huishoudhulp Merksem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Merksem

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
5/5 (10 reviews)
Alle activiteiten die ik doe moet men ook kunnen schoonmaken, want dat hoort erbij.Ik vind schoonmaken ook goed om te doen,als men een poetsvrouw nodig heeft
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en werk reeds +10 jaar in de horeca. Ik ben bereid om mij aan te passen aan uw wensen op maat. Ik weet dat ik mensen gelukkig kan maken met een lekkere maaltijd.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik doe naaien en daarbij doe ik ook altijd strijken. Alle soorten kleren kan ik strijken. Bij mijn normale job doe ik ook strijken. Strijken doe ik elk moment thuis en op m’n werk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
ik hou van kuisen want dat brengt mij tot rust, ik zoek steeds iets om proper te maken, er is altijd werk in de huishouden waar je u mee kan bezig houden. als ik aan iets begin moet het perfect zijn en niet gewoon goed.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer nauwgezet en een beetje perfectionistisch als ik schoonmaak. Het moet spic en span zijn. Ik doe graag algemene schoonmaak in huizen en appartementen. Ramen kuisen doe ik ook heel goed. Ik ben momenteel vrij flexibel
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Hallo, Ik ben Demi. Ik verdien soms wat bij door auto's te kuisen en ze zijn altijd zeer tevreden. Ik heb geen professionele ervaring maar ik doe vaak thuis wat huishouden.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Gustaaf
Gustaaf
Merksem
Nieuw
hello ik heb vroeger 3 jaar gepoetst bij iss en heb veel ervaring in poetswerk heb ook gepoetst taverne 2 jaar heb ook bussen gepoetst lijnbussen binnenkant
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Kevin
Kevin
Merksem
Nieuw
ik werk al 4 jaar bij een schoonmaak bedrijf. Bij dit bedrijf poets ik bedrijven op verschillende plaatsen hierdoor heb ik heel wat ervaring in de schoonmaak. Zoals vb: ramen wassen, carwash, en dergelijke
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Merksem: geëvalueerd met 4.98 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Merksem, hulp in huis Merksem, huishoudpersoneel Merksem, goedkope huishoudhulp Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Merksem in?

Onder huishoudhulp Merksem vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Merksem kan u met allerlei klusjes helpen, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Merksem kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Merksem kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Merksem heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Merksem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Merksem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Merksem heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Merksem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Merksem zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Merksem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Merksem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Merksem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Merksem. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke klusjes.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Merksem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Merksem kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Merksem juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Merksem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Merksem
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Merksem inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke klusjes en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat kuisen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Merksem kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Merksem aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Merksem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Merksem

Poets/Huis dame - Badkamer en slaapkamers - Aanpassingen bovenstuk gala/trouwjurk - Broeken inkorten - Kan iemand het interieur van mijn auto kuisen ajb? - Strijkhulp - Wie wil 1 portie extra koken voor mij? - strijken buiten huis - Strijken - Strijk - Retouche badpak - Trouwjurk pimpen - Herstelwerk - Schoonmaakhulp + strijkhulp - RETOUCHES THUIS - Verkorten - mijn rug kan het niet meer aan - Ik zoek iemand die al mijn ramen wilt poetsen - Schoonmaken appartement - Strijken - schoonmaak - Kitchen cleaning including fridge and oven - Volledige opkuis voor verkoop huis - Kuisen ramen + andere kleine zaken - 4 u./week poetshulp voor zwangere vrouw - Poetsvrouw nodig 1 x per week voor korte duur - Schoonmaak hulp - Naaister - terras en voorgevel - Poetsdame - Broek versmallen en inkorten plus bloes inkorten mouwen verkorten - Regisseurstoelen aankleden met canvasstof - Strijken - Strijken - Kunstenaarsatelier - Keuken schoonmaak badkamer schoonmaak salon schoonmaak 2 kamers schoonmaak - Strijk en licht poets werk - Bestaand patroon aanpassen tot dansjurk - Poetshulp in mijn appartement: - Strijken - Schoonmaak huis - Algemeen poetswerk - Vloeren dwijlen en het was - Strijkster aan huis - Empty house to be cleaned (2) - Empty house to be cleaned - verkorten van kleedje en nieuwe rits in broek - Daily home cooking & meal prepping - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - strijkster gevraagd - nieuw hoes voor poef - Poetsen - Rits van jas vervangen - strijk graag (2) - Occasionele hulp om leeg appartement te kuisen - STRIJKEN EN SCHOONMAAK - Poetshulp - strijk graag - Eenmalige opkuis appartement - Schoonmaak appartement - Schoonmaak appartement - Poetsvrouw voor om de 2 weken gezocht - Poetshulp gevraagd - Poetsvrouw gezocht - Panjabi - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Grondige poetsbeurt badkamer & keuken - Kuisvrouw - Schoonmaak rommel van een huurder in de kelder - Strijken en orde - Schoonmaken & strijken - Stoelhoezen met armleuningen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden