huishoudhulp Kapellen

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Kapellen

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken, e.d.) Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Nagim
Nagim
Kapellen
1.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben nagim el abboudi. Ik ben opgeleid als kok/kelner. Heb heel wat ervaring in de horeca. Maar ook in de schoonmaak. En in huishoudelijke taken zoals koken strijken poetsen enzo..., ik ben op zoek naar werk in de horeca of in de schoonmaak.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben een persoon die het graag netjes houdt dus poetsen en opruimen doe ik graag en bied ik ook graag aan. Ik ben zelf mama van 3 grote kinderen. Ik kan mij vrijmaken in weekend en op woensdagen en in de avond.
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik doe met plezier jouw strijk. 1 mand= 1uur. Strijk zelf te brengen en op te halen in Kapellen. Ik heb veel ervaring en doe dit ook netjes en professioneel met alle zorg voor jouw kleding.
Huishoudhulp in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Een craving? Toch lekker en gezond? Ik maak heel lekkere glutenvrije broden en heerlijk frisse veganistische desserts ( brownies tiramissme 😊 no cheese cakes etc...) die ook nog glutenvrij zijn!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10 jaar als huishoudhulp en doe dit graag. Klantjes achterlaten met een goed gevoel is mijn passie. Heb het zelf graag netjes en hou wel van een uitdaging zoals een rommelige kast terug proper krijgen.
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik heb een jaar mode gedaan in school en heb zelf een naaimachine dus ik kan zo goed al bijna alles maken ik die het met plezier
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo! Ik ben een bezige bij die graag schoonmaakt en een smiley op de mensen hun gezicht tovert! Ik werk snel en nauwkeurig. Mijn vervoer is de auto waardoor het geen enkel probleem is om iets verder te rijden. Zou met veel plezier voor U willen werken!
Huishoudhulp in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Dag ! Ik strijk al van jongs af aan heb altijd thuis zelf kleren gestreken voor ons gezin. Ik help graag waar nodig en heb van jongs af aan ervaring .
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Tania
Tania
Kapellen
Nieuw
Vriendelijk en goed poetsen ik heb ervaring met poetsen ook van gangen en trappen te doen
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Malgorzata
Malgorzata
Kapellen
Nieuw
Ik heb 8 jaar ervaring met poetsen en ik hou van dieren. Met mijn auto kan ik altijd snel naar jouw huis komen. Als nodig is kan ik ook avond of in de weekend werken. Ik kan ook strijken, boodshappen doen.
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik kook graag ben geen chef kok maar hou wel van koken. dus als je niet graag kookt laat het maar weten ik wil wel wat lekkers voor je koken ... smaakenlijk eten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Kapellen: geëvalueerd met 3.9 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Kapellen, hulp in huis Kapellen, huishoudpersoneel Kapellen, goedkope huishoudhulp Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Kapellen in?

Onder huishoudhulp Kapellen vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Kapellen kan u met allerlei taken helpen, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Kapellen kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Kapellen kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Kapellen heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Kapellen een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Kapellen doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Kapellen heel wat klusjes doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Kapellen allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Kapellen zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Kapellen kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Kapellen in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Kapellen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Kapellen. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Kapellen?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Kapellen kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Kapellen juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Kapellen kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Kapellen
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid kuisen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Kapellen inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Kapellen kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Kapellen aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan gereedmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Kleedjes kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Kapellen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Kapellen

Gordijnen inkorten - Op maat naaien van overgordijnen - Overgordijnen maken - Strijk hulp - Huishoudelijke hulp - Betrouwbaar en voorzichtig poetshulp - Inkorten gordijnen - Huishoudhulp voor 1 a 2 x per maand gezocht - Eenvoudige calcon met rekker maken. Ik had hiervoor graag de prijs gekend. Ik ben van Kapellen en zou het naar haar - Kledingstuk maken, lange blouse. - Ik zoek een poetsvrouw - Poetsdienst gevraagd - 3 geklede broeken inkorten - 2 kleine naaiwerkjes (herstelling) - Wij zoeken een wekelijkse hulp voor onze woning - Grote kuis huis + daarna om de 2 weken - Grote kuis nieuw huis + daarna om de 2 weken - KUISVROUW - Kuisvrouw - Jurk op maat - Gordijnen inkorten - Hulp huishouding gezocht Kapellen - Daadkrachtige en opgewekte hulp - Poetshulp gezocht - poetshulp - Gepassioneerde & ervaren poetshulp gezocht (1x per week) - Grondige en efficiente schoonmaakster gezocht - Kookhulp gezocht - Poets- en strijk hulp gezocht! - Poetshulp gezocht in Kapellen Bos - Ik ben op zoet naar iemand dat snel een rits in werk jas kan naaien - Verkorten jumpsuit, jurk en broek. Naad jurk - Lekkere gezonde maaltijden aan huis gezocht - huishoudhulp - huishoudhulp - zelfstandig huishouden-schoonmaken - Strijken, Ilse H. Merksem - Kookhulp in gezin - Naaister kussenhoezen gezocht - Nauwkeurige poetshulp voor zeer nette woning - poetsen ,huishoudelijke taken - Naaister gezocht - Strijkhulp gevraagd Kapellen - Home cooking - Naaister gezocht - Heeft u thuis hulp nodig met poetsen of strijken? - Poetsvrouw gezocht - aanvraag poetshulp - 5x enkele gordijnen inkorten - draperies verkorten / broek verkorten - Poetsvrouw - Strijken - Huishoudhulp - poetshulp - Huishoudhulp gezocht - poetsvrouw met dienstencheques - Lenteschoonmaak - Kerstdiner 26 dec voor 6 personen - Hulp om vensters proper te maken - Poetsvrouw gezocht voor 3 uur per week - appt. te Kapellen centrum - met dienstencheques - BROEk verkorten - Huishouden - Strijken - Huishoudster/ kinderoppas gezocht in kapellen - Huishouden - Schoonmaken : Auto - Kuisvrouw - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - strijk - opkuisen huis - Strijk hulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden