Vind de beste kok aan huis van Merksem

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
3.5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Koken heb ik sinds kleins af aan door mijn nieuwsgierigheid van mijn moeder geleerd en ze kookte altijd voor ons maar nu dat ze bejaard is kook ik voor haar al de recepten die ik geleerd heb en koken doe ik heel graag als ik tijd daarvoor heb.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik kan goed koken en heb daar ervaring in.
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Raisa
Raisa
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb een grote passie voor koken, vooral plantaardig en Kaukasisch. Ik creëer creatieve en bijzondere gerechten. Ik kook met veel liefde ook voor u.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
1.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Kook graag en maak iedere dag vers eten . Vind het ook leuk om te doen en zeker voor andere mensen. Hopelijk willen jullie van mijn kookkunsten genieten
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Omaima
Omaima
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik kook heel graag, zit heel graag in de keuken. Mijn familie is gek op mijn eten (Marokkaanse gerechten maar ook andere gerechten bv paella of gevulde aardappelschotel...)
Kok aan huis in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Koken is mijn favoriete bezigheid. Ik kook elke dag vers. Gespecialiseerd in veggie en vegan gerechten en desserts. Ik ben het gewend om te koken voor personen met verschillende allergieën. Te weinig tijd of inspiratie nodig? Ik help graag.
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Riki
Riki
Nieuw
2060 Antwerpen
Als amateur ben ik gek op het bakken van allerlei taarten, cupcakes, etc. De laatste maanden experimenteer ik veel met het maken van rijkelijk gedecoreerde fondant en marsepein taarten. Onlangs heb ik zo de taart gemaakt voor het vormsel van mijn neefje. Omdat ik hier héél graag mee bezig ben maar ik niet altijd een gelegenheid ertoe heb (of iemand in huis die het kan opeten) maak ik met plezier een taart voor uw evenement. Vraag gerust naar foto's.
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Gweneth
Gweneth
Nieuw
2060 Antwerpen
Dag! Ik wil graag mensen helpen die iemand nodig heeft om bij hen thuis te komen koken en bakken! Ik kook zelf elke dag thuis voor mijn familie en zou dit graag ook voor andere mensen willen doen! Ik werk snel en degelijk, zowat overal te Antwerpen. Ik gebruik mijn fiets en openbaar vervoer. Ik ben flexibel en positief ingesteld! Zou met veel plezier voor u willen werken!
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Klara
Klara
Nieuw
2000 Antwerpen
Hallo, ik eet en proef graag lekker eten, dus koken is een plezierige bezigheid voor mij. Ik experimenteer voornamelijk met kruiden en vegetarische gerechten en kook met de dingen die ik in huis heb. Ik bak ook heel graag broden, zowel zoete als gezouten en kruiden broden. Wil u graag wat meer leren kennen over de vegetarische keuken en overdonderd worden door de verrassend gevarieerde smaken? Dan ben ik de ideale sollicitante! Tot snel?
Kok aan huis in Deurne (2100) - Jens
Jens
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb mijn middelbaar afgerond met het diploma van bakker in Tso. Mijn vader heeft dan ook een bakkerij, die heeft me veel geleerd. Hij is ook gediplomeerd kok, dus dat vind ik ook zeer leuk om voor de mensen te doen door hem.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Lore
Lore
Nieuw
2170 Merksem
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Kok aan huis in Deurne (2100) - Marijke
Marijke
Nieuw
2100 Deurne
Als je iemand nodig hebt om voor je te koken ben ik steeds bereid. Ook als je bv een feestje hebt. Ik kan goed buffetten maken, kaasschotels,...of gewoon dagelijkse kost.
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Martha
Martha
Nieuw
2060 Antwerpen
Eerder werkte ik al als hulpkok, en catering voor evenementen met aandacht voor de vegetarische, gezonde, verse keuken. Zowel hoofdgerechten als bijgerechten tot desserts. Als je iemand zoekt die een gezonde evenwichtige maaltijd kan bereiden, ben ik de juiste persoon. Maar evenwel klassiekers.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Gwen
Gwen
Nieuw
2100 Deurne
Ben je het beu om zelf alle dagen te koken? Voor een kleine prijs kan ik jou zowel verse als diepvries maaltijden bezorgen. Voor 1 of voor 2 personen. Ik hou rekening met jouw specifieke wensen. (Ook allergenen mogelijk). Bel mij vrijblijvend op en we bekijken samen wat ik voor jou kan bereiden. Geen verplichtingen en geen vaste dagen. Alles zelf te kiezen!
Kok aan huis in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Nieuw
2100 Deurne
Hi, ik heb mijn eigen kookpagina kokenmetkarim en ik kook regelmatig als thuiskok of cateraar. Voor al uw evenementen of gewoon om eens iets anders te proeven kan je beroep doen op mijn diensten.

Kok Merksem: geëvalueerd met 4.08 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Merksem, prijs kok aan huis Merksem, chef aan huis Merksem, chef-kok Merksem…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Merksem: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok in huis Merksem precies in? Je denkt misschien niet direct aan een kok in huis Merksem op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Merksem is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok in huis in Merksem zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Merksem hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Merksem?

Een kok in huis in Merksem kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok in huis in Merksem aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok in huis in Merksem helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok in huis in Merksem af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok in huis in Merksem. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Merksem?

Een kok in huis in Merksem inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verscheidene zaken. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wil je een kok aan huis in Merksem voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Merksem speelt een grote rol op de vraagprijs van de kok in huis in Merksem.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Merksem zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor die je in jouw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de ervaringsniveau van de kok in huis in Merksem. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Merksem vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Merksem heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Merksem op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Merksem kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Merksem
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot zaterdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsvoorstellen van onze koks in huis in Merksem!

Hoe een kok aan huis in Merksem vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok in huis in Merksem. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wilt. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een delicieuse diner? Een kok in huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok in huis bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden