huishoudhulp Deurne

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Deurne

John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (54 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
4.97/5 (29 reviews)
Beste Ik heb ervaring als schoonmaak ik werk heel proper, garage of huis of auto, ik doe dat perfect en ik ben hard werker, ik heb veel tijd deze maand. Groetjes jamal
Nima is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (19 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Jill is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Sinds jongs afaan ben ik redelijk perfectionistisch, heb ook altijd moeten kuisen en heb enorm veel van mijn moeder geleerd wiens al +15 jaar in de poetssector zit. Ik zal nooit nee zeggen tegen extra's maar ze juist al te graag doen! Kuisproducten zijn gekend, zowel als het kuisgerief.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (6 reviews)
Ik vind orde en netheid zeer belangrijk. Ik vind het fijn op deze manier anderen te ondersteunen zodat zij ook beter worden in de dingen die echt belangrijk voor hen zijn.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik kan goed koken en heb daar ervaring in.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kristien
Kristien
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds enige tijd freelance kok. Ik heb ervaring in de keuken van Simone's Kitchen in Antwerpen en in Bois-Le-Comte in Orval. Daar kook ik vegetarisch, veganistisch en macrobiotisch voor groepen. Ik probeer graag en vaak nieuwe gerechten uit en vind het zoveel leuker om voor meerdere mensen te koken dan enkel voor mezelf.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Deurne: geëvalueerd met 4.69 door 192 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Deurne, hulp in huis Deurne, huishoudpersoneel Deurne, goedkope huishoudhulp Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deurne in?

Onder huishoudhulp Deurne vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Deurne kan u met allerlei taken bijstaan, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deurne kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deurne kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deurne heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Deurne een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deurne doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deurne heel wat diensten uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deurne allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deurne zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Deurne kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Deurne in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Deurne. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deurne. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deurne?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deurne kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deurne juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deurne kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deurne
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deurne inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deurne kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Deurne aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw Hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deurne. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Deurne

APPARTEMENT SCHOON MAKEN//POETSEN - Schoonmaakster gezocht te Deurne voor 4 uren per - Rokken versmallen van maat 48 naar 44 - Alles netjes maken voor verjaardagsfeest - onderhoud van trappenhal en gang (14) - Herman - Appartement eenmalig schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (13) - broeken verkorten - Wassen +- 2 wasmanden met kledij - Maken van kleed - Strijken - onderhoud van trappenhal en gang (12) - Strijk brengen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - Poetsvrouw met dienstencheques - Deurne - Elastiek in pantalon aantrekken, deze is gelost op buik en de enkels pijpenstelen. Ook nog elastiek in pantalon and - onderhoud van trappenhal en gang (11) - inkorten broeken - Vegen, kuisen, schoonmaken, poetsen op eigen tempo - Verkorten feestkleedje - onderhoud van trappenhal en gang (10) - Hulp bij organiseren en schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (9) - Kleine Appartement schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (8) - Inkorten + Versmallen broeken - onderhoud van trappenhal en gang (7) - Kuisen appartement - Kuishulp nodig - onderhoud van trappenhal en gang (6) - Inleggen broeken - Basisrok met split, voering en 2 gebiesde zakken - Wiegbekleding op maat - onderhoud van trappenhal en gang (5) - onderhoud van trappenhal en gang (4) - Helpen met schoonmaak + verhuisdozen mee leegmaken - Gordijnen - Broek rits - Ritsluiting - onderhoud van trappenhal en gang - Ik zoek een schoonmaakster - Appartement kuisen - Poetsvrouw - dringende grote kuis - knop jas aannaaien - Appartement grondig schoonmaken - Kleed aanpassen - Strijken - wekelijkse strijk van een gezin van 4 - Schoonmaak: stofzuigen, reinigen... - Inleggen overgordijnen van 3m tot 2,55m. - Verkorten gordijnen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (6) - Strijken + schoonmaken - Strijk werkkledij - Strijken effe bijwerken - Grote berg strijk - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (29) - 3 broeken inkorten - Huishouden - Naaien - Lengte kleedje verkorten - Appartament in Deurne - Inkorten broek en vest (kostuum) - Poetsman - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (27) - Naaister Els G - kuisvrouw gezocht - poetsvrouw gezocht - Huishouden - Strijken - Mijn appartement schoonmaken - dringend strijkster gezocht - onderhoud van trappenhal en gang (2) - Opzoek naar iemand die mijn gordijnen kan verkorte - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (5) - onderhoud van trappenhal en gang - Graag twee broeken bovenaan laten innemen - verkorten van rokken - hemden strijken - Verkorten en eventueel verduisteren van gordijnen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - onderhoud van trappenhal en gang (2) - onderhoud van trappenhal en gang - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (26) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (25) - Schoonmaken - inkorten gordijnen - appartement 3 slpkmrs poetsen (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (24) - appartement 3 slpkmrs poetsen (2) - Dringend gezocht vandaag! - 2-wekelijkse schoonmaak appartement - appartement 3 slpkmrs poetsen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (4) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (23)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden