Vind de beste klusser van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Brecht (2960) - Alois
Alois
5/5 · 17 reviews
2960 Brecht
Dag allemaal ik ben Louie ik klus graag kleine werkjes elektrische storingen kleine plaatsingen enz geen schilderwerken voor de rest kleine karweitjes van Maart tot eind Oktober zeker niet op Woensdag
Klussen in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
5/5 · 9 reviews
2960 Brecht
Hoi, Loodgieter regio Brecht. Wil wel eens bijklussen hier in de regio en omstreken. Wel graag een duidelijke omschrijving van wat dient te gebeuren. Ik ben zorgvuldig en werk netjes, en ik kan normaal gesproken s’avonds in de week of op zaterdag. Laat maar iets weten, moest er interesse zijn, Groetjes Giovanni
Klussen in Brecht (2960) - Frank
Frank
4.88/5 · 8 reviews
2960 Brecht
Hallo ik ben Frank, een man van 60+, ik spreek nederlands en kan me vrij goed behelpen in het Engels en ook noties Frans. Mijn kluservaring is vrij uitgebreid; schilderen/behangen, sanitair, elektriciteit, montage, timmerwerk en metselwerk, gyproc en zelfs kleine delen stucadoren, opruimwerk in de tuin, hout verzagen(kettingzaag), Verhakselen snoeihout(benzine-hakselaar 15pk), …...
Klussen in Brecht (2960) - Denis
Denis
5/5 · 7 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Denis, een gepensioneerde uit Brecht. Ik heb als schrijnwerker gewerkt en he mijn eigen woning gebouwd en die van mijn 2 kinderen volledig gerenoveerd. Ik zou graag af en toe klusjes doen omdat ik nog bezig wil blijven en mij nuttig wil maken voor anderen(vooral ouderen). Ik ben heel zorgvuldig en werk alles tot inde puntjes af.
Klussen in Brecht (2960) - Gerd
Gerd Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 6 reviews
2960 Brecht
Van je hobby je beroep maken, het was een droom die ik in werkelijkheid heb veranderd, namelijk mijn eigen zaak in allerhande karweiwerk. Uit de combinatie van heel wat vrije tijd, graag met de handen werken, als doe-het-zelven je hobby is, en een rugzak vol ervaring, is mijn bijberoep ontstaan. Ik doe bijna alle karweien, kleine karweitjes en klussen in en rond het huis, kantoor, atelier.
Klussen in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Hallo, Ik ben Kristof, een creatieve duizendpoot uit Brecht. Op dit moment ben ik thuisblijfpapa voor mijn zoontje en school mezelf bij als instrumentenbouwer. Ik ben steeds werkende geweest in de metaalsector, daarbuiten ligt mijn passie bij houtbewerking, tuinieren en brouwen. Met mijn technische achtergrond heb ik veel inzicht in allerhande kluswerken. Ik help u met plezier!
Klussen in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
5/5 · 4 reviews
2960 Brecht
Van vele markten thuis. Ik werk graag en snel, ook erg nauwkeurig. Goede communicatie maakt goeie vrienden. Kleine klusjes en tuinonderhoud? Ik ben uw man. Laat zeker een berichtje en we komen vast tot een overeenkomst.
Klussen in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
5/5 · 3 reviews
2960 Brecht
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Verder ben ik vrij veelzijdig en handig. Een handleiding van een IKEAmeubel bijvoorbeeld is kinderspel. Gestructureerd is ook een eigenschap van mij en ik werk graag alles tot in de puntjes af.
Klussen in Brecht (2960) - Lino
Lino
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Lino 20 jaar uit Brecht. Heb op school 7jaar bouw gestudeerd dus ken veel van de bouwsector ; metsellen,vloeren,tegelen,bezetting's werken enzo..werk momenteel als grondwerker in de petrochemische sector . Zou graag mijn weekend /avonden vullen met zelfstandig werk camionet en remork ter beschikking.
Klussen in Brecht (2960) - Tosh
Tosh
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Dag allemaal, Mijnnaam is Tosh en ben 21 jaar. Ik heb een fulltime job als aluminiumschrijnwerker en zou graag wat bijverdienen door kit en karweiwerken (binnen en buiten)vte komen uitvoeren. Ik heb op vlak van schrijnwerk al een aantal jaar ervaring en beschik over eigen gereedschap en werkplaats thuis. Ik kom gratis lans om de kosten en werk in te schatten. Mvg. Tosh V.
Klussen in Brecht (2960) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Hoi, ik ben Nick, graag had ik via deze weg een centje bijverdiend. Schilder en behangwerk is niet mijn sterkste punt maar voor alles wat met ramen, deuren, schuifdeuren, rolluiken, zonweringen en de automatisatie hiervan kan je bij mij terecht. Ook voor allerlei andere klussen in en om het huis kan ik je van dienst zijn. Aarzel niet mij te contacteren, dan kunnen we samen bekijken.
Klussen in Brecht (2960) - Gene
Gene
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Dag allemaal, ben Gene heb veel vrije tijd. En zou gaarne wat bezig blijven . Alle kleine en middelgrote klusjes. Schilderwerken, opruimen, klein onderhoud tuin. Sanitair en elektriciteit. Oppas dieren ......
Klussen in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
2.5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Hallo mijn naam is vincent , Als bijberoep vindt ik het leuk om klusjes te gaan doen die andere mensen niet opgelost krijgen.Of aan een idee mee werken om iets opgelost te krijgen! 😁 👷Listminut vind ik top !De mensen helpen aan een correcte prijs. Die niet zo handig zijn. Ik ben een Belgische klusjes man.
Klussen in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Ik doe alle klusjes die te klein zijn voor een aannemer. Zowel in huis als tuin. Tevens lever ik ook services ivm boodschappen doen, huisdieren uitlaten,.... vraag erna en ik probeer u de beste service te geven tegen te beste prijs. Mvg
Klussen in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Beste, mijn naam is Joeri, ik wil graag wat bijklussen om zo een extra zakcentje te hebben om samen op reis te gaan met mijn gezin. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een handige man ben. Ik klus graag aan alles en nog wat. In de tuin, kleine klussen in en rond het huis schrikken me niet af.

Vakman Brecht: geëvalueerd met 4.83 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Brecht, klussen in huis Brecht, klusjes gezocht Brecht, karweien Brecht,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Brecht

Vervangen mengkraan douche - Kapotte zonneluifel verwijderen - Composthoop en stenen weghalen/naar containerpark - Stopcontact bijmaken - Badmeubel verwijderen en nieuw installeren - Schrijnwerker - Kleine electriceitswerkjes - Kast in elkaar zetten - Dakrand schilderen - Zonneluifel herstellen - Vloer plaatsen - Allerlei kleine werkjes... - UTP kabel trekken - Trekken UTP kabel - Jaloeziën monteren, moluren en verlichting plaatsen - Dak nokken herstellen - Nazicht van CV op mazout - herstellen vaatwasser - Enkele verschillende klusjes - ontstoppen gootsteen in de keuken - Klusjesman gezocht - Lekje boiler herstellen - Veer rond Rubber van wasmachine terug monteren - muur trapgat - Honden- en kattenluiken installeren - slot in tuinpoortje vervangen, tuinkraan vervangen, nieuwe kraan in keuken plaatse - Trap aschuren en olien - schrijnwerkerij - Keukenkraan lekt - dringend hul^p - DRINGEND HULP - zoek iemand die verbouwingswerken uitvoerd - herleggen oprit - stenen in zweedse mozaïek - Waterdicht maken verwarmingsput - Waterdicht maken put met convectoren - Vroegere visvijver al dichtgegooid met grond en moet nu netjes afgewerkt worden - Oplaadbare stofzuiger Electrolux - plaatsen carport - herleggen van klinkers na rioleringswerken - Kranen monteren - Buitenmuurtje terras aanwerken - Cv ketel service / onderhoud met attest - demonteren meubels, ervaren persoon gezocht - appartement schilderen en lampen ophangen - Kast helpen dragen (nu!), stekker plaatsen, schilderen, hor... - Plaatsen van een houten tuinhek rond terras - Klussen - Schrijnwerker in Brecht (2960) - Klussen - Schilder in Brecht (2960) - schilderwerken - Poutrel plaatsen - SCHILDER GEZOCHT - Herstellen tuinhuis - Takken verwijderen dak
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden