klusser Hoboken

Ontdek talentvolle klussers in Hoboken

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Hoboken

Klussen in Hoboken (2660) - Pierre
Pierre
Hoboken
4.93/5 (108 reviews)
Dag allemaal, ik ben Pierre een geboren klusjesman.Ik ben van opleiding industrieel ingenieur in elektro-mechanica, gepensioneerd en 67 jaar oud. Bij mij thuis komt zelden een stielman over de vloer, daar ik bijna alle klusjes zelf aankan (sanitair, elektriciteit, verven, onderhoud tuin enz.) en deze met de grootste zorg uitvoer.
Klussen in Hoboken (2660) - Hamdi
Hamdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.87/5 (38 reviews)
Wij zijn een gepassioneerd schildersbedrijf uit Antwerpen. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service. Het schilderbedrijf bij uitstek in de regio Vlaanderen. Wij komen altijd vrijblijvend bij u thuis of op kantoor voor vakkundig advies. Voor een vrijblijvende offerte.
Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.86/5 (29 reviews)
Hallo Listminut gebruiker, Ik ben Peter, zelfstandig installateur van Elektriciteit en ik automatiseer woningen. Ik ben ingenieur elektriciteit & Elektronica. Door mijn jaren ervaring hebben elektrische installaties geen geheimen voor mij. Ik onderhoud zelf ook mijn woning waardoor ik met heel diverse opdrachten kan omgaan.
Klussen in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
ben een veertiger van uit oost-vlaanderen ben eerlijk correct en sociaal en geef ook uitleg als je mij iets vraagt heb mij toegelegd op het ineens steken van kasten van Ikea en op elektriciteit hopelijk tot snel
Klussen in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Hey ik ben Haluk uit Hoboken. 34j Getrouwd en drie kinderen. Ik werk, en ben zelfstandige in bijberoep. Ik doe elektriciteitswerken en sanitair. Ook ben ik erkende technicus gasvormige brandstoffen, is voor de keurnig en onderhoud van verwarmingsketels. Ook heb ik heel wat ervaring opgedaan tijdens de renovatie bovenop mijn kennis. aarzel niet om te contacteren.
Klussen in Hoboken (2660) - Enver
Enver
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Hallo ik ben enver. Ik heb Jarenlang ervaring met renovatiewerken en ik ben gespecialiceerd in elektriciteitswerken en loodgieterwerken.Ik doe alle afbraak, schilderwerken alles wat tot de renovatie hoord. U woning zal inorde zijn tot de goedkeuring. Ik kom gratis advies geven.
Klussen in Hoboken (2660) - Tom
Tom
Hoboken
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben op zoek naar een bijverdienste die ik volledig zelfstandig kan inplannen. Ik heb ervaring als allround klusjesman met specialisatie loodgieterij. Mijn motivatie is om iets bijverdienen. Ik ben klantgericht en beschik over eigen vervoer en materiaal.
Klussen in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Hallo beste mensen, mijn naam is Abdessamad en ik wil graag wat bijverdienen door bij te klussen. Als een sterk, handig en eerlijke werker ben ik tot veel in staat. Afbraakwerken, schilderen, verhuis, schoonmaak en meer. Bel gerust voor meer info.
Klussen in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Spontaan, sociaal, flexibel en harde werker. Werk graag door en stop pas als iedereen tevreden is. Steek graag de handen uit de mouwen en ben niet bang van vuil werk. Van loodgieterij tot gevelwerken tot tuinonderhoud
Klussen in Hoboken (2660) - Rachid
Rachid
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Hello, ik ben van beroep onderhouds technieker ik klus veel bij van complete renovaties tot de afwerking. Het belangrijkste voor mij bij klussen is dat het goed gedaan is en de afwerking natuurlijk. We doen alle elektriciteits werken (met keuring) , badkamers , enz.
Klussen in Hoboken (2660) - Farid
Farid
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben Farid. Ik ben 38 jaar en bezit een bestelwagen. Ik heb 12 jaar ervaring en ben een duizendpoot. Ik ben goed in wat ik doe en doe het graag. Ik heb pas voldoening in mijn werk wanneer de klant 100 % tevreden is en ik met een gerust hart kan vertrekken.
Klussen in Hoboken (2660) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Maxim. Ik ben sinds kort elektricien in bijberoep geworden. Als hoofdberoep ben ik technieker in de hoogspanning. Elektriciteit is al sinds school mijn passie en door mijn nieuwsgierigheid naar meer leer ik steeds bij. Heb je een elektricien nodig voor kleine of grote werken? Of ben je uw oude verlichting in je woning of tuin beu? Ik help je graag met al je elektrische werken.
Klussen in Hoboken (2660) - Said
Said
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Beste ler, Ik werk perfect,ik ben flexibel en stressbestendig,ik heb ervaring met alles wat ik hieronder zal noemen, je kunt op mij rekenen voor alles wat ik in de beschrijving heb genoemd. Ik probeer altijd in ieders gedachten te zijn Mvg,
Klussen in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Mo en ben 30 jaar oud. Ik heb in mijn leven al heel wat werkervaring opgedaan in verschillende domeinen en sectoren. Ik heb een hoger diploma electromechanica/Informatica. Techniek en oog voor detail zijn geen onbekenden voor mij. Ik ben graag bezig in mijn vrijetijd en help graag andere...
Klussen in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die alles graag doet. Ik steek er tijd en werk in om een klus zo juist mogelijk af te ronden. Zoals tuinhuizen herstellen en zetten, terrassen vooral in hout 5jaar ervaring , gyproc muren , schilderen , onderhoud tuin ... Afkitten sanitair en gewoon, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Hoboken

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Hoboken: geëvalueerd met 4.88 door 250 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Hoboken, klussen in huis Hoboken, klusjes gezocht Hoboken, karweien Hoboken,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden