klusjesman Antwerpen

Klusjesman Antwerpen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Antwerpen: Onze selectie dienstverleners

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (290 reviews)
Expert in het opruimen en schoonmaken van garages, kelders, zolders en andere klusjes in huis. Ik werk zeer punctueel en netjes. Ben correct en steeds van mijn woord. Kan als vrouw gerust mijn mannetje staan. Indien nodig kan ik ook naar de kringloopwinkel of containerpark brengen.
Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (250 reviews)
Ervaring als klusser bij familie en vrienden, steeds werk uitgevoerd tot volle tevredenheid, dit gaat van kleine klusjes tot grotere werken, ook kleine sanitaire werken, bekijk ook maar mijn ervaringen en waarderingen.
Stefan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (42 reviews)
Allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip van schrijnwerk, elektriciteit, loodgieterij etc. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad.
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Men noemt mij soms "McGiver" omdat ik allerhande problemen kan oplossen en herstellen. Mijn specialiteit is laminaat en parketplaatsing met alle afwerking van dien (plinten, egalisatie der vloeren...)
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met allerlei klusjes. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als klusjesman. Aarzel niet om mij te contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Hallo allemaal ik ben Furat en ik heb in de loop van de jaren naast mijn echte ban een ervaring van 12 jaar in de klussen wereld opgebouwd ik ben een ervaren schilderen en beetje stukadoren en nog wat kleine afwerkingen bijvoorbeeld hout vloer behandelen en vloerbedekking en vinyl plaatsen en laminaat leggen.
Radjishkoemar is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.84/5 (25 reviews)
Ik heb technische inzicht, Stukadoren bezetten van woningen, timmerwerken, glas zetten, deuren stellen, auto onderdelen vervangen zoals remblokken en schijven, fietsen repareren, lampen ophangen, Ikea kasten, laminaat leggen, vloer en tapijt, en op weg naar alle klussen in en om het huis, zoals tegelen keuken plaatsen en complete renovaties
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Hallo,ik heb ervaring in de bouw,zowel binnen als buiten(ik kan doen alles wat nodig is in huis),elke reparatie die je nodig hebt in het huis waar je contact mee kunt opnemen.ik bied Ernst en kwaliteit
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Ik doe allerhande fietsherstellingen, heb een attest fietshersteller in avondschool .ik vond geen andere categorie waar ik deze job kon bijzetten. De fietsen kunnen opgehaald en weer thuisgebracht worden.
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Heb ervaring als klusjesman zoals schilderen, verhuizen, montage meubelen en dergelijke. Ik kom mijn afspraken na kan ook op verschillende momenten bijklussen.
Pedro is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen
Klusjesman in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Al sinds ik kind was hielp ik mee met bouwen of met kleine klusjes thuis. Opgegroeid deed ik de klusjes zelf, dus ben ik mijn hele leven al bezig met klussen. Ik ben 32 jaar oud en heb er heel wat ervaring mee. Ik kom wel uit een ander land buiten Europa, maar het verschil van klussen is niet groot. Ik heb reeds ook al klusjes in België en Nederland gedaan en de uitdaging is interessant.
Klusjesman in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
Merksem
4.63/5 (8 reviews)
klusjesman met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs.ik werk al meer dan 6 jaar in bouwsector en nu wil ik graag bijklussen : schilder, installatie.U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekeining met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Rudi
Rudi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Vloeren, tegelen, schilderwerk, Voordeeltarief 6% bij oudere woningen. Herstelingen, allerlei klussen Mvg, Rudi (een geriefke in huis, zeggen ze wel is 😂)
Klusjesman in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (4 reviews)
Hey ik heb de juiste ervaring wegens mijn opleidingen en werk ervaring ik werk proper en oog voor detail aan de beste prijzen !! Aarzel niet om mij te contacteren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Antwerpen: geëvalueerd met 4.79 door 826 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Antwerpen, klusjesdienst Antwerpen, goedkope klussenier Antwerpen, montage IKEA meubels Antwerpen, klusjesman gezocht Antwerpen, klusjesman zoeken Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Antwerpen?

Klusjesman gezocht Antwerpen? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Antwerpen die gespecialiseerd is in jouw klusjes Antwerpen. Heb je naar een klusjesman gezocht in Antwerpen voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Antwerpen? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Antwerpen die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Antwerpen van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Antwerpen?

Een klusjesman Antwerpen is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor alle mogelijke klusjes in Antwerpen, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Antwerpen is vaak in dienst van een klusjesdienst Antwerpen en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Antwerpen gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Antwerpen is een manusje-van-alles die allerlei werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Antwerpen bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Antwerpen werkt vaak al voor een klusjesdienst Antwerpen, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een nut van een klusjesman Antwerpen!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Antwerpen?

Het oproepen van een klusjesdienst Antwerpen heeft meerdere voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Antwerpen kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Antwerpen klusjes Antwerpen zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Antwerpen in dienst nemen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Antwerpen, waar je een klusjesdienst Antwerpen voor kan oproepen. De klusjesdienst Antwerpen beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Antwerpen gaat.
 
Een klusjesdienst Antwerpen neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Antwerpen uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Antwerpen gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed verrichten. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inzetten van een klusjesdienst Antwerpen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Antwerpen voor het leggen van tegels? Dit is een nauwkeurig karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Antwerpen dus een klusjesdienst Antwerpen in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Antwerpen?


Een klusjesman in Antwerpen kun je voor ondenkbaar veel klusjes inhuren. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden uitgevoerd of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Antwerpen in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Antwerpen terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Antwerpen verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Antwerpen zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Antwerpen inschakelt.

Kleine klusjes Antwerpen


Klusjesman gezocht Antwerpen voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Antwerpen zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Antwerpen zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Antwerpen voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Antwerpen die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Antwerpen die een trap voor je kan renoveren? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Antwerpen kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Antwerpen.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Antwerpen voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Antwerpen?


Klusjesman gezocht in Antwerpen, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Antwerpen


Een klusjesman Antwerpen die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs rekent, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten vragen en kosten voor het materiaal, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Antwerpen af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Antwerpen voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Antwerpen: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Antwerpen in te zetten? Dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Antwerpen je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Antwerpen.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Antwerpen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand in dienst nemen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Antwerpen in dienst nemen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Antwerpen. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Antwerpen van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden