huishoudhulp Schoten

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Schoten

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al ordelijk geweest en het geeft me zeer veel voldoening als ik een vuile ruimte proper kan maken , het geeft een opgelucht gevoel. Wilt u uw huis of appartement , ramen of auto laten schoonmaken , geef dan maar een seintje !
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Koken is mijn favoriete bezigheid. Ik kook elke dag vers. Gespecialiseerd in veggie en vegan gerechten en desserts. Ik ben het gewend om te koken voor personen met verschillende allergieën. Te weinig tijd of inspiratie nodig? Ik help graag.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben kaylee. Ik ben 19 jaar. Ik kuis al een paar jaar bij mijn oma thuis omdat ze dit zelf niet meer kan, ook kuis ik bij de buurman omdat hij niet veel tijd heeft met zijn werk. Om een centje bij te verdienen zou ik ook graag u huis/appartement kuisen. Laat me gerust iets weten!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben een persoon die het graag netjes houdt dus poetsen en opruimen doe ik graag en bied ik ook graag aan. Ik ben zelf mama van 3 grote kinderen. Ik kan mij vrijmaken in weekend en op woensdagen en in de avond.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik Ben een jonge vrouw die Meer dan 5 jaar voor een schoonmaak bureau gewerkt heb nu Dat ik veel vrij tijd heb wil ik mijn ervaring delen, ik doe Dat heel graag en ook heel goed als ik Langs Kom zal Je u eigen huis niet meer herkken zo goed en netjes kan ik het goed doen, voor ramen kan ik het ook doen ik heb mijn eigen manier
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Aangezien we thuis in een rusthuis wonen ben ik het gewoon vele kamers op stevig tempo te kuisen. Af en toe heb ik zo eens last van een kuiskick, wat in dit geval dus wel eens in mijn voordeel speelt.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Renata
Renata
Merksem
Nieuw
Ik ben een kleine perfectionist en stop niet voor het proper is! Buiten uiteraard ervaring in mijn eigen huisje, heb ik ook ervaring door het schoonmaken in horeca en hotel!
Huishoudhulp in Ekeren (2180) - Kyra
Kyra
Ekeren
Nieuw
Ik ben iemand die van netheid houd ik kuis ook bij mijn mama bij mijn tante en ze zijn heel content van mij want ze hebben al allebei hun poetsvrouw opgezegd voor mij
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Ik heb veel tijd over aangezien ik parttime werk tot oktober! Ik heb eigen vervoer dus geraak gemakkelijk tot bij u om uw huisje of auto te laten blinken. :)
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Voor sommigen een hel voor mij een ontspanning! Blijft je strijk watlanger liggen omdat je het niet graag doet? Give it to me! En ik zal je kleren strijken en plooien!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Schoten: geëvalueerd met 4.43 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Schoten, hulp in huis Schoten, huishoudpersoneel Schoten, goedkope huishoudhulp Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Schoten in?

Onder huishoudhulp Schoten vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Schoten kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Schoten kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Schoten kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Schoten heeft dus verschillende competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Schoten een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Schoten doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Schoten heel wat diensten uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Schoten allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Schoten zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Schoten kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Schoten in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Schoten. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Schoten. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke klusjes.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Schoten?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke klusjes. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Schoten kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Schoten juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Schoten kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Schoten
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig kuisen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Schoten inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat kuisen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Schoten kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Schoten aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw Hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Schoten. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Schoten

Poetshulp tennisclub (8) - Poetshulp (7) - Poetshulp (6) - Poetshulp tennisclub (7) - strijkster - Poetshulp tennisclub (6) - Poetshulp (5) - Ramenwasser gezocht - Grote kuis van de woning - Strijk - kok aan huis vegetarische en gezonde gerechten - Poetshulp (4) - Poetshulp tennisclub (5) - Huishoudelijke hulp - Poetshulp (3) - Poetshulp tennisclub (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Poetshulp tennisclub (3) - Poetshulp tennisclub (2) - Poetshulp (2) - Eenmalige schoonmaak huis - Strijken 1/2 dag per week - Strijken 1/2 dag per week - Poetshulp - Poetshulp tennisclub - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp gezocht voor 4-6u per week (op factuur) - Strijkhulp - Poetsvrouw - Poetsen - Strijken aan huis - Wekelijks koken glutenvrij - 1x per week hulp om te poetsen (2) - Prijs - 1x per week hulp om te poetsen - Graag strijken - Poetshulp van Schoten ? - strijken van mijn hemden en polo's - Zoek strijkhulp ,ter plaatse of bij haar thuis. - Vervangen rits - Inkorten gordijnen - poetshulp gevraagd - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (3) - Schoonmaak huis - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (2) - Strijkster gevraagd - Poetshulp gezocht voor multipraktijk - Poetshulp met dienstencheques - Strijken - Tuinmeubelen poetsen en zomerklaar zetten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden