strijkhulp Merksem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Merksem

Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Georgina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Georgina
Georgina
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
As a house cleaner with De Schoonmakerij, I had to iron clothes of clients as well. I have yo iron my children's clothes and mine won a weekly basis.
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Strijken is rustgevend! Een muziekje of tv programma op de achtergrond en ik kom helemaal tot rust. Ik kom graag de strijk ophalen en weer terug brengen
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Strijk graag en wil anderen helpen doe ook de was en strijk van zieke broer en moeder. Gewoon de ideale persoon voor jullie. Hopelijk wil je gebruik maken van mijn diensten
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Chillah
Chillah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik weet dat strijken voor mij makkelijk is omdat ik zelf een moeder heb met een ziekte Aan haar arm waardoor ik vaak huishouden doe zoals strijken. Dus strijken is niet echt iets nieuws voor mij. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw strijk ophalen en terugbrengen indien gewenst. Ik ga met de grootste zorg om met uw delicate stukken. Kan op regelmatige basis, of eenmalig. Ik pas me aan uw planning aan.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
als de klant liever heeft dat ik het kom ophalen en brengen is dit geen probleem mits een klein vergoeding, ik kan ook bij de persoon zijn huis zelf gaan strijken, of als het gemakkelijker is om bij thuis dat te komen leveren is dit perfect voor mij.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Ik vind het fijn om kleding op mijn strijkplank te leggen, te zien dat het vol kreukels zit die ik er vervolgens uitstrijk met mijn trouwe strijkijzer. De warmte en geur van vers gestreken wasgoed, de nette stapels, de gladde hemden aan hun kapstok, daar kan ik van genieten. Ik ga altijd zorgvuldig met de materialen en kledingstukken om.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Maria
Maria
Antwerpen
Nieuw
Ik heb jaren als thuishulp en poetsvrouw gewerkt en vond het strijken altijd het leukst. Ik ben perfectionistisch en geduldig en dat zie je aan het resultaat!
Strijkhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Merksem: geëvalueerd met 4.66 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Merksem, strijkhulp aan huis Merksem, stijkster Merksem, strijkdienst Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Merksem vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Merksem in te schakelen. Strijkhulpen in Merksem helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Merksem?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Merksem

Je hebt een strijkhulp in Merksem gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Merksem kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Merksem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsvoorstellen van verscheidene strijkhulpen in Merksem. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Merksem
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Merksem, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsvoorstel te ontvangen.

Strijkhulp in Merksem: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Merksem aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Merksem verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Merksem. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw keuze van strijkhulp in Merksem. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om advies om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Merksem strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Merksem in te schakelen. Een strijkhulp in Merksem klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Merksem? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Merksem en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Merksem!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Merksem

strijken buiten huis - Strijken - Strijk - Strijkster - Strijken - Strijken - Strijken - Strijk en licht poets werk - Strijken - Strijkster aan huis - strijkster gevraagd - strijk graag (2) - strijk graag - Strijken en orde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden