klusser Brecht

Ontdek talentvolle klussers in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Brecht

Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (41 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Michael. Ik ben een arbeider uit Antwerpen en ben net 33 jaar geworden. Ik heb een opleiding elektromechanica gehad zowel middelbaar als hoger onderwijs. Ik doe voor u graag uw tuinonderhoud of aanleg, aanleg oprit, tegelen, elektriciteit, zonnepanelen, transport, hulp bij verhuis, wegbrengen van dingen naar het containerpark,...
Klussen in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
Brecht
5/5 (23 reviews)
Hoi, Loodgieter regio Brecht. Wil wel eens bijklussen hier in de regio en omstreken. Wel graag een duidelijke omschrijving van wat dient te gebeuren. Ik ben zorgvuldig en werk netjes, en ik kan normaal gesproken s’avonds in de week of op zaterdag. Laat maar iets weten, moest er interesse zijn, Groetjes Giovanni
Alois is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Brecht (2960) - Alois
Alois
Brecht
5/5 (18 reviews)
Dag allemaal ik ben Louie ik klus graag kleine werkjes elektrische storingen kleine plaatsingen enz geen schilderwerken voor de rest kleine karweitjes van Maart tot eind Oktober zeker niet op Woensdag
Klussen in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.92/5 (13 reviews)
Hallo ik ben Frank, een man van 60+, ik spreek nederlands en kan me vrij goed behelpen in het Engels en ook noties Frans. Mijn kluservaring is vrij uitgebreid; schilderen/behangen, sanitair, elektriciteit, montage, timmerwerk en metselwerk, gyproc en zelfs kleine delen stucadoren, opruimwerk in de tuin, hout verzagen(kettingzaag), Verhakselen snoeihout(benzine-hakselaar 15pk), …...
Klussen in Brecht (2960) - Denis
Denis
Brecht
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Denis, een gepensioneerde uit Brecht. Ik heb als schrijnwerker gewerkt en he mijn eigen woning gebouwd en die van mijn 2 kinderen volledig gerenoveerd. Ik zou graag af en toe klusjes doen omdat ik nog bezig wil blijven en mij nuttig wil maken voor anderen(vooral ouderen). Ik ben heel zorgvuldig en werk alles tot inde puntjes af.
Klussen in Brecht (2960) - Gerd
Gerd Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (6 reviews)
Van je hobby je beroep maken, het was een droom die ik in werkelijkheid heb veranderd, namelijk mijn eigen zaak in allerhande karweiwerk. Uit de combinatie van heel wat vrije tijd, graag met de handen werken, als doe-het-zelven je hobby is, en een rugzak vol ervaring, is mijn bijberoep ontstaan. Ik doe bijna alle karweien, kleine karweitjes en klussen in en rond het huis, kantoor, atelier.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben Kristof, een creatieve duizendpoot uit Brecht. Op dit moment ben ik thuisblijfpapa voor mijn zoontje en school mezelf bij als instrumentenbouwer. Ik ben steeds werkende geweest in de metaalsector, daarbuiten ligt mijn passie bij houtbewerking, tuinieren en brouwen. Met mijn technische achtergrond heb ik veel inzicht in allerhande kluswerken. Ik help u met plezier!
Klussen in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Van vele markten thuis. Ik werk graag en snel, ook erg nauwkeurig. Goede communicatie maakt goeie vrienden. Kleine klusjes en tuinonderhoud? Ik ben uw man. Laat zeker een berichtje en we komen vast tot een overeenkomst.
Klussen in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Ik ben Daniel in januari word ik 67jaar ben met pensioen maar fysiek in orde doe 3 X per week aan fitness niet roker en vier talig .Ben Elektrieker van opleiding en heb meer dan 30 jaar in Chemisch bedrijf gewerkt Ben een handige Harry , heb mijn eerste 2 huizen zelf volledig verbouwt elektrisch en Loodgieterij .ben op zoek naar lichte karwijtjes of herstellingen of een eerlijk voorstel .
Klussen in Brecht (2960) - Gene
Gene
Brecht
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, ben Gene heb veel vrije tijd. En zou gaarne wat bezig blijven . Alle kleine en middelgrote klusjes. Schilderwerken, opruimen, klein onderhoud tuin. Sanitair en elektriciteit. Oppas dieren ......
Klussen in Brecht (2960) - Lino
Lino
Brecht
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lino 20 jaar uit Brecht. Heb op school 7jaar bouw gestudeerd dus ken veel van de bouwsector ; metsellen,vloeren,tegelen,bezetting's werken enzo..werk momenteel als grondwerker in de petrochemische sector . Zou graag mijn weekend /avonden vullen met zelfstandig werk camionet en remork ter beschikking.
Klussen in Brecht (2960) - Tosh
Tosh Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal, Mijnnaam is Tosh en ben 21 jaar. Ik heb een fulltime job als aluminiumschrijnwerker en zou graag wat bijverdienen door kit en karweiwerken (binnen en buiten)vte komen uitvoeren. Ik heb op vlak van schrijnwerk al een aantal jaar ervaring en beschik over eigen gereedschap en werkplaats thuis. Ik kom gratis lans om de kosten en werk in te schatten. Mvg. Tosh V.
Klussen in Brecht (2960) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Hoi, ik ben Nick, graag had ik via deze weg een centje bijverdiend. Schilder en behangwerk is niet mijn sterkste punt maar voor alles wat met ramen, deuren, schuifdeuren, rolluiken, zonweringen en de automatisatie hiervan kan je bij mij terecht. Ook voor allerlei andere klussen in en om het huis kan ik je van dienst zijn. Aarzel niet mij te contacteren, dan kunnen we samen bekijken.
Klussen in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Hallo mijn naam is vincent , Als bijberoep vindt ik het leuk om klusjes te gaan doen die andere mensen niet opgelost krijgen.Of aan een idee mee werken om iets opgelost te krijgen! 😁 👷Listminut vind ik top !De mensen helpen aan een correcte prijs. Die niet zo handig zijn. Ik ben een Belgische klusjes man.
Klussen in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik doe alle klusjes die te klein zijn voor een aannemer. Zowel in huis als tuin. Tevens lever ik ook services ivm boodschappen doen, huisdieren uitlaten,.... vraag erna en ik probeer u de beste service te geven tegen te beste prijs. Mvg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Brecht: geëvalueerd met 4.86 door 139 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Brecht, klussen in huis Brecht, klusjes gezocht Brecht, karweien Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen klusser in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden