Vind de beste klusser van Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
4.72/5 · 36 reviews
2930 Brasschaat
Bezit van rijbewijs B en A Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Basis kennis elektriciteit: huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud voor uw voertuig (automechanica) Herstelling van u bromfiets of motorfiets en auto Computers herstellen hardware en software
Klussen in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 33 reviews
2930 Brasschaat
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Klussen in Brasschaat (2930) - René
René
5/5 · 11 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, mijn naam is René en ik ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd en heb nog wat tijd die ik moet invullen. Daarom dacht ik aan dit platform. Ik ben best een handige Harry en ik kan zo een beetje van alles. Daarom heb ik mij hier ingeschreven zodat ik met mijn kennis anderen kan helpen. Hopelijk tot binnenkort. Grts. René
Klussen in Brasschaat (2930) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 7 reviews
2930 Brasschaat
Ik ben Jan G., 30 jaar succesvol zelfstandig geweest met personeel, de zaak nu verkocht en met pensioen(te vroeg). Ik heb zeer veel technische ervaring en beschik over alle gereedschappen. Ik wil graag op deze manier mogelijk bijverdienen. Constructie, techniek, toestellen, machines, elektriciteit, laswerk, zwembad enzovoort. Ik ben meertalig en sociaal ingesteld. Ik kan zelfstandig factureren.
Klussen in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2930 Brasschaat
Hallo , ik ben Kris en sedert 2003 zelfstandige in de schrijnwerkerij, algehele verbouwingen , interieur afwerking. in de regio Noord Antwerpen bied ik mijn ervaring aan, voor een mooi resultaat, volgens afgesproken prijs en binnen de afgesproken termijn.
Klussen in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Klussen in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
1.0/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Hallo iedereen, Ik ben Ali 33jaar en woonachtig in en rond Antwerpen Noord. Ik werk sinds enige tijd in shiften daarom dat ik veel vrijetijd heb om jullie verder te helpen. Ik ben zeer behulpzaam en correct persoon.
Klussen in Brasschaat (2930) - Joeri
Joeri Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
Dag allemaal ik ben joeri en ik ben loodgieter /dakwerker graag zou ik hier via deze weg wat werkjes willen vinden. Ik ben een zelfstandige en ben niet vies om de handen uit de mouwen te steken. Ik sta al 8jaar in de bouw maar ik werk ook in de tuin zoals is ergens het gras gaan afrijden of een haag gaan snoeien. Als ik een job uitvoer doe ik dit met veel entoesiasme en ga ik niet voor half werk.
Klussen in Brasschaat (2930) - Bart
Bart Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
beste. Ik ben bart ben 27 jaar heb altijd in de bouw gewerkt en heb nu de stap gezet voor zelfzandig teworden waar ik heel blij mee zijn dat ik ander mensen gelukkig kan maken ik doe opriten , terassen ,gyprocwerken ,schrijnwerkerij , beton werken metsel werken vloeren en betegelen,laminaat
Klussen in Brasschaat (2930) - Brady
Brady
Nieuw
2930 Brasschaat
Goeiedag, Ik ben Brady een jongeman van 25 uit Brasschaat en zou graag iets bijverdienen. Ik kan u helpen met allerhande klussen zoals ,schilder- en kleine elektriciteitswerken,tuinonderhoud en transport(verhuis,containerpark,....) Alvast bedankt voor uw intresse.
Klussen in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Klussen in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Nieuw
2930 Brasschaat
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Klussen in Brasschaat (2930) - Heidi
Heidi
Nieuw
2930 Brasschaat
Hoi, ik ben Heidi, mama, halftijds werkend en klusvrouw. Ik heb de nodige ervaring opgedaan door te verbouwen en door mijn vader. Ook was ik finaliste in de wedstrijd 'Beste klusjesvrouw van België' van Gamma. Ik werk graag met hout en electriciteit, tegels... Het lijkt me leuk met mijn hobby wat bij te klussen. Ook bij vrouwen die liever geen klusman over de vloer krijgen.
Klussen in Brasschaat (2930) - Sander
Sander Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
Bij deze stel ik me kort even voor, mijn naam is Sander. Al enkele jaren ervaring als freelance ontwerper en fotograaf, en dit blijft dan ook mijn passie. Deze passie trek ik dan ook door in mijn afstudeerrichting namelijk schrijnwerk. Doordat mijn interesses divers liggen denk ik constant zowel heel creatief als probleem oplossend na. Interesse? Ik luister graag naar uw visie.
Klussen in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.

Vakman Brasschaat: geëvalueerd met 4.33 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Brasschaat, klussen in huis Brasschaat, klusjes gezocht Brasschaat, karweien Brasschaat,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 3 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Brasschaat

herstellen van een terras - trompe l'oeil - Afbraak gekantelde keukenkast - Haag snoeien en gras inzaaien - Diverse klusjes - nieuw glasraam in klein houten dakraam zetten (ongeveer 85 op 65 cm)) - Oprit aanleggen - Tijdelijke oplossing gezocht lekken dak van garage - Opschuren planchet, daarna leggen laminaat - Schilderen voorgevel + garage - Lampen en ledverlichting plaatsen, stopcontact toevoegen, - Klussen - Huishoudelektro reparateur - Plaatsen deurkaderementen en deuren, omkasting .. - Vervangen van 3 deurlijsten en deuren - Rolluiklinten - Versterken zekeringkast - Cd-speler repareren - vervangen van douchekraan - Tuinhuisdeur - Muren schilderen in magazijn (5) - Vervangen keukenkraan en 2 wc kraantjes - Lekkende douches (2) - 2 deuren die over de vloer krassen - Scheur muur boven haardcassette herstellen - WASMACHINE DEFECT - Herstelling lek dakdoorvoer - Placing airconditioner - Nieuwe toilet zetten met leiding tot beneden en opfrisse van het badkamer muur en grond. - Kast - Herstelling bosh vaatwasser - Aanleg houten terras op regelbare terrasvoeten - Klusjesman gezocht voor feestzaal (2) - Klusjesman voor enkele klusjes - Reparatie deurlijst voordeur - plaatsen terras - Herstel opbouw zwembad hout - Klusjesman - Restauratie meubels - Airco naar ander huis verplaatsen - Herstellen droogkast - Herwerken van een deel van een valse binnnemuur - tuinman - Muren schilderen in magazijn (4) - Klussen - Schilder - Herstelling miele vaatwasser - Klusjesman gezocht voor feestzaal - Kleine herstellingen meubels en andere klussen - afwas machine miele - Repareren afdak - Afwerken toiletkamer - Betegelen garage + terras - Diverse (technische) klussen - Muren schilderen in magazijn (3) - Ombouwen garage naar studio - Restauratie meubels
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden