klusser Lier

Ontdek talentvolle klussers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Lier

Klussen in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.88/5 (81 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Patrick en ik ben 50 jaar. Ik werk reeds 30 jaar als onderhoudstechnieker en ga vanaf dit jaar als leerkracht te werk. Mijn kwaliteiten zijn elektriciteit (Vooral herstellingen die moeten gebeuren voor de keuring), loodgieterij en allerlei montage werken.
Klussen in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Hoi! Mijn naam is "Doe het zelf"-Steven. Na mijn eerste woning volledig verbouwd te hebben, ben ik gescheiden. Een tweede woning volledig verbouwd en sindsdien gelukkig terug samenwonend. De expertise van de 2 verbouwingen - en het bijhorende tuinwerk- zoals aanleg van terras, vijvers, tuinhuis, buitenverlichting, ... - kan ik dus gaan toepassen bij u thuis. Tot binnenkort!
Klussen in Lier (2500) - Hugo
Hugo
Lier
5/5 (5 reviews)
Ik ben Hugo, 61 en op pensioen. Ik heb 43 jaar gewerkt als technisch operator en heel wat ervaring opgedaan. Ik kan mij bijna alle dagen vrijmaken en kan mij verplaatsen met de auto. Ik voel mij nog veel te jong om al alle dagen thuis te zitten en ben een bezige bij. Ik ben correct, eerlijk en betrouwbaar. Ik help graag mensen verder en er iets mee bij verdienen is natuurlijk mooi meegenomen.
Klussen in Lier (2500) - Abdelilah
Abdelilah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (4 reviews)
hallo, ik ben een allround technieker. ik heb meer dan 4jaar ervaring in de elektrotechniek. je kan bij mij terecht voor zowel nieuwbouw ,renovatie als fout zoeken/herstellen hopelijk tot binnenkort,
Klussen in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Hoi hoi. Ik ben julian en ben 20 jaar. Ik klus graag, ni persee voor het geld maar eerder voor de ervaring. Dus als er iemand een werkje heeft dat ik kan doen of leren doen wil ik gerust eens helpen. Ik volg op school de opleiding electrische huisinstalaties en herstel graag electrische toestellen. Al wil ik andere klusjes ook wel doen zoals loodgieterij of een tuinhuisje zetten...
Klussen in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Bo. Ik werk als systeem architect bij busbouwer Van Hool. Ik hou ervan mijn kennis over te dragen met bijlessen. Zo onderhoud ik de kennis van mijn opleiding en leer ik beter uitleggen en coachen. Op die manier hielp ik al een tiental studenten voor te bereiden op de examens.
Klussen in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik ben een man van 42 jaar. Heb al meerdere jaren ervaring in de bouw. Wat kan ik allemaal . Ramen en deuren plaatsen. Rolluiken plaatsen of Rolluiken elektrische maken. Plat dak met epdm rubber is ook geen probleem. Ook asbest verwijderen op de juiste manier met het juiste materiaal behoord tot de mogelijkheden. Kleine afbraakwerken. Schilderen en ook andere klussen kan je bij mij terecht
Klussen in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Nicu en ik kan uw graag helpen met het maken van uw elektrische schema's voor keuring en ook als schilder. Ik doe allerlei schilderwerken van binnenshuis met oog van detail. Ik beschik over al het nodige materiaal.
Klussen in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Lier
Nieuw
Ik volg momenteel een cursus elektriciteit, maar heb al een lange geschiedenis met klussen en wou via deze weg andere mensen helpen hun projecten tot stand te brengen. elektriciteit elektriciteit elektriciteit
Klussen in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik ben Michel, een jonge gedreven ingenieur die in het dagelijkse leven een echte handige harry is. Heeft u nood aan een bekwame man voor klussen in en rond uw huis? Dan bent u op de juiste plaats. Ik probeer tevens altijd mee te denken naar een praktische en esthetische oplossing. Mijn sterke punten zijn betrouwbaarheid, stiptheid en afleveren van kwaliteit. Hopelijk tot snel.
Klussen in Lier (2500) - Matthias
Matthias
Lier
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Matthias, 24 jaar en werk al 6 jaar in de bouwsector( ramen, deuren,rolluiken,...). Ik mag mezelf best een handige harry noemen. Ik schrijf me hier in omdat ik in de toekomst zelfstandig wil worden!
Klussen in Lier (2500) - Anas
Anas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Anas en ik ben werkzaam in koeltechnische branche, ik ben gecertificeerd en ben zelfstandig in bijberoep. ik doe installaties, herstellingen en onderhoud aan Airco's, warmtepompen en ventilatiesystemen, natuurlijk ook koeltogen en koelkamers. voor meer info aarzel niet en neem contact op.
Klussen in Lier (2500) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Studies als schilder-decorateur in Antwerpen gevolgd. Als werknemer heb ik 11 jaar ervaring opgedaan. Met behulp van mijn toenmalige werkgever heb ik een zaak opgericht en 6jaar later had ik 11 werknemers.
Klussen in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Ik ben Bart en ben 52 jaar oud. Ervaring met elektriciteitswerken , loodgieterij en CV. Ook schilderen en behangen heb ik goed onder de knie. Meubelen in elkaar zetten e.d. Heb tevens vele jaren ervaringin de Horeca sector zowel als barman , kelner en zaakverantwoordelijke.
Klussen in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Een zeer goede dag, ik ben Rutger. Ik ben 25 jaar en gelukkig getrouwd. In mijn dag dagelijkse job zit ik heel de dag achter een bureau en zou daarom graag naast mijn uren af en toe iets actief doen om mensen te helpen. Dit kan ver uiteen lopen van meubels in elkaar steken/verplaatsen, klusjes, winkelen, bijles geven tot (bij)les geven in muziek. Talen: nl-eng
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Lier: geëvalueerd met 4.98 door 127 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Lier, klussen in huis Lier, klusjes gezocht Lier, karweien Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden