strijkhulp Merksem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Merksem

Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik doe naaien en daarbij doe ik ook altijd strijken. Alle soorten kleren kan ik strijken. Bij mijn normale job doe ik ook strijken. Strijken doe ik elk moment thuis en op m’n werk.
Strijkhulp in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Strijken is rustgevend! Een muziekje of tv programma op de achtergrond en ik kom helemaal tot rust. Ik kom graag de strijk ophalen en weer terug brengen
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Deurne (2100) - Petra
Petra
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen ervaring .Ik kan thuis strijken.Ik kan zowel overhemden als textiel strijken.Ik kan de strijkplank ophalen als deze in de buurt is en terugbrengen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Strijk graag en wil anderen helpen doe ook de was en strijk van zieke broer en moeder. Gewoon de ideale persoon voor jullie. Hopelijk wil je gebruik maken van mijn diensten
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Chillah
Chillah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik weet dat strijken voor mij makkelijk is omdat ik zelf een moeder heb met een ziekte Aan haar arm waardoor ik vaak huishouden doe zoals strijken. Dus strijken is niet echt iets nieuws voor mij. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw strijk ophalen en terugbrengen indien gewenst. Ik ga met de grootste zorg om met uw delicate stukken. Kan op regelmatige basis, of eenmalig. Ik pas me aan uw planning aan.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Kah wai
Kah wai
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik strijk al van mijn 11 jaar en vind het niet erg om dit te doen .maar wil graag meer bijleren ingeval ik het verkeerd doe .ook verdien ik er een centje met bij . mvg.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Ik vind het fijn om kleding op mijn strijkplank te leggen, te zien dat het vol kreukels zit die ik er vervolgens uitstrijk met mijn trouwe strijkijzer. De warmte en geur van vers gestreken wasgoed, de nette stapels, de gladde hemden aan hun kapstok, daar kan ik van genieten. Ik ga altijd zorgvuldig met de materialen en kledingstukken om.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Merksem: geëvalueerd met 4.71 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Merksem, strijkhulp aan huis Merksem, stijkster Merksem, strijkdienst Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Merksem vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Merksem aan te werven. Strijkhulpen in Merksem helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Merksem?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Merksem

U hebt een strijkhulp in Merksem gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Merksem kan vragen, hang af van verscheidene zaken.

De prijs voor strijkhulp in Merksem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden