huishoudhulp Schoten

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Schoten

Huishoudhulp in Merksem (2170) - Marie-rose
Marie-rose
Merksem
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag en heb reeds goede referenties. Ik kom bij u aan huis. Ik werk proper en nauwkeurig . Heb al jarenlange ervaring opgedaan met strijken.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al ordelijk geweest en het geeft me zeer veel voldoening als ik een vuile ruimte proper kan maken , het geeft een opgelucht gevoel. Wilt u uw huis of appartement , ramen of auto laten schoonmaken , geef dan maar een seintje !
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Koken is mijn favoriete bezigheid. Ik kook elke dag vers. Gespecialiseerd in veggie en vegan gerechten en desserts. Ik ben het gewend om te koken voor personen met verschillende allergieën. Te weinig tijd of inspiratie nodig? Ik help graag.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben kaylee. Ik ben 19 jaar. Ik kuis al een paar jaar bij mijn oma thuis omdat ze dit zelf niet meer kan, ook kuis ik bij de buurman omdat hij niet veel tijd heeft met zijn werk. Om een centje bij te verdienen zou ik ook graag u huis/appartement kuisen. Laat me gerust iets weten!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Aangezien we thuis in een rusthuis wonen ben ik het gewoon vele kamers op stevig tempo te kuisen. Af en toe heb ik zo eens last van een kuiskick, wat in dit geval dus wel eens in mijn voordeel speelt.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Huishoudhulp in Ekeren (2180) - Kyra
Kyra
Ekeren
Nieuw
Ik ben iemand die van netheid houd ik kuis ook bij mijn mama bij mijn tante en ze zijn heel content van mij want ze hebben al allebei hun poetsvrouw opgezegd voor mij
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Ik heb veel tijd over aangezien ik parttime werk tot oktober! Ik heb eigen vervoer dus geraak gemakkelijk tot bij u om uw huisje of auto te laten blinken. :)
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Voor sommigen een hel voor mij een ontspanning! Blijft je strijk watlanger liggen omdat je het niet graag doet? Give it to me! En ik zal je kleren strijken en plooien!
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Romi
Romi
Schoten
Nieuw
Ik heb ervaring als poetsvrouw in een Airbnb. Ik help heel graag mensen en zou daarom ook voltijds als poetsvrouw willen werken. Schoonmaken is voor mij echt een voldoening. Ik kom met veel plezier voor u werken. Hopelijk tot snel :)
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Santika
Santika
Schoten
Nieuw
Ik heb al meer dan 2 jaar ervaring als poetsvrouw ik heb in ziekenhuizen hotels en bij mensen thuis gepoetst ik doe mijn werk met liefde en plezier dat is h
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Schoten: geëvalueerd met 4.33 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Schoten, hulp in huis Schoten, huishoudpersoneel Schoten, goedkope huishoudhulp Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Schoten in?

Onder huishoudhulp Schoten vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Schoten kan jou met allerlei jobs assisteren, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Schoten kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Schoten kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Schoten heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Schoten een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke jobs en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Schoten doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Schoten heel wat jobs doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Schoten allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Schoten zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Schoten kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Schoten inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Schoten beroep doet, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Schoten in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Schoten. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Schoten. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Schoten?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Schoten kosten? Een huishoudhulp in Schoten inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Schoten juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Schoten kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Schoten
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Schoten inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Schoten kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Schoten aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Schoten. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Schoten

strijken van mijn hemden en polo's - Zoek strijkhulp ,ter plaatse of bij haar thuis. - Vervangen rits - Inkorten gordijnen - poetshulp gevraagd - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (3) - Schoonmaak huis - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (2) - Strijkster gevraagd - Poetshulp gezocht voor multipraktijk - Poetshulp met dienstencheques - Strijken - Tuinmeubelen poetsen en zomerklaar zetten - Strijkhulp gevraagd (2) - Zetel opnieuw overtrekken - Poetshulp - Strijkhulp gevraagd - Huishoudelijke hulp - poetsen woning 18 en/of 19 december - namiddag hulp - 3x per week - regio Schoten - Poetsen van de gang in een appartementsgebouw. - Hulp bij strijken - Ik zoek poetshup 3u om de 14d. - Koken + strijken - strijkdienst nodig - kleermaakster - huishoudhulp - strijk - Poetsen - Huishouden - Strijken - Gordijnen inkorten (indien mogelijk ter plaatse) - versmallen van damesbroek - Plooirok verkorten met overlocksteek - Nieuwe rits in broek - poetsen Schilde - Onderhoud traphall - Huis poetsen - strijken - RITS VAN 70 CM VERVANGEN IN ZOMERREGENJASJE - Strijkhulp - Reparatie scheur in broeken, vesten en kleur herstelling T-shirts - bbq of tuinfeestje aan huis - Japanse chef aan huis - Inkorten van 2 kleedjes - Broeken inkorten (2) - Chef-kok aan huis - maken van kleding, broek , tuniek - maken van een legging en tuniek in elastische sportmateriaal - Broeken inkorten - Stoomstrijkijzer - huishoudhulp gevraagd - Bamboebomen verwijderen - Kuis / huishoudhulp gezocht - Ramenwasser - Hulp strijken - Ik zoek een poetsvrouw - Duplex appartement poetsen - Huishoud hulp gevraagd, app van 75m2. 2x in de maand - Eenmalige schoonmaak huis - strijk - strijk - Strijken - strijk - Strijken - strijkhulp - Strijken - huishoudster en strijkhulp gevraagd - Strijkhulp gevraagd - Afhalen en terugbrengen van strijk aan huis - grondige poetsbeurt - Versmallen broeken, hemden innemen - Strijken - Hulp grondige schoonmaak - Grondige schoonmaak appartement - strijken - Strijken - Reinigen zonnepanelen - Strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden