huishoudhulp Deurne

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Deurne

John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (41 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Nima is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.72/5 (25 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (23 reviews)
Beste Ik heb ervaring als schoonmaak ik werk heel proper, garage of huis of auto, ik doe dat perfect en ik ben hard werker, ik heb veel tijd deze maand. Groetjes jamal
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (19 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Jill is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (8 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik kan goed koken en heb daar ervaring in.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik kan uw auto inschuimen met een spons, afspoelen met een lichte straal dmv tuinslang of emmers kappen. Hierop zeem ik de auto en veeg ik de lekjes weg. De spiegels en ramen worden met de zeem gekuist en gedroogd met een zachte handdoek(tegen krasjes). Uw velgen worden volledig ontvet en glanzen terug als voordien! Interieur word met een stofzuiger en nat gedaan.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mo
Mo
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ben heel nauwkeurig in het kuisen en de vloer is nog nooit zo proper geweest en zo rap droog geweest als je het is wilt zien laat het dan maar weten gr davey
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Deurne: geëvalueerd met 4.65 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Deurne, hulp in huis Deurne, huishoudpersoneel Deurne, goedkope huishoudhulp Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deurne in?

Onder huishoudhulp Deurne vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Deurne kan jou met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deurne kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deurne kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deurne heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Deurne een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deurne doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deurne heel wat klusjes uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deurne allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deurne zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Deurne kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Deurne inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Deurne inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Deurne in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Deurne. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deurne. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deurne?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deurne kosten? Een huishoudhulp in Deurne inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deurne juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deurne kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deurne
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deurne inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deurne kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Deurne aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deurne. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Deurne

onderhoud van trappenhal en gang (7) - Kuisen appartement - Kuishulp nodig - onderhoud van trappenhal en gang (6) - Inleggen broeken - Basisrok met split, voering en 2 gebiesde zakken - Wiegbekleding op maat - onderhoud van trappenhal en gang (5) - onderhoud van trappenhal en gang (4) - Helpen met schoonmaak + verhuisdozen mee leegmaken - Gordijnen - appartement schoonmaken na verhuis - Broek rits - Ritsluiting - onderhoud van trappenhal en gang - Ik zoek een schoonmaakster - Appartement kuisen - Opruimhulp - Poetsvrouw - Visgerechten - dringende grote kuis - knop jas aannaaien - Appartement grondig schoonmaken - Kleed aanpassen - Strijken - wekelijkse strijk van een gezin van 4 - Schoonmaak: stofzuigen, reinigen... - Inleggen overgordijnen van 3m tot 2,55m. - Verkorten gordijnen - Inkorten van overgordijnen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (6) - Naaister gezocht met snelle levering - Strijken + schoonmaken - Strijk werkkledij - Strijken effe bijwerken - Grote berg strijk - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (29) - 3 broeken inkorten - Huishouden - Naaien - Lengte kleedje verkorten - Appartament in Deurne - Inkorten broek en vest (kostuum) - Poetsman - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (27) - Naaister Els G - kuisvrouw gezocht - poetsvrouw gezocht - Huishouden - Strijken - Mijn appartement schoonmaken - dringend strijkster gezocht - onderhoud van trappenhal en gang (2) - Opzoek naar iemand die mijn gordijnen kan verkorte - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (5) - onderhoud van trappenhal en gang - Graag twee broeken bovenaan laten innemen - verkorten van rokken - hemden strijken - Verkorten en eventueel verduisteren van gordijnen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - onderhoud van trappenhal en gang (2) - onderhoud van trappenhal en gang - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (26) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (25) - Schoonmaken - inkorten gordijnen - appartement 3 slpkmrs poetsen (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (24) - appartement 3 slpkmrs poetsen (2) - Dringend gezocht vandaag! - 2-wekelijkse schoonmaak appartement - appartement 3 slpkmrs poetsen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (4) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (23) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (22) - Gordijnen aan mekaar stikken (verlenging in breedte) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (21) - poets vrouw - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (20) - Rits - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (19) - Huishouden - Strijken - Een lange jassrits te vervangen en een knoop te plaatsen aan de capuchon van die jas. - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (18) - Twee jassen: elke jas rits voraan vervangen - klein verstelwerk - Enkele retouches aan kledingstukken - Naaien leren jas en naamlinten legeruniform - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (17) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (16) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (15) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (14) - Poetshulp voor 1 keer. - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (13) - Strijk - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (12) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (11) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (10) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (8)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden