klusser Brasschaat

Ontdek talentvolle klussers in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Brasschaat

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Bezit van rijbewijs B en A Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Basis kennis elektriciteit: huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud voor uw voertuig (automechanica) Herstelling van u bromfiets of motorfiets en auto Computers herstellen hardware en software
Klussen in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Klussen in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Hallo! Ik ben Guido en ik ben 23 jaar. Ik werk in volcontinu shiftverband waardoor ik voldoende vrije tijd heb. Om wat extra bij te verdienen ben ik op zoek naar klusjes waardoor ik mensen hun leven kan vergemakkelijken! Ik heb Hogeschool Chemie Procestechnologie gestudeerd en werk nu in de Chemische sector van de Antwerpse haven. Ik vind mezelf handig, ik werk precies en weet van aanpakken.
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (13 reviews)
Ik ben Rudy, 65 jaar en recent gepensioneerd. Ik sta klaar om mensen in de buurt van Mariaburg te helpen met allerhande kleine klussen in huis en tuin. Aarzel niet om me te contacteren.
Klussen in Brasschaat (2930) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (7 reviews)
Ik ben Jan G., 30 jaar succesvol zelfstandig geweest met personeel, de zaak nu verkocht en met pensioen(te vroeg). Ik heb zeer veel technische ervaring en beschik over alle gereedschappen. Ik wil graag op deze manier mogelijk bijverdienen. Constructie, techniek, toestellen, machines, elektriciteit, laswerk, zwembad enzovoort. Ik ben meertalig en sociaal ingesteld. Ik kan zelfstandig factureren.
Klussen in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
Hallo , ik ben Kris en sedert 2003 zelfstandige in de schrijnwerkerij, algehele verbouwingen , interieur afwerking. in de regio Noord Antwerpen bied ik mijn ervaring aan, voor een mooi resultaat, volgens afgesproken prijs en binnen de afgesproken termijn.
Klussen in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Klussen in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Ali 33jaar en woonachtig in en rond Antwerpen Noord. Ik werk sinds enige tijd in shiften daarom dat ik veel vrijetijd heb om jullie verder te helpen. Ik ben zeer behulpzaam en correct persoon.
Klussen in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Electrotechnieker die in bijberoep bijklust voor kleine elektrische jobs als ook montage en demontage van kasten en dergelijke... zowel 16jaar ervaring in de electriciteit en all round handige Harry die wil bij klussen dus
Klussen in Brasschaat (2930) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Dag allemaal ik ben joeri en ik ben loodgieter /dakwerker graag zou ik hier via deze weg wat werkjes willen vinden. Ik ben een zelfstandige en ben niet vies om de handen uit de mouwen te steken. Ik sta al 8jaar in de bouw maar ik werk ook in de tuin zoals is ergens het gras gaan afrijden of een haag gaan snoeien. Als ik een job uitvoer doe ik dit met veel entoesiasme en ga ik niet voor half werk.
Klussen in Brasschaat (2930) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
beste. Ik ben bart ben 27 jaar heb altijd in de bouw gewerkt en heb nu de stap gezet voor zelfzandig teworden waar ik heel blij mee zijn dat ik ander mensen gelukkig kan maken ik doe opriten , terassen ,gyprocwerken ,schrijnwerkerij , beton werken metsel werken vloeren en betegelen,laminaat
Klussen in Brasschaat (2930) - Brady
Brady
Brasschaat
Nieuw
Goeiedag, Ik ben Brady een jongeman van 25 uit Brasschaat en zou graag iets bijverdienen. Ik kan u helpen met allerhande klussen zoals ,schilder- en kleine elektriciteitswerken,tuinonderhoud en transport(verhuis,containerpark,....) Alvast bedankt voor uw intresse.
Klussen in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Klussen in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Klussen in Brasschaat (2930) - Heidi
Heidi
Brasschaat
Nieuw
Hoi, ik ben Heidi, mama, halftijds werkend en klusvrouw. Ik heb de nodige ervaring opgedaan door te verbouwen en door mijn vader. Ook was ik finaliste in de wedstrijd 'Beste klusjesvrouw van België' van Gamma. Ik werk graag met hout en electriciteit, tegels... Het lijkt me leuk met mijn hobby wat bij te klussen. Ook bij vrouwen die liever geen klusman over de vloer krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dat er blijkbaar toch nog eerlijke mensen bestaan die graag iets bijverdienen./ ”
Luc
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Alles heel vlot geregeld. In paar dagen tijd klus goed uitgevoerd door iemand uit de buurt. Aan goeie prijs. ”
Dany
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Brasschaat: geëvalueerd met 4.49 door 127 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Brasschaat, klussen in huis Brasschaat, klusjes gezocht Brasschaat, karweien Brasschaat,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden