huishoudhulp Borgerhout

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Borgerhout

Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Najma
Najma
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Werkervaring bij familiehulp waarvan strijken een van de dagelijkse taak was. Ik heb kennis over strijktechnieken en kan alles netjes en kreukloos strijken.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Naomi
Naomi
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
In België heb ik 2 jaar achter elkaar in hetzelfde ziekenhuis gaan werken als jobstudent in de zomer (Spoed en Rode Kruis). In Engeland (4j totaal) heb ik als part-time student in een crèche, woonzorgcentrum, kantoorgebouw en theater gewerkt. Vroege ochtenden of late avonden; flexibiliteit is geen probleem mits mijn hoofdjob het toelaat. Ik heb eigen vervoer.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Jamilet
Jamilet
Borgerhout
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb een tijdje gewerkt als schoonmaakster. Zou deze graag blijven doen om andere die geen huishoudhulp kunnen aanschaffen zonder dienstencheques:)
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Gerda
Gerda
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik houd van orde en netheid, dus ook van mooi gestreken was in de kas(t). Ons gezin ging intussen van vier terug naar twee, maar alle strijkervaring neem ik nog steeds mee.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Aline
Aline
Borgerhout
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben zelf alleen wonend waardoor ik zelf heel het huishouden doe. Ik geniet ervan voor een proper huis te hebben zeker met mijn dieren en vind dit best leuk voor te doen. Ik sta altijd klaar voor mensen te helpen die extra hulp nodig hebben in de kuis en huishouden. Ik heb eigem vervoer en matriaal. Twijfel niet, en stuur gerust eem berichtje !
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Borgerhout
Nieuw
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Mijn ouders waren altijd gepassioneerd door eten - dit heb ik dus van hun geërfd. Zelf kook ik graag diverse gerechten: lekkere spaghetti of lasagne, gezonde slaatjes, oosterse specialiteiten, budget-vriendelijke maaltijden... ik hou van afwisseling en ben benieuwd wat jij graag wil eten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Borgerhout: geëvalueerd met 4.5 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Borgerhout, hulp in huis Borgerhout, huishoudpersoneel Borgerhout, goedkope huishoudhulp Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden