schrijnwerker Antwerpen

Schrijnwerker Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.8/5 (120 reviews)
Klusjesman met ervaring in schrijnwerkerij en klusjes , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellingen van kasten en laminaat . Ik lever goed en proper werk af .
Schrijnwerker in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (43 reviews)
Allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip van schrijnwerk. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad.
Schrijnwerker in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.79/5 (38 reviews)
Ik heb ervaring met houtbewerking,herstel van houten constructies,(IKEA) keuken werkbladen installeren eventueel in L vorm of U vorm, kookplaat,spoelbak inbouwen,plinten plaatsen, laminaat leggen en allerlei soorten houtbewerking en kunstwerken uit hout
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Ik maak zelf veel kasten op maat in plaatmateriaal tot afgewerkt geschilderd en zo. Ik kan ook meubels repareren restoreren en veel meer Ik heb diploma schrijnwerkerij en mijn vaste job is 60% schrijnwerkerij.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (8 reviews)
Productontwikkelaar/ontwerper met ervaring in houtbewerking o.m. buitenconstructies, yurts, interieurs (keukens, dressings, boekenkasten, meubels, etc.). Ik denk mee over uw project, geef advies en vindt kwaliteit en duurzaamheid van de afwerking belangrijk.
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
4.86/5 (7 reviews)
ik heb verschillende klusjes gedaan zoals laminaat leggen, keuken in elkaar steken, kasten in elkaar steken, gyproc, muurtjes gezet voor de rest ben ik een zeer handige harry.
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Emanuel
Emanuel
Antwerpen
4.86/5 (7 reviews)
Heb een opleiding schrijnwerkerij gevolgden in avondschool en een aantal interieur opdrachten uitgevoerd zoals keuken kasten, deuren, ramen, antieke kasten en zetels afwerken en een nieuwe look geven.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bert
Bert
Berchem
5/5 (5 reviews)
Dit doe ik het liefst: werken met hout. Ik maakte al tal van zaken in huis: zo bijv. een mooie binnendeur met glas, bijhorend een deurlijst. Vorig jaar maakte ik een stoere werkbank (oerdegelijk!) Ik heb enkele machines ter beschikking om precisiewerk af te leveren. Ik heb oog voor smaak, detail en esthetiek, en heb een grote liefde voor hout. Ik ontwerp ook: zo tekende ik de trapleuning in huis.
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Hallo,Ik heb ervaring in bezetten(geen volledig huis natuurlijk) kleine metselwerken ,dakwerken(reparaties) vloer en tegelwerken ,loodgieterij en schilderen.
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Gabriel
Gabriel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Schrijnwerker van beroep en in veel markten thuis. Klusjes zoals kleine loodgieterij en elektriciteit zijn ook geen probleem. Heb professioneel materiaal en kennis voor een perfecte afwerking.
Schrijnwerker in Antwerpen (2000) - Joseph
Joseph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
ik ben nu al bijna 10 jaar actief in de timmerwereld. Deuren plaatsen, ramen plaatsen of carports of Poolhouse maken zijn geen probleem. Maar hoodzakelijk het vervaardigen en herstellen van traditionele timmerwerken. Oude schuren en dakgebinten. laat gerust weten wat er moet gebeuren en we spreken verder af hoe en wat ;) mvg Joseph David
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (4 reviews)
Hey iedereen meten is weten ik lever goeie werk af zeer proper en oog voor detail ik werk alles profissioneel af aarzel niet en contacteer me nu !!!!!
Schrijnwerker in Antwerpen (2000) - Mouri
Mouri
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gediplomeerd schrijnwerker met 7 jaar Ervaring in monteren van binnendeuren, keukens, maatkasten, loodgieterij, schilderen, gordijnkasten en algemene schrijnwerken. Dit aan eerlijke prijzen.
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Meubels in mekaar steken ben ik heel goed en ga aandachtig tewerk. Ik ben goe in het plaatsen van laminaat en parket. Ik doe ook gyprocwerken, betegelen van keukens of badkamers, .....
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Als decorbouwer en interieur schrijnwerker heb ik altijd op top niveau gewerkt qua creativiteit en afwerkingsgraad. U kan me gerust vragen om dat leuke tafeltje te maken, het hippe kinderbed, een leuke boomhut of een kast op maat. Ook het plaatsen van deuren, plinten, afkastingen of andere afwerking is geen probleem. Alles is mogelijk!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ even wennen in het begin maar dat is altijd zo maar zeer professioneel en makkelijk ”
Dirk
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Antwerpen: geëvalueerd met 4.81 door 278 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Antwerpen, timmerman Antwerpen, kasten op maat Antwerpen, schrijnwerkerij Antwerpen, maatkasten Antwerpen, buitenschrijnwerk Antwerpen, binnenschrijnwerk Antwerpen, schrijnwerkers Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden