naaister Merksem

Naaister Merksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Merksem: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.75/5 (28 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Antwerpen (2000) - Alla
Alla
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
I have extensive experience in tailoring, I can fit clothes to size, sew home textiles I recently arrived from Ukraine, I really like to sew and please customers with my work, I approach my work neatly and professionally
Naaister in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Naaister in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Kleine verstellingen, personaliseren, een ontwerp realiseren, het kan allemaal! Ik heb de opleiding moderealisatie-en verkoop gevolgd op school maar thuis ga ik ook graag de vrije loop. Mijn kennis ligt vooral bij het vervaardigen van patronen, kleding maken en herstellen. Voor de rest ben ik vrij handig met haken.
Naaister in Wommelgem (2160) - Doraluz
Doraluz
Wommelgem
5/5 (3 reviews)
Ik werk al zo'n 20 jaar als naaister bij verschillende bedrijven. Daarnaast maak ik ook al jaren kledij op maat op een regelmatige basis en heb ik mijn eigen atelier. Tegenwoordig werk ik bij Interieur Kultuur hier in Wommelgem.
Naaister in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik heb al 20 jaar ervaring. Ik maak kostuums, bruidsjurken, ik deed al een samenwerking met uniformen voor scholen, nieuwe handtassen maken, kledij aanpassen naar wensen van de klanten. Ik doe maatwerken. Ik doe retouches. Onderhoud/techniek naaimachines kan ik ook.
Naaister in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Naaister in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds dit jaar aan een mode-opleiding begonnen en ik naaide daarvoor ook al een lange tijd. Retouches, nieuwe kledingstukken, kleding herstellen,... Hiervoor kan je bij mij terecht. Verder kan ik ook eigen patronen maken dus zou ik u ook iets op maat kunnen maken. Ik hou ervan om nieuwe ervaring op te doen!
Naaister in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een zelfstandige naaister en heb al veel ervaring. Ik heb in de Vlaamse Opera gewerkt, hier moest ik zowel kledij in elkaar stikken als kledij retoucheren.
Naaister in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Laura, een jonge 30-jarige arbeidster uit Antwerpen. Graag zou ik wat willen bijverdienen omdat ik het momenteel goed kan gebruiken. Verder ben ik vriendelijk, zorgvuldig, niet bang om de handen uit de mouwen te steken maar vooral zeer gemotiveerd.
Naaister in Antwerpen (2060) - Anastasia
Anastasia
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een kleermaker op maat. Ik kan alle soorten naaiwerk doen, van het eenvoudig zomen van broeken tot het naaien van jassen. Mijn hobby is het naaien van kinderjurken en breitassen en accessoires. Je kunt foto's van mijn werk zien op Instagram Dolce.nitka
Naaister in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Omvat kleine herstelwerkjes in uw kleding, een gaatje dichten of een zoompje leggen niets is te veel voor mij, en indien u dan nog strijkers hebt geeft u dit ook maar mee😉
Naaister in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Naaister in Antwerpen (2060) - Lidwien
Lidwien
Antwerpen
Nieuw
Gestart met babykleding te maken voor mijn eigen kindjes, ondertussen een ware passie. Ik doe geen retouches, enkel de opbouw van een volledig kledingstuk van begin af aan.
Naaister in Deurne (2100) - Selina
Selina
Deurne
Nieuw
Hallo, ik kan naaien met de machine maar ook met de hand. Zo kan ik u kapotte kledij herstellen en of verstellen. Of u gordijnen het is maar wat u wenst. Neem gerust contact op.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Merksem: geëvalueerd met 4.88 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Merksem, goedkope naaister gezocht Merksem, kleding herstellen in Merksem, retouches Merksem, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden