huishoudhulp Lier

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Lier

Huishoudhulp in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (66 reviews)
Hey ik ben Klaudia en ik heb ook veel ervaring en natuurlijk doe ik ook heel graag. Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Hopelijk ontmoeten elkaar binnenkort!
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Magda
Magda
Duffel
5/5 (19 reviews)
Thuis ben ik ook diegene die alles poetst , ik wil jou helpen om je huis of appartement wekelijks op afgesproken tijden proper te maken . Ik beschik over eigen vervoer .
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Hamza hanifi
Hamza hanifi
Duffel
5/5 (8 reviews)
Ik kan hele lekkere maaltijden bereiden. Een menu naar keuze of mijn eigen recepten, wat jij wilt! Soepen, groentegerechten, vleesgerechten en meer... Eet smakelijk.
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Nicky
Nicky
Duffel
5/5 (5 reviews)
Met jarenlange ervaring in schoonmaak, zorg ik voor een vlekkeloze omgeving. Grondigheid en precisie zijn mijn troeven voor een schitterend resultaat.
Huishoudhulp in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Dit heb ik vooral aangeduid voor mensen met weinig tijd of die het thuis niet meer zo goed kunnen. Ik ben geen poetsman van beroep maar kuis zoals iedereen thuis regelmatig.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik ben niet vies van een klus . Ik sta open voor kelder op te ruimen en deze proper te maken zodat je van de vloer kan eten . Dus als jullie een kelder hebben die jullie graag terug willen gebruiken laat maar iets weten. Woning leeghalen en opkuisen kan je ook bij mij terecht
Huishoudhulp in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag terwijl ik tv kijk. Dus als jij geen zin hebt in je strijk dan breng je hem gewoon naar mij of ik haal hem op voor een meerprijsje. Aangezien benzine fors van prijs is gestegen.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Huishoudhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Huishoudhulp in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Hanne. Ik strijk al enkele jaren alle hemden van m'n vader. Graag zou ik volgend jaar op mezelf willen gaan wonen, maar om die wens te vervullen heb ik nog een extra spaarpotje nodig, en ik hoop dit hiermee te vervullen. Rookvrije en diervrije omgeving.
Huishoudhulp in Koningshooikt (2500) - Emilia
Emilia
Koningshooikt
5/5 (1 reviews)
Ik doe met werk zeer zorgvuldig en gewetensvol. Veel klanten vertrouwen voor mij en we werken al vele jaren samen. Het is belangrijk voor me om zorg te dragen voor het milieu en een tevreden klant. Ik raan mezelf aan .
Huishoudhulp in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb erg schoon persoon en ik vind het veel belangrıjk dat het huis schoon is, want ik heb twee kleine kinderen. Ik ben zo praktisch en snel in het schoonmaken.
Huishoudhulp in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Vroeger als vakantiewerk deed ik elke week de opkuis van een traiteurszaak. Zowel de keuken, de machines en de vloer. Graag help ik je bij het kuisen van je woning of appartement.
Huishoudhulp in Koningshooikt (2500) - Nick
Nick
Koningshooikt
5/5 (1 reviews)
Ik ben een afgestudeerde kok! Ik kook elke dag thuis met verse producten alle stijlen mogelijk mijn specialiteiten is de klassieke keuken maar ook zeker de gastronomische keuken!!!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Lier: geëvalueerd met 5.0 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Lier, hulp in huis Lier, huishoudpersoneel Lier, goedkope huishoudhulp Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden