huishoudhulp Mortsel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Mortsel

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (23 reviews)
Beste Ik heb ervaring als schoonmaak ik werk heel proper, garage of huis of auto, ik doe dat perfect en ik ben hard werker, ik heb veel tijd deze maand. Groetjes jamal
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (19 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Huishoudhulp in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
Berchem-Kluisbergen
4.86/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Midia 28 jaar en een mama van twee kinderen Nour en Ibra . Ik ben een afgestudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen. Ik doe deze job heel graag, want netjesheid nteresseert mij. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Huishoudhulp in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik doe met de hogedrukreiniger opritten , auto's afwassen, de huizen leegmaken en eventueel proper maken enz... aarzel niet om me te contacteren Mvg Rene
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Huishoudhulp in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik help u graag bij het onderhoud van uw woning of het poetsen van de ramen. Ik ben erg nauwkeurig en zal er voor zorgen dat alles zal blinken ;). Misschien tot binnenkort!
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Huishoudhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Mortsel: geëvalueerd met 4.9 door 149 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Mortsel, hulp in huis Mortsel, huishoudpersoneel Mortsel, goedkope huishoudhulp Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Mortsel in?

Onder huishoudhulp Mortsel vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Mortsel kan jou met allerlei zaken bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Mortsel kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Mortsel kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Mortsel heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Mortsel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke zaken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Mortsel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Mortsel heel wat zaken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Mortsel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Mortsel zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Mortsel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Mortsel inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Mortsel inschakelt, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Mortsel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Mortsel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Mortsel. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Mortsel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Mortsel kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Mortsel is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Mortsel juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Mortsel kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Mortsel
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Mortsel inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Mortsel kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Mortsel aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Mortsel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Mortsel

Brigitte wielandt - Grondig schoonmaak - Poets op donderdag voormiddag (25) - Poets op donderdag voormiddag (24) - Poetsen - Poets op donderdag voormiddag (23) - Poets op donderdag voormiddag (22) - Poets op donderdag voormiddag (21) - Trapzaal appartement - Poets op donderdag voormiddag (20) - Poetsen op donderdag voormiddag (19) - Poets op donderdag voormiddag (18) - Poetsen op donderdag voormiddag (17) - Poets op donderdag voormiddag (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (15) - Poets op donderdag voormiddag (14) - poetshulp (19) - Schoonmaak - Poetsen op donderdag voormiddag (13) - poetshulp (18) - 2640 Mortsel Antwerpen Van Peborghlei 118 - Poets op donderdag voormiddag (12) - poetshulp (17) - Poetsen op donderdag voormiddag (11) - Poets op donderdag voormiddag (10) - Strijken kledij - poetshulp (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (9) - Strijkhulp - poetshulp (15) - Poets op donderdag voormiddag (8) - poetshulp (14) - Poetsen op donderdag voormiddag (7) - Poets op donderdag voormiddag (6) - Poetsen op donderdag voormiddag (5) - Poetsen (13) - Poets op donderdag voormiddag (4) - poetshulp (13) - Poetsen (12) - Poetsen (11) - Poetsen op donderdag voormiddag (3) - Poets op donderdag voormiddag - Appartement schoonmaken - poetshulp (12) - Poetsen (10) - Poetsen (9) - Poetsen op donderdag voormiddag - poetshulp (11) - poetshulp (10) - Kussenovertrekken stikken - Poetsen (8) - Poetsen (7) - Poetsen (6) - poetshulp (9) - De ramen (binnen en buiten) wassen - Poetsen (5) - Poetsen (4) - poetshulp (8) - Poetsen (3) - Poetsen (2) - Onderhoud gemeenschappelijke delen appartement - Poetsen - poetshulp (7) - kledij versmallen - Schoonmaak huis (8) - Schoonmaak huis (7) - poetshulp (6) - Schoonmaak huis (6) - Huishouden - Schoonmaken : Ramen, Auto - Schoonmaak huis (5) - poetshulp (5) - Schoonmaak huis (4) - Schoonmaak huis (3) - poetshulp (4) - Schoonmaak huis (2) - Schoonmaak huis - poetshulp (3) - poetshulp (2) - poetshulp - Poetshulp gezocht - Kuisen appartement - Opruimen kelder - Op wekelijkse basis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Kuisen trappenhal appartementsgebouw - Poetshulp morgen - Huishoudhulp - leegstaand huis schoonmaken. Ook alles afwassen. Plafont, ramen, sommige muren... - Schoonmaakster gezocht! - kuisen speelruimten kinderdagverblijf - Af en toe hulp om te schoonmaken.. - Kuisen wagen... - Klein app - Poetshulp - schoonmaken tijdens de vakantie - Ruitenwasser - Afwassen en een beetje opruimen - werkplaats kuisen - poetsen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden