huishoudhulp Merksem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Merksem

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (36 reviews)
Alle activiteiten die ik doe moet men ook kunnen schoonmaken, want dat hoort erbij.Ik vind schoonmaken ook goed om te doen,als men een poetsvrouw nodig heeft
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik heb al 20 jaar ervaring. Ik maak kostuums, bruidsjurken, ik deed al een samenwerking met uniformen voor scholen, nieuwe handtassen maken, kledij aanpassen naar wensen van de klanten. Ik doe maatwerken. Ik doe retouches. Onderhoud/techniek naaimachines kan ik ook.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en werk reeds +10 jaar in de horeca. Ik ben bereid om mij aan te passen aan uw wensen op maat. Ik weet dat ik mensen gelukkig kan maken met een lekkere maaltijd.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik Ben een jonge vrouw die Meer dan 5 jaar voor een schoonmaak bureau gewerkt heb nu Dat ik veel vrij tijd heb wil ik mijn ervaring delen, ik doe Dat heel graag en ook heel goed als ik Langs Kom zal Je u eigen huis niet meer herkken zo goed en netjes kan ik het goed doen, voor ramen kan ik het ook doen ik heb mijn eigen manier
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer nauwgezet en een beetje perfectionistisch als ik schoonmaak. Het moet spic en span zijn. Ik doe graag algemene schoonmaak in huizen en appartementen. Ramen kuisen doe ik ook heel goed. Ik ben momenteel vrij flexibel
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ikwerk de vast nachtshift in een internaat voor jongeren met autisme en heb na men slaapje in de dag nog uurtjes vrij om te besteden aan strijk die jullie niet fijn vinden ;) Voor 1 mand vraag ik €10
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Tiara
Tiara
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met een oma die een poetsvrouw was ik ging heel vaak mee Helaas toen ze wat zieker werd heb ik het met plezier overgenomen van haar en elke week ervoor gezorgd dat ze een proper appartementje had
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben Dominique ik ben 24 jaar oud en werk als kapster. Ik wil graag wat bij verdienen en doe al wat klantjes hun haren naast mijn werk bij mijn thuis. Maar hoe meer hoe beter! Ook heb ik een tijdje als schoonmaakster gewerkt en vind dat ook nog leuk om te doen Groetjes !
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Renata
Renata
Merksem
Nieuw
Ik ben een kleine perfectionist en stop niet voor het proper is! Buiten uiteraard ervaring in mijn eigen huisje, heb ik ook ervaring door het schoonmaken in horeca en hotel!
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Hallo, Ik ben Demi. Ik verdien soms wat bij door auto's te kuisen en ze zijn altijd zeer tevreden. Ik heb geen professionele ervaring maar ik doe vaak thuis wat huishouden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Merksem: geëvalueerd met 4.96 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Merksem, hulp in huis Merksem, huishoudpersoneel Merksem, goedkope huishoudhulp Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden