Vind de beste klusser van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Lier (2500) - Patrick
Patrick
4.85/5 · 59 reviews
2500 Lier
Dag allemaal, mijn naam is Patrick en ik ben 50 jaar. Ik werk reeds 30 jaar als onderhoudstechnieker en ga vanaf dit jaar als leerkracht te werk. Mijn kwaliteiten zijn elektriciteit (Vooral herstellingen die moeten gebeuren voor de keuring), loodgieterij en allerlei montage werken.
Klussen in Lier (2500) - Steven
Steven
4.92/5 · 24 reviews
2500 Lier
Hoi! Mijn naam is "Doe het zelf"-Steven. Na mijn eerste woning volledig verbouwd te hebben, ben ik gescheiden. Een tweede woning volledig verbouwd en sindsdien gelukkig terug samenwonend. De expertise van de 2 verbouwingen - en het bijhorende tuinwerk- zoals aanleg van terras, vijvers, tuinhuis, buitenverlichting, ... - kan ik dus gaan toepassen bij u thuis. Tot binnenkort!
Klussen in Lier (2500) - Julian
Julian
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Hoi hoi. Ik ben julian en ben 20 jaar. Ik klus graag, ni persee voor het geld maar eerder voor de ervaring. Dus als er iemand een werkje heeft dat ik kan doen of leren doen wil ik gerust eens helpen. Ik volg op school de opleiding electrische huisinstalaties en herstel graag electrische toestellen. Al wil ik andere klusjes ook wel doen zoals loodgieterij of een tuinhuisje zetten...
Klussen in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Hallo, mijn naam is Bo. Ik werk als systeem architect bij busbouwer Van Hool. Ik hou ervan mijn kennis over te dragen met bijlessen. Zo onderhoud ik de kennis van mijn opleiding en leer ik beter uitleggen en coachen. Op die manier hielp ik al een tiental studenten voor te bereiden op de examens.
Klussen in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Nieuw
2500 Lier
Ik volg momenteel een cursus elektriciteit, maar heb al een lange geschiedenis met klussen en wou via deze weg andere mensen helpen hun projecten tot stand te brengen. elektriciteit elektriciteit elektriciteit
Klussen in Lier (2500) - Michel
Michel
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo. Ik ben Michel, een jonge gedreven ingenieur die in het dagelijkse leven een echte handige harry is. Heeft u nood aan een bekwame man voor klussen in en rond uw huis? Dan bent u op de juiste plaats. Ik probeer tevens altijd mee te denken naar een praktische en esthetische oplossing. Mijn sterke punten zijn betrouwbaarheid, stiptheid en afleveren van kwaliteit. Hopelijk tot snel.
Klussen in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo, ik ben Nicu en ik kan uw graag helpen met het maken van uw elektrische schema's voor keuring en ook als schilder. Ik doe allerlei schilderwerken van binnenshuis met oog van detail. Ik beschik over al het nodige materiaal.
Klussen in Lier (2500) - Koen
Koen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilder en gevelwerken. Correcte afspraken en normale prijzen en vooral mooie en fijne afwerking. Ik maak altijd gratis offertes en zo ook gratis opmeting en wij denken mee op maat van uw gedachte. En voor elk budget.
Klussen in Lier (2500) - Bart
Bart
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Bart en ben 52 jaar oud. Ervaring met elektriciteitswerken , loodgieterij en CV. Ook schilderen en behangen heb ik goed onder de knie. Meubelen in elkaar zetten e.d. Heb tevens vele jaren ervaringin de Horeca sector zowel als barman , kelner en zaakverantwoordelijke.
Klussen in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Nieuw
2500 Lier
Een zeer goede dag, ik ben Rutger. Ik ben 25 jaar en gelukkig getrouwd. In mijn dag dagelijkse job zit ik heel de dag achter een bureau en zou daarom graag naast mijn uren af en toe iets actief doen om mensen te helpen. Dit kan ver uiteen lopen van meubels in elkaar steken/verplaatsen, klusjes, winkelen, bijles geven tot (bij)les geven in muziek. Talen: nl-eng
Klussen in Lier (2500) - Stan
Stan
Nieuw
2500 Lier
Dag Iedereen, ik ben Stan (24 jaar)en had graag in het weekend een kleine bijverdienste gehad. Mijn passie is sinds kleins af aan auto's geweest. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden weg maar maak ik mij graag ook nuttig en help graag anderen, daar haal ik enorme voldoening uit. Eventuele klussen: schilderen, gras afrijden, chauffeur, … heb oog voor detail :)
Klussen in Lier (2500) - Thomas
Thomas
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Thomas, 34 jaar en hou van knutselen met hout, metaal en (basic) glas. Ik zoek in de toekomst als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep te worden maar heb nog wel wat machinerie nodig om de stap te kunnen zetten: vandaar Listminut om mijn uitzet bij elkaar te sparen!
Klussen in Lier (2500) - Karel
Karel
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Karel en ben juist met pensioen ( 65 jaar ). Stilzitten is niks voor mij daarom zoek ik wat behang werk, kleine klusje en meer van dat. Ik ben op de hoogte van elektriciteit , beetje sanitair en ben heel ervaren in het behangen en schilderwerken Ook kleine carrosserie werkjes kunnen zoals het polieren van wagens of ondiepe krassen verwijderen daar mijn beroep pistoolschilder carrosserie was
Klussen in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Nieuw
2500 Lier
Gegroet beste last minut gebruikers. Ik ben kyani en ik ben 18 jaar, wonende in lier. Ik kan mij het beste omschrijven al een leidinggevende, probleemoplossende en een handige harry met kennis van veel zaken. Grote werken houden mij zeker niet tegen. Hierbij bied ik mijn dienst aan voor zei die het nodig hebben. Bij mij kan je terecht voor zo wat alles waar je aan kan denken! Ik hoop tot snel! 😊
Klussen in Lier (2500) - Dany
Dany
Nieuw
2500 Lier
Ben 61 jarige handige klusjesman wonende in lier..giproc...schilderen...tuin..sanitair .laminaat is geen probleem voor mij...perfect nederlandstalig en engels ..betrouwbaar en correct in de omgang .

Vakman Lier: geëvalueerd met 4.96 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Lier, klussen in huis Lier, klusjes gezocht Lier, karweien Lier,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Lier

Klussen - Loodgieter in Lier (2500) - Klussen - Klusjesman in Lier (2500) - Afvoerlek - Klussen - Klusjesman in Lier (2500) - Klussen - Schrijnwerker in Lier (2500) - Klusjesman gezocht per uurtarief buitenmuur herstellen - allerhande - schilderen houten trap - Schrijnwerker - INBOUWKAST TUSSEN 2 MUREN - een bestaande wc losmaken en opnieuw terug ophangen - houtbewerking
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden