huishoudhulp Stabroek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Stabroek

Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hebt u wat hulp nodig in uw huishouden? Ik heb elke week wel enkele uren vrije tijd. Bel mij gerust en ik help je met poetsen en andere huishoudelijke taken. Groetjes, Debbie
Huishoudhulp in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ikzelf vind het zeer belangrijk dat alles netjes is. Daarom vind ik het geen probleem om klusjes te doen dat te maken heeft met schoonmaken. Ik sta altijd open voor extra poetshulp.
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf leren naaien in het Corona-tijdperk :) en dit is al snel een hevige passie van me geworden. Ik ben heel perfectionistisch in mijn werk. Ik heb al heel veel gemaakt, maar ik heb nog niet veel ervaring in het leveren van mijn diensten aan vreemden, dus begin ik graag met simpele reparaties en retouchen (inkorten, knopen naaien, gaten herstellen,…).
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Heeft u hulp nodig bij de grote schoonmaak of bij de wekelijke was en plas? Ziet u er tegenop om eraan te beginnen? Stuur me een berichtje, ik kom met veel plezier helpen! 😊
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik doe met plezier jouw strijk. 1 mand= 1uur. Strijk zelf te brengen en op te halen in Kapellen. Ik heb veel ervaring en doe dit ook netjes en professioneel met alle zorg voor jouw kleding.
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Rayza
Rayza
Stabroek
Nieuw
Hallo, ik help u graag uit de nood door uw strijk te doen. De meesten vinden dit een vervelende job maar ik vind het heel ontspannend! Contacteer mij gerust!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Ik heb 5 jaar in een koffiehuisje in de keuken gewerkt, zelf thuis ook veel bezig met koken. Ik zondags meestal ook voor mezelf al eten voor de rest van de week want dit spaart tijd en geld uit. Dus ik ben er ook wel efficiënt in.
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Cynthia
Cynthia
Stabroek
Nieuw
Strijken doe ik enorm graag dat ik er raar maar waar soms mijn.hobby van maak,,meestal is het ook de zelfde dag klaar of zeker de dag erna, heb je nog vragen twijfel.niet en stuur me.een berichtje :)
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Youri
Youri
Stabroek
Nieuw
Kuisen is als ontspanning voor mij. Dit kan gaan van dweilen en stofzuigen tot het wassen van een wagen. Hierin ben ik heel perfectionistisch. Een mooie blinkende wagen wil toch wel iedereen?
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Jonie
Jonie
Stabroek
Nieuw
Ik zoek een leuk bijbaan om te werken in buurt stabroek ik heb ervaring in schoonmaak ben spontaan èn eerlijk schoonmaak is mijn passie werk al 9jaar in schoonmaqk mvg
Huishoudhulp in Antwerpen (2040) - Abdelkader
Abdelkader
Antwerpen
Nieuw
Ik kan frans, belgie ,italiaanse,spans en miditeranienkeuken.als alleen ik kan koken voor en tot 100p en met hulp meer.ik heb gewerkt bij meerder restauranten , taverene en bistros.
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Yannick
Yannick
Stabroek
Nieuw
Als restaurant kok heb ik ervaring als chef maar ook als patisier ... ik doe graag caterings ook en heb al heel veel bbq gedaan .. ik doe 100 man met een extra personeelslid . Ik ben steeds correct en op tijd .
Huishoudhulp in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Ik ben een simpele hobbykok: ik ga telkens op zoek naar nieuwe, lekkere maar makkelijke recepten. Vooral ovenschotels of heerlijke eenpansgerechten maar ik met liefde (in de maag). Tijdens het secundaire onderwijs heb ik 6 jaar lang kooklessen gehad en doe het nog steeds erg graag!
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Shana
Shana
Stabroek
Nieuw
Ik heb verzorging gevolgd op school dus ik heb ook huishoudkunde gekregen, waar ik leerde wassen en strijken. Ik vind het ook helemaal niet erg om te doen.
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik kook graag ben geen chef kok maar hou wel van koken. dus als je niet graag kookt laat het maar weten ik wil wel wat lekkers voor je koken ... smaakenlijk eten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Stabroek, hulp in huis Stabroek, huishoudpersoneel Stabroek, goedkope huishoudhulp Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Stabroek in?

Onder huishoudhulp Stabroek vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Stabroek kan u met allerlei taken bijstaan, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Stabroek kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Stabroek kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Stabroek heeft dus verschillende talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Stabroek een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Stabroek doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Stabroek heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Stabroek allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Stabroek zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Stabroek kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Stabroek in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Stabroek. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Stabroek. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Stabroek?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Stabroek kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Stabroek juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Stabroek kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Stabroek
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig kuisen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Stabroek inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Stabroek kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Stabroek aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan bereiden? Of iemand die naast het poetsen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Stabroek. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden