huishoudhulp Brasschaat

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brasschaat

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag!,,,ik werk al 6 jaar als deeltijdse werknemer en zou graag wat bijklussen in het Antwerpse. Ik werk zeer nauwkeurig en snel,,ben een doorzetter,,,,Het poetsen kent voor mij geen geheimen,!! Heb eigen vervoer,ik zorg zelf indien nodig voor onderhoudsprodukten en gerief... Zou met veel plezier voor u willen werken!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al ordelijk geweest en het geeft me zeer veel voldoening als ik een vuile ruimte proper kan maken , het geeft een opgelucht gevoel. Wilt u uw huis of appartement , ramen of auto laten schoonmaken , geef dan maar een seintje !
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben een persoon die het graag netjes houdt dus poetsen en opruimen doe ik graag en bied ik ook graag aan. Ik ben zelf mama van 3 grote kinderen. Ik kan mij vrijmaken in weekend en op woensdagen en in de avond.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10 jaar als huishoudhulp en doe dit graag. Klantjes achterlaten met een goed gevoel is mijn passie. Heb het zelf graag netjes en hou wel van een uitdaging zoals een rommelige kast terug proper krijgen.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik heb een jaar mode gedaan in school en heb zelf een naaimachine dus ik kan zo goed al bijna alles maken ik die het met plezier
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sam
Sam
Brasschaat
Nieuw
Ik heb 2 jaar bij Sergio Herman gewerkt in Cadzand. Daarvoor heb ik school gelopen in hotelschool Ter Duinen in Koksijde met mooie stage’s in o.a.: Pure C, Hertog Jan
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik heb 1 jaar grootkeuken gedaan op school, ik vond het altijd al fijn om te gaan koken, ik kook ook vaak thuis of voor familie. hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u koken.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Noemie
Noemie
Brasschaat
Nieuw
Poetsen doe ik zelf ook super graag thuis voor mij is dat een moment om ook tot rust te komen zelf wil ik ook gewoon dat altijd alles proper is ik kan echt niet tegen onorde
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Yuna
Yuna
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Yuna. Ik ben altijd bereid om iets klaar te maken voor jou. Ben woonachtig in Brasschaat en bezit van een auto. Hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u komen koken.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ann
Ann
Brasschaat
Nieuw
Te vaak hoor je van mensen ' ik heb een diepvriesgerechtje opgewarmd want het was te laat , of ' ik kook niet voor ene man zenne, ! Is dit bij U ook het geval of is het zo dat je momenteel niet uit de voeten kan ? Graag sta ik voor U klaar
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brasschaat: geëvalueerd met 4.25 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brasschaat, hulp in huis Brasschaat, huishoudpersoneel Brasschaat, goedkope huishoudhulp Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Brasschaat in?

Onder huishoudhulp Brasschaat vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Brasschaat kan u met allerlei jobs helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Brasschaat kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Brasschaat kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Brasschaat heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Brasschaat een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Brasschaat doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Brasschaat heel wat taken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Brasschaat allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Brasschaat zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Brasschaat kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Brasschaat in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Brasschaat. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Brasschaat. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Brasschaat?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke klusjes. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Brasschaat kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Brasschaat juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Brasschaat kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Brasschaat
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Brasschaat inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Brasschaat kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Brasschaat aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan bereiden? Of iemand die naast het poetsen ook uw Kleedjes kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Brasschaat. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Brasschaat

Jeans broeken inkorten - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Jong koppel opzoek naar huishoudhulp - Jong koppel opzoek naar een poetshulp - Huishoudhulp - poetshulp - ontwerpster/naaister - Poets- , strijk-, organisatorisch talent gezocht (3) - Poets- , strijk-, organisatorisch talent gezocht (2) - Schoonmaakhulp - Poetsvrouw in Brasschaat - Inkorten kleedje - Professionele schoonmaakhulp gezocht - Strijkhulp gevraagd - Poets- , strijk-, organisatorisch talent gezocht - Huishouden - Strijken - Keukenprinses gezocht - Schoonmaakhulp gezocht - naaiwerk - Strijkhulp gezocht - Ik zou graag bij een paar kleedjes de mouwen korter maken 1 versmallen en 1 recht maken onderaan - Dringend huishoudelijk hulp nodig - Rok versmallen - gewone strijk en lakens - Auto schoonmaken - Poetshulp gezocht - Gedreven poetshulp voor woning in Brasschaat - lunch verzorgen voor 14 pers - broek inkorten - Dringend gezocht huishoudhulp - Canopy Cover Vliegtuig - Bestaand patroon aanpassen aan mijn scheve schoudr - Huishoudhulp gezocht in een warm gezin - Kussen opnieuw stofferen - Poethulp voor privewoning - Poetshulp gezocht - Kuisen GasBBQ Weber - inkorten van 2 broeken en 1 taille versmallen - ondersteuning keuken (koken/boodschappen) - Broeken inkorten - Sushi chef - Strijk en poetshulp gezocht - Hulp in het huishouden gezocht - Poetsvrouw voor gemene delen appartementsgebouw met 4 verdiepen. - Schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Hulp bij Grote schoonmaak - Strijken - Poetsdame gezocht 1x per 14 dageb - Schoonmaken oude loods
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden