Vind de beste huishoudhulp in Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Nieuw
2140 Borgerhout
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Nieuw
2140 Borgerhout
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2140 Borgerhout
Mijn ouders waren altijd gepassioneerd door eten - dit heb ik dus van hun geërfd. Zelf kook ik graag diverse gerechten: lekkere spaghetti of lasagne, gezonde slaatjes, oosterse specialiteiten, budget-vriendelijke maaltijden... ik hou van afwisseling en ben benieuwd wat jij graag wil eten!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Jenny
Jenny
Nieuw
2140 Borgerhout
hallo , ik ben jenny en ik ben 35 jaar , ik ben kuisvrouw in het kleuteronderwijs en doe dit al bijna 4 jaar , ik doe dit met plezier ook bij mensen die het hier moeilijker mee hebben dus vind je kuisen maar niks of lukt dit niet meer door gezondheidsproblemen of dergelijke dan wil ik altijd wel komen helpen
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik steek graag de handen uit de mouwen en haal er heel veel voldoening uit als ik iets kan poetsen en netjes achterlaten :) Met een muziekje op de achtergrond en de handschoentjes aan! en poetsen maar !
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia
Nieuw
2140 Borgerhout
Strijken is een must. Het is geen zicht om de straat over te komen met kreuken in je kleding. Breng de wasmand tot bij mij en u bent voor de rest strijkvrij!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Anouar
Anouar
Nieuw
2140 Borgerhout
Hallo iedereen, ik ben goed in strijken aangezien ik thuis de strijk doe van alle gezinsleden, Ook heb ik in het verleden op school verzorging gevolgd hier hebben wij ook 3x per week les gekregen ivm strijken
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Dorcas
Dorcas
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik vind dat koken creativitiet vraagt. Ik zie mij eigen als een creatief person die met behulp aan goede kennis over koken die juiste lekkere gerecht Kan maken. Maak ik heel gezond eten omdat is heel belangrijk voor mensen gezond eten te eten en doe ik heel graag.

Huishoudhulp Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Borgerhout, hulp in huis Borgerhout, huishoudpersoneel Borgerhout, goedkope huishoudhulp Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Borgerhout in?

Onder huishoudhulp Borgerhout vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Borgerhout kan u met allerlei klusjes helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Borgerhout kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Borgerhout kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Borgerhout heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Borgerhout een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Borgerhout doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Borgerhout heel wat klusjes uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Borgerhout allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Borgerhout zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Borgerhout kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Borgerhout inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Borgerhout aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Borgerhout in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Borgerhout. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Borgerhout. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Borgerhout?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Borgerhout kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Borgerhout is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Borgerhout juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Borgerhout kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Borgerhout
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Borgerhout inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Borgerhout kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Borgerhout aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Borgerhout. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Borgerhout

Ik wil graag grootkeuken werken, ik vindt da leuk - Wekelijkse huishoudelijke schoonmaak gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen co-housing - Strijkhulp - Strijk inspringen (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (7) - Hulp bij grondig poets na plaatsing ramen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (6) - Strijk inspringen (2) - Poetshulp (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (2) - Glazenwasser ramen buiten - 2e verdieping. - versmallen van een kleedje - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijk inspringen - Strijken lakens en kleren - Schoonmaken appartement - 1 malig kuisen van 4 appartementen - Volledig en grondig schoonmaken van huis - Poetshulp (3) - Jeans broek korter maken - Kuisen gemene delen (trap, inkom en voordeur) - plooien herstellen in gordijn - Poetshulp (2) - Decolté aanpassen - Poetsvrouw gezocht - Poetshulp - Hulp huishouden - vensterpoetsen - Opkuisen huis - Strijkhulp - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijken - Poestvrouw gezocht voor 1x per week te kuisen - DRINGEND Naaister op locatie gezocht voor omzoomen gordijnen - Kuisen traphal - Opkuis appartement voor verhuur - Ik zoek een strijkster in Borgerhout. - Huishoudhulp gezocht - Eénmalige grote kuis leeg appartement (voor verhuis) - Hallo Lidwien, misschien kan je mij helpen - huishouden ramen - Strijken - algemene klussen rond en in het huis - Hulp met Naaimachine
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden