bijverdinen in mijn vrije tijd. Ik ben meubelmaker , meubels monteren is geen probleem maar ook welkom wat klusjes werken en tuinwerken. Groeten allemaal en tot ziens
Klussen in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Ik ben Javad , 55 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben een zelfstandige elektricien (industrieel en residencieel), service engineer en onderhoudtechnieker. Mijn klusjes variëren van herstellingen van huishoudtoestellen tot bordenbouw. Ik ben 7/7 beschikbaar, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Klussen in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Klussen in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.89/5 (28 reviews)
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen, - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en die oprit niet vergeten . -Kleine werken -Totaal renovaties -Loodgieterij -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor goedkoop deze werken op professionele manier( en volgens de regels van corona ) Vaste prijs en per uur .
Klussen in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Klussen in Wilrijk (2610) - Bjorn
Bjorn
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben bjorn een man van 40 jaar ik ben al heel mijn carriere Loodgieter van beroep ik doe ook dakwerken en centrale verwarming maar ben ook handig in allerlei klussen in het huis. na mijn uren wil enkele dagen in de week mij ter beschikking stellen voor eenders welke klus ik kan deze centen goed gebruiken om mijn toekomst dromen te verwezenlijke mvg Bjorn
Klussen in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Klussen in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Klussen in Wilrijk (2610) - Faez
Faez
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Dag , Ik ben Faez.Ik ben een elektricien ( residentiële elektricien)en ik woon in wilrijk.Ik heb een auto die ik kan met werk gebruiken.Ik heb al twintig jaar met elektriciteit gewerkt,en ik wil graag met elektriciteit werken.
Klussen in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een zelfstandige schrijnwerker met meer dan 23 jaar ervaring, in de keukenbouw en kleine renovatie werken, zoals betegelen, bezetten, Plaatsen van binnendeuren en kleine werkjes in huis. Men krijgt steeds gratis een prijsofferte voor de werken. Geen verrassingen bij het uitvoeren van de werken. Prijsofferte is de prijs bij afrekening.
Klussen in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Klussen in Wilrijk (2610) - Mehmet
Mehmet
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal. Ik ben. Mehmet en jonge arbeider uit Antwerpen. Ik ben 38 jaar en zou graag wat bijverdienen.ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb 15 jaar ervaring als Lasser,montage, metaal constructie. Bv. Hek werken, metalen trappen, terras leuningen. Tuin poorten en alle las werken. Ik kan ook laminaat leggen en alle schilder werken doen.
Klussen in Wilrijk (2610) - Bilal
Bilal
Wilrijk
3.0/5 (2 reviews)
Schilderen en behangen zijn klusjes naar mijn hart. Ik ben flexibel, beschikbaar en hou van goed werk. laten we afspreken en dan spreken we een prijs af, of ik werk ook per uur; Regio gent . Neem gerust contact met mij op met vriendelijk groetjes Bilal
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Wilrijk: geëvalueerd met 4.74 door 355 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Wilrijk, klussen in huis Wilrijk, klusjes gezocht Wilrijk, karweien Wilrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Wilrijk

Tado slim thermostaat - Keukenkraan - Lamp instaleren - Slot van een binnendeur vervangen - allerlei dringende klusjes - zoek electrieker voor opmaken van schema - Reparatie fietsen - Kleine klusjes - Herstellen deurslot - Herstel regenpijp - Herstelling dampkap - vaatwasser herstellen - klusjes te doen bij mijn moeder - herstelling lek syfon ligbad - Dakherstelling - Afstellen centrale verwarming - Lasser voor uitlaat vast te maken van een Peugeot - Gratis op te halen vloertegels - De uitlaat van mijn auto Peugeot 207 lassen - 1 transfo ontkoppelen van de muur en 2 of 3 plafondlampen aansluiten op bestaande draden - Binnen huis klusjes - Klussen - Klusjesman - Nazicht afloop vaatwasmachine en pombak keuken - draaien van houten deksels voor pot in keramiek - Shelves in baby playroom - Geprocedeerd plafond plaatsen - Wasmachine bosch - Fietskar bevestigen aan electrische fiets - Elektrische stopcontacten installeren - Gaten boren en een paar dingen ophangen - Aansluiting gasslang + gaskraan - Klussen - Klusjesman - lampadaire repareren - Lekkende kraan - Stoppen laten zich niet resetten - Montage Keter Darwin 66 tuinhuis 190x183x221 cm kunststof grijs - electriciteitswerken, raam wat niet dicht gaat - Vaatwasser kapot - Elektr. op 1 groep werkt nt meer na kortsluiting - Herstellen rolluik - Vervanging Chauffagekranen - Ik ben net verhuisd en zoek iemand die 8 lampen kan ophangen binnenverlichting (in mijn appartement) - inbouwen koelkast - Radator knop - Maatkast in elkaar zetten - Pvc buis herstelling - repareren balkondeur en ruit binnendeur - naar containerpark brengen van overbodige en defec - Onderhoud gasketel & offerte nieuwe opmaken - Spiegelkast badkamer met stopcontact
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden