huishoudhulp Wilrijk

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Wilrijk

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
Hoboken
5/5 (9 reviews)
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.83/5 (6 reviews)
Ik kuis regelmatig mijn appartement en vroeg mijn mama haar huis. Als er muziek op de achter grond is dan kan ik mij wel bezig houden. Ik vind het altijd fijn om een proper huis achter te laten
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Enver
Enver
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik help je vraag uit de nood. Geen tijd voor te kuisen geen probleem ik breng dat inorde voor u. Indieen intresse graag bellen. Mvg Enver
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Liefhebber van het betere keukengegoochel. Ik kom bij u thuis koken of ik lever aan huis. Het door u gekoze recept, maar ik adviseer u ook graag. De afwas neem ik er dan graag bij ;-) Pasta's, mexicaans, of gewoon "konijn met pruimen etc..." van bij oons
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Greetings, Its me again. I previously worked in dienstencheque. its an all around household help plus ironing in some thai massage salon and private houses. Can work alone without supervision but have a good result and I do it according to how you want..example the measurement of folding and the way you want to iron it. Proper technique, folding and good ironing (Diploma)
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Corinne
Corinne
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar extra werk als strijkhulp. Indien de afstand meevalt kan ik uw kleding zelf komen ophalen (regio Antwerpen Zuid). Uw kleding zal gestreken worden in een rookvrije omgeving zonder huisdieren. Ik ben zeer detailgericht en precies, dus u kan erop rekenen dat alles piekfijn afgeleverd zal worden. :-) Tot snel!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Huishoudhulp in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik kook zelf heel graag en zou het fijn vinden om voor jou te koken en het voedsel nadien naar jou te brengen. Ik heb op Instagram ook mijn eigen kookpagina
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag maar heb hier niet onmiddellijk verder ervaring in qua werk. Zelf vind ik wel dat ik het goed kan en ik zal het zeker in mijn beste kunnen doen! Ook poetsen, koken of andere hulp kan er aangevraagd worden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Wilrijk: geëvalueerd met 4.87 door 143 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Wilrijk, hulp in huis Wilrijk, huishoudpersoneel Wilrijk, goedkope huishoudhulp Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Wilrijk in?

Onder huishoudhulp Wilrijk vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Wilrijk kan jou met allerlei klusjes helpen, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Wilrijk kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Wilrijk kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Wilrijk heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Wilrijk een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Wilrijk doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Wilrijk heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Wilrijk allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Wilrijk zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Wilrijk kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Wilrijk inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Wilrijk inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Wilrijk in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Wilrijk. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Wilrijk. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Wilrijk?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Wilrijk kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Wilrijk is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Wilrijk juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Wilrijk kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Wilrijk
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Wilrijk inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Wilrijk kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Wilrijk aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Wilrijk. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Wilrijk

Poetshulp gezocht 32 uur per week - 4/5e poetshulp - Poetshulp - Schoonmaken van een leeg huis na verhuizen . - strijk op donderdag 9/6 - schoonmaakster gevraahd - huishoudhulp - schoonmaak - Leren naaien/patronen maken - Strijk(st)er gezocht - Schoonmaken v - Huishouden: varia (2) - Rits vervangen in jas - Strijken - Huishouden: varia - Dame - Eenmalige kuisvrouw gezocht - Confectie vouwgordijnen - Schoonmaak gezinswoning - Tweewekelijkse poetshulp kleine woning - Schoonmaak showroom - Kuisen volledig appartement - strijken kleding mama en kind - Hulp bij patroon en productie - strijken bij mij thuis - Tweewekelijkse poetshulp gezocht - Strijkster - Ik zoek werk - Poetsvrouw gezocht - Poets- en strijkhulp gezocht - vlotte huishoudster gevraagd in Wilrijk - Grote schoonmaak - Grote schoonmaak - naaien van gordijnen - 0483604103 - ik ben zelf beenouwer en ook kook graag - Schoonmaken - Schoonmaken - Schoonmaken - Gezonde voeding - Verkorten van jas mouwen met een rits erin - Strijkster en poetshulp gezocht - hulp bij huishouden - kleed maken - Strijkhulp te Wilrijk gevraagd - 3 paar gordijnen inkorten - sofa upholstery - 2 zakken in jas vervangen - Trainingsbroek - Poetsvrouw (13) - Poetsvrouw (12) - rits in jas naaien - rits in jas naaien - Poetsvrouw (11) - Poetsvrouw (10) - kleding innemen oudere dame - Poetsvrouw (8) - Poetsvrouw (7) - Poetsvrouw (6) - Poetsvrouw (5) - Ik zoek iemand om te strijken 2 x in de week - Verkorten van een uitgerafelde jeans - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (3) - Poetsvrouw (2) - Poetsvrouw - strijkhulp gevraagd - Schoonmaakster - Ramen, vloer, keuken, badkamer (2) - Ramen, vloer, keuken, badkamer - Dingend schoonmaakster gezocht die van a tot z - Schoonmaakster - poetshulp - Mee helpen - strijkhulp gevraagd - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsvrouw 6H/week - Poetsvrouw - Strijkhulp gezocht - kuisen openbare ruimten van app. gebouw - Grote kuis - Poetshulp - Schoonmaken van een nieuw huis - Poetsvrouw gezocht - Strijk hulp gezocht - Poets hal, badkamer, keuken, toilet - Nog een keer verhuizen - we zoeken een hulp voor onze VME - Opkuis voor nieuwe huurders - Schoonmaken - Schoonmaker - Struikhulp gezocht - grondige schoonmaak voor het volledige appartement. - App poetsen - Hulp voor korte termijn - Hulp voor korte termijn - Gordijnen - Naaister gezocht - opkuis appartement - Naaien 2 babyhemdjes
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden