Vind de beste huishoudhulp in Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
5/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Huishoudhulp in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Hallo, ik ben Midia 28 jaar en een mama van twee kinderen Nour en Ibra . Ik ben een afgestudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen. Ik doe deze job heel graag, want netjesheid nteresseert mij. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten.
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
5/5 · 5 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb een lange ervareing met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, ik ben goed in borduren. Ik heb goed ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zojn voor mensen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
5/5 · 3 reviews
2150 Borsbeek
Ik help u graag bij het onderhoud van uw woning of het poetsen van de ramen. Ik ben erg nauwkeurig en zal er voor zorgen dat alles zal blinken ;). Misschien tot binnenkort!
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Huishoudhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
5/5 · 3 reviews
2530 Boechout
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
4.33/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
4.5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Huishoudhulp in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
5/5 · 2 reviews
2150 Borsbeek
Ik heb alles graag orde lijk en netjes. Alle hoekjes en plooitjes kuis ik wel op. Elk pluisje en stofje verdwenen. Zodat u vers in uw huisje kan wandelen en geen zorgen moet maken om die lastige jobjes waar je misschien niet aan geraakt, maar wel graag gedaan krijgt. Ik neem die last met alle plezier over.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Hove (2540) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.

Huishoudhulp Mortsel: geëvalueerd met 4.92 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Mortsel, hulp in huis Mortsel, huishoudpersoneel Mortsel, goedkope huishoudhulp Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Mortsel in?

Onder huishoudhulp Mortsel vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Mortsel kan u met allerlei diensten assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Mortsel kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Mortsel kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Mortsel heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Mortsel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Mortsel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Mortsel heel wat diensten doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Mortsel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Mortsel zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Mortsel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Mortsel inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Mortsel aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Mortsel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Mortsel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Mortsel. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Mortsel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Mortsel kosten? Een huishoudhulp in Mortsel inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Mortsel juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Mortsel kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Mortsel
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Mortsel inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Mortsel kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Mortsel aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Mortsel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Mortsel

poetshulp (19) - Schoonmaak - Poetsen op donderdag voormiddag (13) - poetshulp (18) - 2640 Mortsel Antwerpen Van Peborghlei 118 - Poets op donderdag voormiddag (12) - poetshulp (17) - Poetsen op donderdag voormiddag (11) - Poets op donderdag voormiddag (10) - Strijken kledij - poetshulp (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (9) - Strijkhulp - poetshulp (15) - Poets op donderdag voormiddag (8) - poetshulp (14) - Poetsen op donderdag voormiddag (7) - Poets op donderdag voormiddag (6) - Poetsen op donderdag voormiddag (5) - Poetsen (13) - Poets op donderdag voormiddag (4) - poetshulp (13) - Poetsen (12) - Poetsen (11) - Poetsen op donderdag voormiddag (3) - Poets op donderdag voormiddag - Appartement schoonmaken - poetshulp (12) - Poetsen (10) - Poetsen (9) - Poetsen op donderdag voormiddag - poetshulp (11) - poetshulp (10) - Kussenovertrekken stikken - Poetsen (8) - Poetsen (7) - Poetsen (6) - poetshulp (9) - De ramen (binnen en buiten) wassen - Poetsen (5) - Poetsen (4) - poetshulp (8) - Poetsen (3) - Poetsen (2) - Onderhoud gemeenschappelijke delen appartement - Poetsen - poetshulp (7) - kledij versmallen - Schoonmaak huis (8) - Schoonmaak huis (7) - poetshulp (6) - Schoonmaak huis (6) - Huishouden - Schoonmaken : Ramen, Auto - Schoonmaak huis (5)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden