Vind de beste huishoudhulp in Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
5/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Nima
Nima
4.63/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Ik help allee' naaien bij andermans huis of werk niet bij mezelf want ik heb niet voldoende ruimte om het makelijk te doen ,
Huishoudhulp in Deurne (2100) - John
John
5/5 · 10 reviews
2100 Deurne
Ik werk al 9jaar als poetshulp bij 13klanten,kan me makkelijk verplaatsen ,gans het weekend is mogelijk,liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat mogelijk
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jill
Jill
5/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
4.5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mo
Mo
4.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Davey
Davey
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ben heel nauwkeurig in het kuisen en de vloer is nog nooit zo proper geweest en zo rap droog geweest als je het is wilt zien laat het dan maar weten gr davey
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
1.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Kook graag en maak iedere dag vers eten . Vind het ook leuk om te doen en zeker voor andere mensen. Hopelijk willen jullie van mijn kookkunsten genieten
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Robert
Robert
Nieuw
2100 Deurne
Dag, koken heb ik altijd al gedaan ,ik beschik over een wagen ,en zou het liefst rond deurne - antwerpen in de straal van maximum 10 km klusjes doen, normaal ben ik beschikbaar in de week liefst geen weekendwerk .
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Esma
Esma
Nieuw
2100 Deurne

Huishoudhulp Deurne: geëvalueerd met 4.53 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Deurne, hulp in huis Deurne, huishoudpersoneel Deurne, goedkope huishoudhulp Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deurne in?

Onder huishoudhulp Deurne vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Deurne kan u met allerlei zaken helpen, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deurne kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deurne kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deurne heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Deurne een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke zaken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deurne doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deurne heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deurne allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deurne zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Deurne kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Deurne inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Deurne aanneemt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Deurne in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Deurne. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deurne. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deurne?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deurne kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Deurne is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deurne juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deurne kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deurne
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deurne inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deurne kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Deurne aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deurne. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Deurne

Huishouden - Naaien - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (28) - Lengte kleedje verkorten - Appartament in Deurne - rits van 2 broeken vervangen - Inkorten broek en vest (kostuum) - Poetsman - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (27) - Naaister Els G - kuisvrouw gezocht - poetsvrouw gezocht - Huishouden - Strijken - Mijn appartement schoonmaken - dringend strijkster gezocht - onderhoud van trappenhal en gang (2) - Opzoek naar iemand die mijn gordijnen kan verkorte - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (5) - onderhoud van trappenhal en gang - Graag twee broeken bovenaan laten innemen - verkorten van rokken - hemden strijken - Verkorten en eventueel verduisteren van gordijnen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - onderhoud van trappenhal en gang (2) - onderhoud van trappenhal en gang - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (26) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (25) - Schoonmaken - inkorten gordijnen - appartement 3 slpkmrs poetsen (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (24) - appartement 3 slpkmrs poetsen (2) - Dringend gezocht vandaag! - 2-wekelijkse schoonmaak appartement - appartement 3 slpkmrs poetsen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (4) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (23) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (22) - Gordijnen aan mekaar stikken (verlenging in breedte) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (21) - poets vrouw - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (20) - Rits - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (19) - Huishouden - Strijken - Een lange jassrits te vervangen en een knoop te plaatsen aan de capuchon van die jas. - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (18) - Twee jassen: elke jas rits voraan vervangen - klein verstelwerk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden