huishoudhulp Stabroek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Stabroek

Huishoudhulp in Ekeren (2180) - Anke
Anke
Ekeren
5/5 (11 reviews)
Ik ben zelf heel georganiseerd. Ik heb geen ervaring op professioneel vlak maar kan u wel zeggen dat ik bij mij thuis alles georganiseerd heb in dezelfde potjes, verschillende microvezeldoekjes per ruimte gebruik, tandenborstels gebruik om in de kleinste hoekjes te geraken, etc. Ik doe dit graag, dit geeft mij rust. Dus als ik u hierbij kan helpen, met veel plezier!
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hebt u wat hulp nodig in uw huishouden? Ik heb elke week wel enkele uren vrije tijd. Bel mij gerust en ik help je met poetsen en andere huishoudelijke taken. Groetjes, Debbie
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken, e.d.) Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Nagim
Nagim
Kapellen
1.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben nagim el abboudi. Ik ben opgeleid als kok/kelner. Heb heel wat ervaring in de horeca. Maar ook in de schoonmaak. En in huishoudelijke taken zoals koken strijken poetsen enzo..., ik ben op zoek naar werk in de horeca of in de schoonmaak.
Huishoudhulp in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ikzelf vind het zeer belangrijk dat alles netjes is. Daarom vind ik het geen probleem om klusjes te doen dat te maken heeft met schoonmaken. Ik sta altijd open voor extra poetshulp.
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf leren naaien in het Corona-tijdperk :) en dit is al snel een hevige passie van me geworden. Ik ben heel perfectionistisch in mijn werk. Ik heb al heel veel gemaakt, maar ik heb nog niet veel ervaring in het leveren van mijn diensten aan vreemden, dus begin ik graag met simpele reparaties en retouchen (inkorten, knopen naaien, gaten herstellen,…).
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Heeft u hulp nodig bij de grote schoonmaak of bij de wekelijke was en plas? Ziet u er tegenop om eraan te beginnen? Stuur me een berichtje, ik kom met veel plezier helpen! 😊
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Rayza
Rayza
Stabroek
Nieuw
Hallo, ik help u graag uit de nood door uw strijk te doen. De meesten vinden dit een vervelende job maar ik vind het heel ontspannend! Contacteer mij gerust!
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Ik heb 5 jaar in een koffiehuisje in de keuken gewerkt, zelf thuis ook veel bezig met koken. Ik zondags meestal ook voor mezelf al eten voor de rest van de week want dit spaart tijd en geld uit. Dus ik ben er ook wel efficiënt in.
Huishoudhulp in Antwerpen (2030) - Wim
Wim
Antwerpen
Nieuw
Als alleenstaande man met twee kinderen, kent huishouden voor mij weinig geheimen. Dus nu ik momenteel even geen professionele activiteit uitvoer, wil ik graag andere mensen helpen bij hun huishouden.
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo! Ik ben een bezige bij die graag schoonmaakt en een smiley op de mensen hun gezicht tovert! Ik werk snel en nauwkeurig. Mijn vervoer is de auto waardoor het geen enkel probleem is om iets verder te rijden. Zou met veel plezier voor U willen werken!
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Cynthia
Cynthia
Stabroek
Nieuw
Strijken doe ik enorm graag dat ik er raar maar waar soms mijn.hobby van maak,,meestal is het ook de zelfde dag klaar of zeker de dag erna, heb je nog vragen twijfel.niet en stuur me.een berichtje :)
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Youri
Youri
Stabroek
Nieuw
Kuisen is als ontspanning voor mij. Dit kan gaan van dweilen en stofzuigen tot het wassen van een wagen. Hierin ben ik heel perfectionistisch. Een mooie blinkende wagen wil toch wel iedereen?
Huishoudhulp in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Dag ! Ik strijk al van jongs af aan heb altijd thuis zelf kleren gestreken voor ons gezin. Ik help graag waar nodig en heb van jongs af aan ervaring .
Huishoudhulp in Stabroek (2940) - Jonie
Jonie
Stabroek
Nieuw
Ik zoek een leuk bijbaan om te werken in buurt stabroek ik heb ervaring in schoonmaak ben spontaan èn eerlijk schoonmaak is mijn passie werk al 9jaar in schoonmaqk mvg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Stabroek: geëvalueerd met 4.29 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Stabroek, hulp in huis Stabroek, huishoudpersoneel Stabroek, goedkope huishoudhulp Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Stabroek in?

Onder huishoudhulp Stabroek vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Stabroek kan jou met allerlei taken helpen, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Stabroek kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Stabroek kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Stabroek heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Stabroek een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Stabroek doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Stabroek heel wat taken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Stabroek allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Stabroek zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Stabroek kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Stabroek inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Stabroek inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Stabroek in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Stabroek. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Stabroek. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Stabroek?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Stabroek kosten? Een huishoudhulp in Stabroek inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Stabroek juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Stabroek kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Stabroek
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Stabroek inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Stabroek kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Stabroek aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Stabroek. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden