huishoudhulp Brasschaat

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brasschaat

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag!,,,ik werk al 6 jaar als deeltijdse werknemer en zou graag wat bijklussen in het Antwerpse. Ik werk zeer nauwkeurig en snel,,ben een doorzetter,,,,Het poetsen kent voor mij geen geheimen,!! Heb eigen vervoer,ik zorg zelf indien nodig voor onderhoudsprodukten en gerief... Zou met veel plezier voor u willen werken!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al ordelijk geweest en het geeft me zeer veel voldoening als ik een vuile ruimte proper kan maken , het geeft een opgelucht gevoel. Wilt u uw huis of appartement , ramen of auto laten schoonmaken , geef dan maar een seintje !
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10 jaar als huishoudhulp en doe dit graag. Klantjes achterlaten met een goed gevoel is mijn passie. Heb het zelf graag netjes en hou wel van een uitdaging zoals een rommelige kast terug proper krijgen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik heb een jaar mode gedaan in school en heb zelf een naaimachine dus ik kan zo goed al bijna alles maken ik die het met plezier
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sam
Sam
Brasschaat
Nieuw
Ik heb 2 jaar bij Sergio Herman gewerkt in Cadzand. Daarvoor heb ik school gelopen in hotelschool Ter Duinen in Koksijde met mooie stage’s in o.a.: Pure C, Hertog Jan
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik heb 1 jaar grootkeuken gedaan op school, ik vond het altijd al fijn om te gaan koken, ik kook ook vaak thuis of voor familie. hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u koken.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Noemie
Noemie
Brasschaat
Nieuw
Poetsen doe ik zelf ook super graag thuis voor mij is dat een moment om ook tot rust te komen zelf wil ik ook gewoon dat altijd alles proper is ik kan echt niet tegen onorde
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Yuna
Yuna
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Yuna. Ik ben altijd bereid om iets klaar te maken voor jou. Ben woonachtig in Brasschaat en bezit van een auto. Hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u komen koken.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ann
Ann
Brasschaat
Nieuw
Te vaak hoor je van mensen ' ik heb een diepvriesgerechtje opgewarmd want het was te laat , of ' ik kook niet voor ene man zenne, ! Is dit bij U ook het geval of is het zo dat je momenteel niet uit de voeten kan ? Graag sta ik voor U klaar
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Adam
Adam
Brasschaat
Nieuw
Schoonmaken zit bij mij in het bloed. Soms te perfectionist. Moppen vegen ramen zowel binnen als buiten. Laat maar weten en we komen er samen wel uit. Grtjs
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brasschaat: geëvalueerd met 4.1 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brasschaat, hulp in huis Brasschaat, huishoudpersoneel Brasschaat, goedkope huishoudhulp Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Brasschaat in?

Onder huishoudhulp Brasschaat vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Brasschaat kan jou met allerlei jobs assisteren, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Brasschaat kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Brasschaat kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Brasschaat heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Brasschaat een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke jobs en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Brasschaat doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Brasschaat heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Brasschaat allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Brasschaat zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Brasschaat kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Brasschaat inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Brasschaat inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Brasschaat in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Brasschaat. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Brasschaat. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Brasschaat?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Brasschaat kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Brasschaat is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Brasschaat juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Brasschaat kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Brasschaat
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Brasschaat inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Brasschaat kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Brasschaat aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Brasschaat. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Brasschaat

gewone strijk en lakens - Auto schoonmaken - Poetshulp gezocht - Gedreven poetshulp voor woning in Brasschaat - lunch verzorgen voor 14 pers - broek inkorten - Dringend gezocht huishoudhulp - Canopy Cover Vliegtuig - Bestaand patroon aanpassen aan mijn scheve schoudr - Huishoudhulp gezocht in een warm gezin - Kussen opnieuw stofferen - Poethulp voor privewoning - Poetshulp gezocht - Kuisen GasBBQ Weber - inkorten van 2 broeken en 1 taille versmallen - ondersteuning keuken (koken/boodschappen) - Broeken inkorten - Sushi chef - Strijk en poetshulp gezocht - Hulp in het huishouden gezocht - Poetsvrouw voor gemene delen appartementsgebouw met 4 verdiepen. - Schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Hulp bij Grote schoonmaak - Strijken - Poetsdame gezocht 1x per 14 dageb - Schoonmaken oude loods - Poetsvrouw gezocht :-) - Huishoudhulp gezocht 4u in de week - top schoonmaakhulp - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Leuke poetshulp gezocht - Huishoudhulp gezocht voor app. te Brasschaat - Strijkhulp gezocht voor een radeloze mama 😅 - kostuumbroek aanpassen - Wekelijkse kuis hulp - Strijk hulp - Schoonmaak badkamer, vloer dweilen en ramen balkon - Iemand die goed kan poetsen - Betrouwbare kuisvrouw gezocht - Beste, ik wens asap een goede poetshulp te krijgen - huishoudster gezocht - Ervaren kledingmaakster gezocht - zelfstandige poetshulp - Graag strijkhulp regio Brasschaat / Merksem - Helpen met opkuisen van kasten - Poetshulp gezocht - huishoudhulp voor 2 dagen - Poetsvrouw gezocht voor appartement te Brasschaat - Hulp voor poets en keuken en badkamer - Graag hulp opruimen strijken en poetsen - Grondige schoonmaak voor feestdagen - Ramen buiten en binnen - Hulp voor poetsen en opruimen na ziekte - 2 strijkmanden - Strijk ophalen en terug brengen - kookles aan huis - paella maken in de tuin - Graag ma of di 4 u per week met dienstencheques - Strijk - Hulp bij koken, huishouden en oppassen - Versmallen lange jurk zonder voering en verkorten - Omzomen avondkleed - mannenkleding op maat : jas, broek enz - Schoonmaakhulp gezocht - Aanpassen van te groot kleed - Ophangen lampen, nazien wasmachine en droogkast - Strijkhulp - Strijkhulp - Keukenhulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden