klusser Borgerhout

Ontdek talentvolle klussers in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Borgerhout

Klussen in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Klussen in Borgerhout (2140) - Marwan
Marwan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.95/5 (63 reviews)
Hoi Ik ben een loodgieter en Ik ben bereid om u te helpen , afspraak nakomen, verantwoordelijk , felixibel en zoek graag naar oplossingen, cummenicatie komt op de eerste plaats en veilig werken goede voorbereiding = mooie afwerking
Klussen in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.96/5 (57 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in het weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Borgerhout (2140) - Andries
Andries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.98/5 (55 reviews)
Ik ben Andries. 37 jaar oud en zit niet graag stil. Ik ben zeer ambitieus om op een dag mijn eigen appartement of huis te kunnen kopen.Om deze droom te realiseren werk ik bij door allerhande klusjes te doen zoals schilderen, loodgieterij, kleine electriciteitswerken, tuinonderhoud en administratieve taken. Ik ben vooral beschikbaar in de weekends en avonden en eventueel woensdag namiddag. Groetjes
Klussen in Borgerhout (2140) - Mike
Mike
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
hallo ik ben mike , 48jaar en veel vrijetijd zodat ik een centje wel bijverdienen en mensen kan helpen met allerlei klussen zoals opritten maken of kleine metselwerken of elektriciteitswerken enz hopelijk tot binnenkort
Klussen in Borgerhout (2140) - Lennert
Lennert
Borgerhout
4.36/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Lennert. Een handige harry die schrijnwerker is van beroep. Met hout werken is mijn passie, maar van andere stielen heb ik geen schrik. Ik werk graag met mijn handen en ben erg gedreven.
Klussen in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben Marcelo(24), ik kom uit Chile en ik woon in Antwerpen. Ik wil graag mijn leven in België opbouwen met mijn vriendin. Ik verplaats mij met openbaar vervoer maar ik heb geen probleem om ver te gaan. Ik kan een beetje van alles doen(tuinwerk, schilderen, poetsen, hondenuitlaat, en nog meer) Twijfel niet om mij te contacteren als je een goeie service wilt.
Klussen in Borgerhout (2140) - Pjotr
Pjotr
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Etudiant de médecine, locateur dans le projet d'Igor Bouckaert, où j'ai aussi aidé sur le chantier participatif Immosolidair. Une première expérience en montage d'un plafond anti-feu, aussi que plafonnage et peinture.
Klussen in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ben een handige herry wat betreft werk klussen ben man van 37 jaar wonende Antwerpen centrum papa van 2 kindjes en net gescheiden en zou graag mensen willen helpen met reparatie s uit te voeren kasten monteren onderhoud en nog veel meer
Klussen in Borgerhout (2140) - Aziz
Aziz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
We zijn een klein bedrijf gelegen in hartje Antwerpen gespecialiseerd in allerlei loodgieterswerk, waaronder ook ketelplaatsing, -onderhoud en -depannage. Hiernaast voeren we ook volledige projecten uit van A tot Z aan scherpe prijzen. We zijn steeds bereikbaar zelfs buiten de standaard werkuren!
Klussen in Borgerhout (2140) - Alrihawi
Alrihawi
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben energiek, heb een nauwgezet en technisch oog, ik heb ervaring in semi-automatisch lassen, schilderen en glazenwassen, ik steek graag de handen uit de mouwen, ik ben sterk en nauwkeurig, ik werk graag in goede conditie, ik heb een rijbewijs met B en ik heb ook ervaring in het bezorgen van post en pakketten en eten, en dat ik eerder in restaurants in Oostende werkte, afwas en als helpk
Klussen in Borgerhout (2140) - Johannes
Johannes
Borgerhout
Nieuw
Dag allemaal, als jonge (27) zelfstandige gitaarbouwer wil ik via deze weg graag wat bijverdienen.Met mijn ervaring als gitaarbouwer en meubelrestaurateur heb ik heel veel ervaring met hout. Maar ook andere klussen zoals gyproc, electronika (schakelaars of stopcontacten vervangen) of schilderen en afwerken hebben voor mij geen geheimen. Ik werk exact volgens uw wensen en laat alles proper achter.
Klussen in Borgerhout (2140) - Peter
Peter
Borgerhout
Nieuw
dag allemaal , ik ben peter ik ben werkzoekende en zou graag wat bijverdienen als binnenhuisschilder , heb veel ervaring opgedaan als binnenhuisschilder bij CAW-Antwerpen , ik werk daar momenteel al 6jaar - echter maar 2 dagen , maandag en dinsdag omdat het vrijwilligerswerk is en volgens de baas van CAW mag dat maar 2 dagen , dus de rest van de week ben ik vrij en zoek daarom een bijverdienste .
Klussen in Borgerhout (2140) - Gunther
Gunther
Borgerhout
Nieuw
Dag allemaal : Ik ben Gunther, vanaf januari 2018 gepensioneerd. Van beroep woningstoffeerder en ben ook werkzaam geweest als schrijnwerker, meubelmonteerder en heb ook ervaring in alle klussen in huis. Ik hou van fijne afwerking en correcte afspraken. Een centje bijverdienen is meegenomen. De kleine klusjes waarvoor je haast niemand kan vinden .... ik ben de juiste man aan de goede prijs.
Klussen in Borgerhout (2140) - Khudyan
Khudyan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben een handige herry die u kan helpen op alle renovatiewerken zoals elektriciteitswerken, loodgieterij, plafonds, badkamers, keukens, transport (CE rijbewijs met vakbekwaamheid) ... Alle afspraken worden stipt nagevolgd naar u wensen toe, no-nonsense 🙂
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Plaats voor diensten door lokale hobby-handige-vak-mensen en met reviews/ervaringen! ”
Dieter
“ Laagdrempelig in het vinden van de juiste man/vrouw voor de juiste job! Deskundige mensen bieden hun diensten aan. ”
Lukas
“ toevallig gehoord van jullie werking, ik wist niet dat zoiets bestond. Het is in elk geval zeer nuttig. ”
Jemco
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Borgerhout: geëvalueerd met 4.88 door 291 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Borgerhout, klussen in huis Borgerhout, klusjes gezocht Borgerhout, karweien Borgerhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden