klusser Lier

Ontdek talentvolle klussers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Lier

Patrick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.87/5 (75 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Patrick en ik ben 50 jaar. Ik werk reeds 30 jaar als onderhoudstechnieker en ga vanaf dit jaar als leerkracht te werk. Mijn kwaliteiten zijn elektriciteit (Vooral herstellingen die moeten gebeuren voor de keuring), loodgieterij en allerlei montage werken.
Klussen in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Hoi! Mijn naam is "Doe het zelf"-Steven. Na mijn eerste woning volledig verbouwd te hebben, ben ik gescheiden. Een tweede woning volledig verbouwd en sindsdien gelukkig terug samenwonend. De expertise van de 2 verbouwingen - en het bijhorende tuinwerk- zoals aanleg van terras, vijvers, tuinhuis, buitenverlichting, ... - kan ik dus gaan toepassen bij u thuis. Tot binnenkort!
Klussen in Lier (2500) - Olivier
Olivier
Lier
4.92/5 (13 reviews)
Ik bied hulp voor elektrische zaken. Lamp aansluiten, schakelaar vervangen, zekeringkast vervangen. Ik beschikbaar in het weekend en in de week hangt het af of ik vroege of late heb. Voor in een ruime omgeving van lier
Klussen in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Hoi hoi. Ik ben julian en ben 20 jaar. Ik klus graag, ni persee voor het geld maar eerder voor de ervaring. Dus als er iemand een werkje heeft dat ik kan doen of leren doen wil ik gerust eens helpen. Ik volg op school de opleiding electrische huisinstalaties en herstel graag electrische toestellen. Al wil ik andere klusjes ook wel doen zoals loodgieterij of een tuinhuisje zetten...
Klussen in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Bo. Ik werk als systeem architect bij busbouwer Van Hool. Ik hou ervan mijn kennis over te dragen met bijlessen. Zo onderhoud ik de kennis van mijn opleiding en leer ik beter uitleggen en coachen. Op die manier hielp ik al een tiental studenten voor te bereiden op de examens.
Klussen in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Nicu en ik kan uw graag helpen met het maken van uw elektrische schema's voor keuring en ook als schilder. Ik doe allerlei schilderwerken van binnenshuis met oog van detail. Ik beschik over al het nodige materiaal.
Klussen in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Lier
Nieuw
Ik volg momenteel een cursus elektriciteit, maar heb al een lange geschiedenis met klussen en wou via deze weg andere mensen helpen hun projecten tot stand te brengen. elektriciteit elektriciteit elektriciteit
Klussen in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik ben Michel, een jonge gedreven ingenieur die in het dagelijkse leven een echte handige harry is. Heeft u nood aan een bekwame man voor klussen in en rond uw huis? Dan bent u op de juiste plaats. Ik probeer tevens altijd mee te denken naar een praktische en esthetische oplossing. Mijn sterke punten zijn betrouwbaarheid, stiptheid en afleveren van kwaliteit. Hopelijk tot snel.
Klussen in Lier (2500) - Matthias
Matthias
Lier
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Matthias, 24 jaar en werk al 6 jaar in de bouwsector( ramen, deuren,rolluiken,...). Ik mag mezelf best een handige harry noemen. Ik schrijf me hier in omdat ik in de toekomst zelfstandig wil worden!
Klussen in Lier (2500) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilder en gevelwerken. Correcte afspraken en normale prijzen en vooral mooie en fijne afwerking. Ik maak altijd gratis offertes en zo ook gratis opmeting en wij denken mee op maat van uw gedachte. En voor elk budget.
Klussen in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Ik ben Bart en ben 52 jaar oud. Ervaring met elektriciteitswerken , loodgieterij en CV. Ook schilderen en behangen heb ik goed onder de knie. Meubelen in elkaar zetten e.d. Heb tevens vele jaren ervaringin de Horeca sector zowel als barman , kelner en zaakverantwoordelijke.
Klussen in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Een zeer goede dag, ik ben Rutger. Ik ben 25 jaar en gelukkig getrouwd. In mijn dag dagelijkse job zit ik heel de dag achter een bureau en zou daarom graag naast mijn uren af en toe iets actief doen om mensen te helpen. Dit kan ver uiteen lopen van meubels in elkaar steken/verplaatsen, klusjes, winkelen, bijles geven tot (bij)les geven in muziek. Talen: nl-eng
Klussen in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Dag Iedereen, ik ben Stan (24 jaar)en had graag in het weekend een kleine bijverdienste gehad. Mijn passie is sinds kleins af aan auto's geweest. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden weg maar maak ik mij graag ook nuttig en help graag anderen, daar haal ik enorme voldoening uit. Eventuele klussen: schilderen, gras afrijden, chauffeur, … heb oog voor detail :)
Klussen in Lier (2500) - Thomas
Thomas
Lier
Nieuw
Ik ben Thomas, 34 jaar en hou van knutselen met hout, metaal en (basic) glas. Ik zoek in de toekomst als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep te worden maar heb nog wel wat machinerie nodig om de stap te kunnen zetten: vandaar Listminut om mijn uitzet bij elkaar te sparen!
Klussen in Lier (2500) - Karel
Karel
Lier
Nieuw
Ik ben Karel en ben juist met pensioen ( 65 jaar ). Stilzitten is niks voor mij daarom zoek ik wat behang werk, kleine klusje en meer van dat. Ik ben op de hoogte van elektriciteit , beetje sanitair en ben heel ervaren in het behangen en schilderwerken Ook kleine carrosserie werkjes kunnen zoals het polieren van wagens of ondiepe krassen verwijderen daar mijn beroep pistoolschilder carrosserie was
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heb 2 personen gehad die geannuleerd hebben,de ene wou zonder ring twice werken en de ander had plots rugproblemen(jonge gast) dus 2x voor niets 40 km gereden ”
Benjamin
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Lier: geëvalueerd met 4.96 door 123 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Lier, klussen in huis Lier, klusjes gezocht Lier, karweien Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden