Vind de beste klusser van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Merksem (2170) - Dany
Dany
4.79/5 · 14 reviews
2170 Merksem
Hallo ik ben Dany. Kan mij verplaatsen en ben in het bezit van een aanhangwagen. Ik ben handig en vooral in klinkers leggen, metselwerk, tegelen, gyproc, kleine verhuis etc. Dus als u op zoek bent...
Klussen in Ekeren (2180) - Patrick
Patrick
4.69/5 · 13 reviews
2180 Ekeren
Beste, Ik ben Patrick , Ik durf te zeggen dat ik goede klusser ben , zelf keuken geplaatst in mijn woning . meerdere klussen tot een goed einde gebracht zoals ,kasten in elkaar zetten,tuinhuisjes ,garagepoort ,enz.. Mvg, Patrick
Klussen in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Klussen in Kapellen (2950) - Koen
Koen
5/5 · 8 reviews
2950 Kapellen
Ik werk als Project Manager bij een industrieel bedrijf in de Antwerpse haven (Linkeroever). Vanuit deze functie ben ik het gewend om mensen en bedrijven te adviseren en opdrachten te coördineren. Soms steek ik zelf nog graag eens de handen uit de mouwen en heb een ruime ervaring bij diverse nieuwbouw en renovatie projecten. Dat ik daar nog een kleine cent aan kan overhouden is mooi mee genomen.
Klussen in Merksem (2170) - Gregory
Gregory
5/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Hallo, Ik ben Gregory 33 jaar wonende in regio noord Antwerpen. Ik ben gediplomeerd in bouw renovatietechnieken. Dus ik kan zo van alles wat. elektriciteit, loodgieterij, metsen, inbraakpreventie, brandpreventie en etc. Ik klus graag en zou graag een centje bijverdienen.
Klussen in Stabroek (2940) - Hamid
Hamid
5/5 · 7 reviews
2940 Stabroek
Hallo ik ben Hamit 35 jaar uit Antwerpen ben technieker van centrale Verwarming. Ik zou graag willen bijverdienen in mijn vrijtijd . Want heb dat nodig. Ik heb ervaring als loodgieter En centrale verwarming monteur Ben heel goede vakman ik zou graag ook willen bewijzen . Als ik de kans krijgt. Ik spreek Nederlands en Engels Gr .....
Klussen in Hoevenen (2940) - Kenny
Kenny
4.86/5 · 7 reviews
2940 Hoevenen
Jonge gast die graag bezig is... ik heb 5 jaar gewerkt als industrieel elektricien en ik ben nu technieker in de haven van Antwerpen. Lampen ophangen, aardingsweerstand in orde maken, schema’s maken en andere kleine werken.
Klussen in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Hallo, ik ben Jorg. Ik ben 38 jaar en afkomstig uit Brasschaat. Ik ben de toffe papa van Jade en Lien en gelukkig getrouwd met Tine. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op het voetbalveld en ben ik een dierenvriend. Als bijverdienste wil ik graag bijklussen, bovendien ben ik in het bezit van veel materiaal en heb ik veel kennis vanuit mijn werk in een doe-het-zelf-zaak nu reeds 18 jaar.
Klussen in Antwerpen (2030) - Filip
Filip
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Mijn naam is Filip, handige klusser en op mijn 41 jaar ondertussen veel ervaring met renoveren, plaatsen van keukens, badkamers, kasten maar ook isoleren van daken en gyproc werken. Tevens ook beschikbaar voor alle kleine herstellingswerken in huis, sanitair, basis elektriciteit etc.
Klussen in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Sociaal geëngageerd persoon, werkzaam in het onderwijs. Ik bied graag mijn diensten aan om zo zelf mijn dromen snel(ler) te kunnen realiseren. Ik spreek buiten het Nederlands ook het Frans, Engels en Duits.
Klussen in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
4.4/5 · 5 reviews
2950 Kapellen
Dag beste mensen, niettegenstaande ik met pensioen ben, blijf ik toch nog graag actief en ontmoet ik ook graag nog nieuwe mensen die ik met kleine klussen of grotere verbouwingen in huis en tuin nog kan helpen.
Klussen in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Klussen in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Wij zijn een enthousiast koppel dat in de vrije tijd wat wil bijverdienen. We hebben heel uiteenlopende vaardigheden. We zijn heel goed met dieren en kinderen. Er zijn nog veel andere taken die we kunnen uitvoeren.
Klussen in Stabroek (2940) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
2940 Stabroek
Hallo, en wil nog één tot twee dagen per week bij klussen zoals schilderen en behangen, vloeren en laminaat plaatsen, en nog vele andere klussen zoals het plaatsen van gyproc en dergelijke. Heb al veel gedaan in mijn verleden.
Klussen in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
5/5 · 2 reviews
2030 Antwerpen
Hallo iedereen, Mijn naam is Ronny 48 jaar en ik heb een overlevingspensioen na overlijden echtgenote, Ik doe nog graag allerhande klusjes behalve schilderen. van opleiding ben ik kok maar ik renoveerde diverse woningen . Groetjes

Vakman Ekeren: geëvalueerd met 4.9 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Ekeren, klussen in huis Ekeren, klusjes gezocht Ekeren, karweien Ekeren,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Ekeren

Droogkast Siemens (lek - code E:01) - Loodgieter nodig - Handige Harry met groene vingers - Schrijnwerker nodig - Zoldertrap - Inbouw over half stuk door kuiswerken - Loodgieter gezocht voor kleine werkjes - Herstellen afvoer dakgoot - Keuken front herstellen - Metselen - Dakherstelling aub - Rioolontstoppen - fronten voor kasten - Ikeakast monteren - isoleren en renovatie rolluikkasten - Hydrofoorpomp - Installatie dampkap - Metsen verhoog kelder voor wasmachine - Vervangen van lichtschakelaars en stopcontacten - stuk terras heraanleggen - Klusjesman - Installeren van wandplanken - Ik zoekt een klusjesman - 1. Keukenfront terug bevestigen inbouw vaatwasser. Geboorde gaten aan binnenkant deur te groot geworden waardoor vi - Herstellen toilet - Stucwerk - Pedro - Stuccen van 6m² op oude en nieuwe gyproc. - nazicht thermostatische badkraan - keuken- en badkamerkranen vervangen - tuinbank metselwerk + muur afbreken/bezetten - lek in koud water toevoer keuken - Gyproc/bezetten - Schilderen - Gyproc Plafond - Allerlei klusjes - 2 BESTA IKEA kasten in elkaar zetten - Ikeameubels in elkaar zetten - Herstelling dak tuinhuis - Pomp regenwater tallas 80/20 - Klussen - Klusjesman - Strippen van muren en plafond - Ineen zetten meubels jysk - Ik zoek iemand die kan voor mijn een opening van i dicht maken - 2 kleerkasten monteren te ekeren - Schilder gezocht - plaatsen radiatorkasten en herstelwerken - Na keuring via ACA enkele opmerkingen zoals schema niet compleet en 1 stopcontact waarvan de aarding niet werkte - Een kluisjes man of timmerman - herstelling ijskast - Demontage - Terras, onderhoudspadje en toegangspadje aanleggen - gzogt schilder - Kelder wonder gezocht dat niet bang is van spinnen - Aftakking waterleiding vlak na watermeter Ekeren - Arman
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden