klusser Borsbeek

Ontdek talentvolle klussers in Borsbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Borsbeek

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (211 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Petrus is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.87/5 (198 reviews)
Hallo,ik ben Peter en ik ben recent gepensioneerd en ik ben 61 jaar.Ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter en wil een deel van mijn tijd nuttig besteden door mensen te helpen bij kleine klussen en herstellingen en zo iets bij te verdienen.Ik weet dat het moeilijk is om iemand te vinden voor kleine klussen,ik ben correct en oplossingsgericht.Tot binnenkort.
Klussen in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.9/5 (145 reviews)
Hello, Ik ben paul,65 jaar en handig voor loodgieterij en electriciteit. Ik heb reeds veel ervaring in deze materie en kan ook wat herstellingen doen van vaatwassers of wasmachines. ben de ganse dag beschikbaar alsook in de avond. Zodus altijd bereid om u uit de nood te helpen.
Klussen in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.6/5 (70 reviews)
Hey iedereen ik ben besim ik ben zelfstandig in hoofdberoep Ik heb een camionnete mercedes sprinter l3h2 Afmetingen : 4,45m lengte laadruimte x 2,15 hoog Ik maak je de beste prijs Correct en Betrouwbaar . Op mij kun je rekenen . Zeer snel en zorgzaam voor goederen. Ik kom mijn afspraken altijd na en op tijd . Met vriendelijke groeten besim
Klussen in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.94/5 (36 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in het weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Klussen in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik ben 43 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben heel handig in interieur en alles wat te maken heeft met decoratie. Binnen schilderen, muur behandelingen en houtwerk zij zaken die ik graag doe. Ik heb veel vrije tijd en heb daarom besloten om mij in te schrijven bij Ring Twice voor een bijverdienste!. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klussen in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Dag iedereen. Ik ben 35 jaar oud en heb een gezin van 4 en dat kost geld. ;) Dit is waarom ik heel graag wil bijverdienen. Ben van hoofdberoep polyvalent technieker (automatisatie/meet-regel techn). In mijn vrije tijd ben ik de gewezen persoon om familie, vrienden bij te staan. Elektrische installaties zijn mij sterkte. Een tevreden klant geeft mij motivatie en voldoening!
Klussen in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.91/5 (23 reviews)
Goede dag, mijn naam is Giuseppe en ben gepensioneerd en professioneel klusjesman van A tot Z. voor alle herstellingswerken , in de bouw alsook loodgieter en vocht opsporing. Ik beschik over eigen gereedschap en materiaal. Ik doe ook dringende depannage klusjes zowel zon en feestdagen, en werk aan een minimum tarief . Ik volg altijd nauwkeurig de opdracht van de klant.
Ali is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wijnegem (2110) - Ali
Ali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wijnegem
4.95/5 (19 reviews)
Hallo, mijn naam is Ali. Was altijd al de handige in mijn omgeving en het geluk met een vader als schrijnwerker nadien lasser ben ik erook ingerold . Als er een vriend hulp nodig had met wat te herstellen of monteren was ik de juiste persoon. Nu werd het tijd om mijn bereik te verbreden buiten buren en kennissen. Indien ik voor u iets kan betekenen doe ik het met veel plezier.
Klussen in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.68/5 (19 reviews)
Mijn naam is Jan , ben gepensioneerd , na 45 jaar werken , was werkzaam als chauffeur , magazijnwerk , tuinwerk , heel veel zelf gedaan in eigen woning ! Aan het eind van mijn pensioen , nog een stuk maand over !
Klussen in Deurne (2100) - Enea
Enea Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.57/5 (14 reviews)
Heeft u behoefte aan een renovatie of klusjes rond uw huis en die daarbij snel, betrouwbaar én betaalbaar zijn? Dan zit u hier goed verbouw en (woningen, appartementen, studentenkamers, , kantoren, woonruimte op zolder maken) nieuwbouw - bezetten - chapewerken schilderwerken binnen en buiten - behangen - complete badkamers renovatie - tegelen - Elektriciteit -Ramen en deuren plaatsen
Klussen in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (14 reviews)
Ik ben een ervaren klusjesman, eerlijk, professioneel en betrouwbaar over mijn bekwaamheden; vriendelijk, goed communicerend. Ik neem graag uitdagingen aan! Expertise in reparaties, elektriciteit & elektronica, allerlei mechanische constructies in hout, metaal,... Ik ben erg creatief en vind oplossingen voor zowat alles! Ik ben ook ingenieur en kan u ook dingen aanleren: energie, DHZ, reparatie,..
Klussen in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Goeiedag, ik ben Stephan, 32 jaar en gepassioneerd door klus/verbouwingsprojecten. Naast mijn fulltime opdracht als administratief bediende in een Antwerpse KMO vul ik mijn tijd met kleine en grote kluswerkzaamheden in bijberoep. Vanuit dit bijberoep heb ik veel ervaring opgebouwd in maatwerk (hout) en algemene werkzaamheden (Gyproc, schilder- & tegelwerken en kleinere elektrische opdrachten).
Klussen in Wommelgem (2160) - Stefaan
Stefaan
Wommelgem
5/5 (11 reviews)
Ik ben een gepensioneerde bouwvakker met teveel tijd, ben handig in vanalles en nog wat. ook voor transport kan U bij mij terecht. containerpark met U grof vuil of een nieuwe salon dat U gekocht hebt dat naar huis moet.
Klussen in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.55/5 (11 reviews)
Beste, mijn naam is Marc en ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd. Ik wil graag iets bijverdienen als elektriciën. Ik hou van voetbal kijken op tv. In de zomer ga ik fietsen, niet elektrisch. Ik hou van kleine klusjes om mensen te helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Borsbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Borsbeek: geëvalueerd met 4.83 door 947 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Borsbeek, klussen in huis Borsbeek, klusjes gezocht Borsbeek, karweien Borsbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden