huishoudhulp Merksem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Merksem

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Marie-rose
Marie-rose
Merksem
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag en heb reeds goede referenties. Ik kom bij u aan huis. Ik werk proper en nauwkeurig . Heb al jarenlange ervaring opgedaan met strijken.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
ik hou van kuisen want dat brengt mij tot rust, ik zoek steeds iets om proper te maken, er is altijd werk in de huishouden waar je u mee kan bezig houden. als ik aan iets begin moet het perfect zijn en niet gewoon goed.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Hallo, Ik ben Demi. Ik verdien soms wat bij door auto's te kuisen en ze zijn altijd zeer tevreden. Ik heb geen professionele ervaring maar ik doe vaak thuis wat huishouden.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Gustaaf
Gustaaf
Merksem
Nieuw
hello ik heb vroeger 3 jaar gepoetst bij iss en heb veel ervaring in poetswerk heb ook gepoetst taverne 2 jaar heb ook bussen gepoetst lijnbussen binnenkant
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Kevin
Kevin
Merksem
Nieuw
ik werk al 4 jaar bij een schoonmaak bedrijf. Bij dit bedrijf poets ik bedrijven op verschillende plaatsen hierdoor heb ik heel wat ervaring in de schoonmaak. Zoals vb: ramen wassen, carwash, en dergelijke
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik werk als administratief bediende en zou graag nog wat bijverdienen. Ik werk snel en degelijk. Ik heb zelf een strijkijzer dus kan uw strijk bij mij doen, hebt u liever dat ik het bij u doe ook zeker geen probleem.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Sarah
Sarah
Merksem
Nieuw
Hallo! Ik ben Sarah 20jaar, ik woon in Merksem. Ik heb eigen vervoer en ik werk. Maar ik zou graag iets hebben als een bij verdienste en iets anders dan mijn vast werk al Ik kuis gewoon al heel graag dus geen probleem omdat voor iemand anders te doen!
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Sandra
Sandra
Merksem
Nieuw
Hallo, Geen tijd om te koken? Ik doe dit graag...ook eventueel kindjes afhalen van school is geen probleem ook helpen met eventuele schooltaken doe ik met plezier...tot snel
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Rayane
Rayane
Merksem
Nieuw
Hallo! Ik hou van kuisen,heb de dna van mijn moeder gestolen haha. Kuisen maakt me gelukkig en wil alles sparkling clean zien. Ik ben heel vriendelijk en verantwoordelijk dus u kunt me zeker vertrouwen. Contacteer me zo snel mogelijk! Mvg, Rayane
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Merksem: geëvalueerd met 4.97 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Merksem, hulp in huis Merksem, huishoudpersoneel Merksem, goedkope huishoudhulp Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Merksem in?

Onder huishoudhulp Merksem vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Merksem kan jou met allerlei jobs assisteren, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Merksem kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Merksem kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Merksem heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Merksem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke jobs en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Merksem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Merksem heel wat jobs uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Merksem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Merksem zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Merksem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Merksem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Merksem aanneemt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Merksem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Merksem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Merksem. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Merksem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Merksem kosten? Een huishoudhulp in Merksem inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Merksem juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Merksem kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Merksem
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Merksem inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Merksem kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Merksem aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Merksem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Merksem

Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Volledige opkuis voor verkoop huis - Kuisen ramen + andere kleine zaken - 4 u./week poetshulp voor zwangere vrouw - Poetsvrouw nodig 1 x per week voor korte duur - Schoonmaak hulp - Naaister - terras en voorgevel - Poetsdame - Broek versmallen en inkorten plus bloes inkorten mouwen verkorten - Regisseurstoelen aankleden met canvasstof - Strijken - Strijken - Kunstenaarsatelier - Keuken schoonmaak badkamer schoonmaak salon schoonmaak 2 kamers schoonmaak - Strijk en licht poets werk - Bestaand patroon aanpassen tot dansjurk - Poetshulp in mijn appartement: - Strijken - Schoonmaak huis - Algemeen poetswerk - Vloeren dwijlen en het was - Strijkster aan huis - Empty house to be cleaned (2) - Empty house to be cleaned - verkorten van kleedje en nieuwe rits in broek - Daily home cooking & meal prepping - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - strijkster gevraagd - nieuw hoes voor poef - Poetsen - Rits van jas vervangen - strijk graag (2) - Occasionele hulp om leeg appartement te kuisen - STRIJKEN EN SCHOONMAAK - Poetshulp - strijk graag - Eenmalige opkuis appartement - Schoonmaak appartement - Schoonmaak appartement - Poetsvrouw voor om de 2 weken gezocht - Poetshulp gevraagd - Ironing - Poetsvrouw gezocht - Panjabi - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Grondige poetsbeurt badkamer & keuken - Kuisvrouw - Cleaning - Schoonmaak rommel van een huurder in de kelder - Strijken en orde - Schoonmaken & strijken - Stoelhoezen met armleuningen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden