huishoudhulp Wilrijk

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Wilrijk

Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Laila
Laila
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
De ervaring via een strijkatelier heb ik niet maar strijken van hemden,broeken,jurken, vaatdoek enz heb ik al van kinds af aan geleerd en gedaan. Grtn
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Elsie
Elsie
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
goede middag ik heb al enkele jaren ervaring in de schoonmaak zoals in ziekenhuizen ,scholen , schoonmaak bedrijf , ik ben flexibel ik kan een vaste dag in de week (dinsdag) eventueel een 2 dag( donderdag of vrijdag) ik poets zoals ik het voor mij prive doe mijn naam is Elsie een alleenstaande dame met 2 poezen
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb leren strijken van mijn mama en nu dat ik op mijn eigen woon, ben ik nog vele liever gaan strijken ik stel altijd voor bij mijn mama om de strijk te doen
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Kyara
Kyara
Wilrijk
Nieuw
Ik heb eerder al voor verschillende mensen gestreken. Ik heb ook huishoudkunde gevolgd op school. U mag mij alle soorten was brengen ik zal alles voor u strijken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Beste, Ik ben Giulia 23 jaar, op zoek naar een part time job. Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hard werkend persoon. Ik help af en toe mijn poetsvrouw, dus ervaring heb ik. Ik kan bij u komen met de fiets of openbaar vervoer. Liefst zoek ik dus iets in de buurt. Groetjes, Giulia
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Ik kook ondertussen al wel langere tijd. Maar kan perfect alles klaarmaken naar uw wensen. Ik kan ook perfect volgens recept werken en ga weinig dingen uit de weg.
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Lizzy
Lizzy
Wilrijk
Nieuw
Hoi, in mijn vrije tijd zou ik graag u uit de nood helpen met jullie strijk te doen! Ik kan me verplaatsen met het openbaar vervoer maar het liefstwerk ik van thuis uit.
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Lennert
Lennert
Wilrijk
Nieuw
Beste Ik ben dé nieuwe man. grapje, bijna toch ;D Ik kan een stofdoek en swiffer als geen ander. Ook uitkeren is geen probleem al prefereer ik een stofzuiger :3 Ik kan u helpen bij alledaagse kuistaken of een grote lenteschoonmaak. het afspuiten van uw terras is ook geen probleem. kortom bij elke poetsopdracht ga ik tot het uiterste, spik en span zoals ze zeggen. geen kuismateriaal, fietsvervoer.
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Chimae
Chimae
Wilrijk
Nieuw
Ben je opzoek naar een naaister die u kledij kan herstellen? dan ben u bij mij aan het juiste adres. ik heb al 6 jaar als naaister gewerkt bij grote mode bedrijven zoals Dries Van Noten en LO&S..
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Mijn naam is Sofie en Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werk ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Indien nodig kom ik je was halen en breng hem terug tegen vergoeding.
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Jesse
Jesse
Wilrijk
Nieuw
Ik werkt heel nauwkeurig, ik heb geen problemen om mij handen uit de wauw te steken ik hou van orde en netheid ik kan zelfstandig werken ik neemt initiatief
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Manar
Manar
Wilrijk
Nieuw
if you can't do it , i can do it for you but i tell you i'm not very good . my mother taught me and youtube also, we have to cock for survive!!!!!!!!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Zefany
Zefany
Wilrijk
Nieuw
In schoonmaken ben ik best goed in. Ik ben vrij netjes en precies. Ik heb veel ervaring omdat ik een paar keer heb schoongemaakt in tehuizen en ook thuis natuurlijk!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Wilrijk: geëvalueerd met 4.2 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Wilrijk, hulp in huis Wilrijk, huishoudpersoneel Wilrijk, goedkope huishoudhulp Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Wilrijk in?

Onder huishoudhulp Wilrijk vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Wilrijk kan u met allerlei klusjes assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Wilrijk kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Wilrijk kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Wilrijk heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Wilrijk een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Wilrijk doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Wilrijk heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Wilrijk allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Wilrijk zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Wilrijk kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Wilrijk in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Wilrijk. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Wilrijk. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Wilrijk?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Wilrijk kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Wilrijk juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Wilrijk kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Wilrijk
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Wilrijk inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Wilrijk kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Wilrijk aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan voorbereiden? Of iemand die naast het poetsen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Wilrijk. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Wilrijk

Zoom rokje (blind) - Vest passend maken - Retouche trouwkleed - Poetshulp, eenmalig, 7u - Badkamer reinigen. - dinner - dringend poetsvrouw gezocht 10-20€ per uur - serviceflat poetsen (8) - Strijkhulp - Poetshulp (5u/week) - 2 kostuumbroeken inkorten - serviceflat poetsen (7) - Gordijnen inkorten - serviceflat poetsen (6) - serviceflat poetsen (5) - Gordijnen op maat maken - serviceflat poetsen (4) - serviceflat poetsen (3) - serviceflat poetsen (2) - serviceflat poetsen - Gordijnen inkorten (2) - Inkorten van gordijnen - Schoonmaak van gemeenschapelijk delen - Overgordijnen inkorten - Tafel lakens - Bandjes van een kleedje korter maken - Grote kuis voor intrekken woning - Broeken verkorten,1 broek Versmallen,nog een vraagje heb strech broek maar zit small aan de buik rest zit goed kan - Gore Tex jas herstellen - dringend kuisvrouw gezocht in Edegem/Wilrijk - Strijk - Zelfstandige kuisvrouw woning+firma - Poetshulp - Schoonmaken van een leeg huis na verhuizen . - strijk op donderdag 9/6 - schoonmaakster gevraahd - huishoudhulp - schoonmaak - Leren naaien/patronen maken - Strijk(st)er gezocht - Schoonmaken v - Rits vervangen in jas - Strijken - Huishouden: varia - Dame - Eenmalige kuisvrouw gezocht - Confectie vouwgordijnen - Schoonmaak gezinswoning - Tweewekelijkse poetshulp kleine woning - Schoonmaak showroom - Kuisen volledig appartement
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden