huishoudhulp Borgerhout

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Borgerhout

Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Borgerhout
Nieuw
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Mijn ouders waren altijd gepassioneerd door eten - dit heb ik dus van hun geërfd. Zelf kook ik graag diverse gerechten: lekkere spaghetti of lasagne, gezonde slaatjes, oosterse specialiteiten, budget-vriendelijke maaltijden... ik hou van afwisseling en ben benieuwd wat jij graag wil eten!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Jenny
Jenny
Borgerhout
Nieuw
hallo , ik ben jenny en ik ben 35 jaar , ik ben kuisvrouw in het kleuteronderwijs en doe dit al bijna 4 jaar , ik doe dit met plezier ook bij mensen die het hier moeilijker mee hebben dus vind je kuisen maar niks of lukt dit niet meer door gezondheidsproblemen of dergelijke dan wil ik altijd wel komen helpen
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Borgerhout
Nieuw
Ik steek graag de handen uit de mouwen en haal er heel veel voldoening uit als ik iets kan poetsen en netjes achterlaten :) Met een muziekje op de achtergrond en de handschoentjes aan! en poetsen maar !
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia
Borgerhout
Nieuw
Strijken is een must. Het is geen zicht om de straat over te komen met kreuken in je kleding. Breng de wasmand tot bij mij en u bent voor de rest strijkvrij!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Anouar
Anouar
Borgerhout
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben goed in strijken aangezien ik thuis de strijk doe van alle gezinsleden, Ook heb ik in het verleden op school verzorging gevolgd hier hebben wij ook 3x per week les gekregen ivm strijken
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Dorcas
Dorcas
Borgerhout
Nieuw
Ik vind dat koken creativitiet vraagt. Ik zie mij eigen als een creatief person die met behulp aan goede kennis over koken die juiste lekkere gerecht Kan maken. Maak ik heel gezond eten omdat is heel belangrijk voor mensen gezond eten te eten en doe ik heel graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Borgerhout, hulp in huis Borgerhout, huishoudpersoneel Borgerhout, goedkope huishoudhulp Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Borgerhout in?

Onder huishoudhulp Borgerhout vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Borgerhout kan jou met allerlei taken bijstaan, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Borgerhout kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Borgerhout kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Borgerhout heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Borgerhout een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Borgerhout doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Borgerhout heel wat taken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Borgerhout allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Borgerhout zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Borgerhout kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Borgerhout inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Borgerhout beroep doet, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Borgerhout in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Borgerhout. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Borgerhout. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Borgerhout?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Borgerhout kosten? Een huishoudhulp in Borgerhout inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Borgerhout juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Borgerhout kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Borgerhout
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Borgerhout inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Borgerhout kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Borgerhout aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Borgerhout. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Borgerhout

Poesten duplex - herstellingen broeken en jurk - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (4) - Poetsen appartement - Kelder leeg maken en naar container park brengen - nieuwe ritssluiting - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (3) - Schoonmake - Schoonmaak na verhuis - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (2) - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (20) - Gordijnen inkorten - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (19) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (18) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (17) - Naaiproject - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (16) - Poetshulp en strijk - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (15) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (14) - Poetsen gang klein appts-gebouw - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (13) - Strijken van gordijnen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (12) - huisje kuisen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (11) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (10) - schoonmaken appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (9) - Poetsen trapzaal klein appts-gebouw (4 verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (8) - Wekelijkse huishoudelijke schoonmaak gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen co-housing - Strijkhulp - Strijk inspringen (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (7) - Hulp bij grondig poets na plaatsing ramen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (6) - Strijk inspringen (2) - Poetshulp (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (2) - Glazenwasser ramen buiten - 2e verdieping. - versmallen van een kleedje - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijk inspringen - Strijken lakens en kleren - Schoonmaken appartement - 1 malig kuisen van 4 appartementen - Volledig en grondig schoonmaken van huis - Poetshulp (3) - Jeans broek korter maken - Kuisen gemene delen (trap, inkom en voordeur) - plooien herstellen in gordijn - Poetshulp (2) - Decolté aanpassen - Poetsvrouw gezocht - Poetshulp - Hulp huishouden - Opkuisen huis - Strijkhulp - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijken - Poestvrouw gezocht voor 1x per week te kuisen - DRINGEND Naaister op locatie gezocht voor omzoomen gordijnen - Kuisen traphal - Opkuis appartement voor verhuur - Ik zoek een strijkster in Borgerhout. - Huishoudhulp gezocht - Eénmalige grote kuis leeg appartement (voor verhuis) - Hallo Lidwien, misschien kan je mij helpen - huishouden ramen - Strijken - algemene klussen rond en in het huis - Hulp met Naaimachine
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden