Vind de beste huishoudhulp in Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Magda
Magda
5/5 · 16 reviews
2570 Duffel
Thuis ben ik ook diegene die alles poetst , ik wil jou helpen om je huis of appartement wekelijks op afgesproken tijden proper te maken . Ik beschik over eigen vervoer .
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Nick
Nick
5/5 · 4 reviews
2570 Duffel
Dit heb ik vooral aangeduid voor mensen met weinig tijd of die het thuis niet meer zo goed kunnen. Ik ben geen poetsman van beroep maar kuis zoals iedereen thuis regelmatig.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
5/5 · 4 reviews
2500 Lier
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Huishoudhulp in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ik poets vaak thuis Heb ook eventjes gewerkt in een hotel als poetsvrouw.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Huishoudhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Christel
Christel
Nieuw
2500 Lier
heb jarenlang gepoetst voor een schoonmaakbedrijf milo en tevens ook bij bru textiles maar dat was ter vervanging via de interim en dan heb ik nog een paar jobs gedaan in de prive ik ben zeer netjes wat hygiëne betreft bij wijze van spreken kan je van mijn vloer eten haha (grapje) hebben jullie hulp nodig laat maar weten dan ik beschik over een scooter dus in een omtrek van 15 km vanuit lier is wel haalbaar, hoor in de week steeds beschikbaar groetjes
Huishoudhulp in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben van mezelf een propere persoon en mijn moeder schakelde me al snel in om mee te helpen in het huishouden. Twee zomers lang heb ik als studentenjob met dienstencheques gewerkt voor een interimkantoor.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik strijk graag terwijl ik tv kijk. Dus als jij geen zin hebt in je strijk dan breng je hem gewoon naar mij of ik haal hem op voor een meerprijsje.
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
Hallo, ik help je met plezier je huis schoon te maken. Ik hou er van dat het huis bij aanvang van de klus is opgeruimd zodat ik snel kan doorwerken. Hoewel, als je orde wil scheppen in je huishouden of paperassen, dan kan ik je ook daarbij helpen. Ik beschouw dat echter als een klus apart. Ik volgde al verschillende opruimcursussen en kan je heel goed helpen met tips hieromtrent.
Huishoudhulp in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nieuw
2560 Nijlen
Ik poets graag en goed. Ik weet hoe moeilijk het soms is om iemand te vinden die goed en grondig poetst, daarom wil ik graag mijn diensten hiervoor aanbieden.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Evi
Evi
Nieuw
2500 Lier
Ik kan goed strijken,ben dit ook gewoon als vrouw van 49 . Hemden zijn geen probleem.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Jolien
Jolien
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Jolien,20 jaar en woon in Lier. Ik heb als verkoopster bij Primark en H&M en als huishoudhulp gewerkt. Ik zou graag bij mensen gaan babysitten, poetsen, strijken, naar de winkel gaan,.. Ik ben flexibel in werkuren en taken, zelfstandig ,klantvriendelijk en zeer ordelijk.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Cindy
Cindy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Koken is een echte hobby voor mij! Ik mag niet stoefen over mezelf maar als ik eerlijk mag zijn, ik kan toch wel een deftig stukje koken! Vrienden uitnodigen voor een lekker diner -van hapje tot koekje bij de koffie- is voor mij een echte uitlaatklep!

Huishoudhulp Lier: geëvalueerd met 4.86 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Lier, hulp in huis Lier, huishoudpersoneel Lier, goedkope huishoudhulp Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Lier in?

Onder huishoudhulp Lier vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Lier kan u met allerlei klusjes assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Lier kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Lier kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Lier heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Lier een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Lier doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Lier heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Lier allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Lier zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Lier kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Lier inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Lier beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Lier in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Lier. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Lier. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Lier?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Lier kosten? Een huishoudhulp in Lier inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Lier juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Lier kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Lier
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Lier inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Lier kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Lier aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Lier. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Lier

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden