huishoudhulp Mortsel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Mortsel

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
4.97/5 (29 reviews)
Beste Ik heb ervaring als schoonmaak ik werk heel proper, garage of huis of auto, ik doe dat perfect en ik ben hard werker, ik heb veel tijd deze maand. Groetjes jamal
Huishoudhulp in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (19 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Huishoudhulp in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik doe met de hogedrukreiniger opritten , auto's afwassen, de huizen leegmaken en eventueel proper maken enz... aarzel niet om me te contacteren Mvg Rene
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik help u graag bij het onderhoud van uw woning of het poetsen van de ramen. Ik ben erg nauwkeurig en zal er voor zorgen dat alles zal blinken ;). Misschien tot binnenkort!
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Huishoudhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Mortsel: geëvalueerd met 4.88 door 171 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Mortsel, hulp in huis Mortsel, huishoudpersoneel Mortsel, goedkope huishoudhulp Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Mortsel in?

Onder huishoudhulp Mortsel vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Mortsel kan u met allerlei diensten helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Mortsel kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Mortsel kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Mortsel heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Mortsel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Mortsel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Mortsel heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Mortsel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Mortsel zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Mortsel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Mortsel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Mortsel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Mortsel. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Mortsel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke klusjes. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Mortsel kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Mortsel juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Mortsel kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Mortsel
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Mortsel inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke zaken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Mortsel kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Mortsel aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan bereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Mortsel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Mortsel

Airbnb op aanvraag - grote kuis kleine kamen en wasruimte - Strijken - Afghaanse kleeding - Op zoek naar een Naaister die mijn ontwerp kan - Perfectionistische poetshulp gezocht - Opkuis bewoond huis - grote schoonmaak - Schoonmaak - Herstellen sofa - poetshulp die niet bang is van de hond - Kuis huis + dokterspraktijk - Strijk doen - Opkuis na gevelwerken - Naaier/naaister gezocht voor start-up - Brigitte wielandt - Grondig schoonmaak - Poets op donderdag voormiddag (25) - Poets op donderdag voormiddag (24) - Poetsen - Poets op donderdag voormiddag (23) - Poets op donderdag voormiddag (22) - Poets op donderdag voormiddag (21) - Trapzaal appartement - Poets op donderdag voormiddag (20) - Poetsen op donderdag voormiddag (19) - Poets op donderdag voormiddag (18) - Poetsen op donderdag voormiddag (17) - Poets op donderdag voormiddag (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (15) - Poets op donderdag voormiddag (14) - poetshulp (19) - Schoonmaak - Poetsen op donderdag voormiddag (13) - poetshulp (18) - 2640 Mortsel Antwerpen Van Peborghlei 118 - Poets op donderdag voormiddag (12) - poetshulp (17) - Poetsen op donderdag voormiddag (11) - Poets op donderdag voormiddag (10) - Strijken kledij - poetshulp (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (9) - Strijkhulp - poetshulp (15) - Poets op donderdag voormiddag (8) - poetshulp (14) - Poetsen op donderdag voormiddag (7) - Poets op donderdag voormiddag (6) - Poetsen op donderdag voormiddag (5) - Poetsen (13) - Poets op donderdag voormiddag (4) - poetshulp (13) - Poetsen (12) - Poetsen (11) - Poetsen op donderdag voormiddag (3) - Poets op donderdag voormiddag - Appartement schoonmaken - poetshulp (12) - Poetsen (10) - Poetsen (9) - Poetsen op donderdag voormiddag - poetshulp (11) - poetshulp (10) - Kussenovertrekken stikken - Poetsen (8) - Poetsen (7) - Poetsen (6) - poetshulp (9) - De ramen (binnen en buiten) wassen - Poetsen (5) - Poetsen (4) - poetshulp (8) - Poetsen (3) - Poetsen (2) - Onderhoud gemeenschappelijke delen appartement - Poetsen - poetshulp (7) - kledij versmallen - Schoonmaak huis (8) - Schoonmaak huis (7) - poetshulp (6) - Schoonmaak huis (6) - Huishouden - Schoonmaken : Ramen, Auto - Schoonmaak huis (5) - poetshulp (5) - Schoonmaak huis (4) - Schoonmaak huis (3) - poetshulp (4) - Schoonmaak huis (2) - Schoonmaak huis - poetshulp (3) - poetshulp (2) - poetshulp - Poetshulp gezocht - Kuisen appartement - Opruimen kelder - Op wekelijkse basis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Kuisen trappenhal appartementsgebouw
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden