poetsvrouw Merksem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Merksem

Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (46 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Marie-rose
Marie-rose
Merksem
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag en heb reeds goede referenties. Ik kom bij u aan huis. Ik werk proper en nauwkeurig . Heb al jarenlange ervaring opgedaan met strijken.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben goed in schoonmaken. Ik heb 2 jaar iemand thuis geholpen met huishouden, ook in mijn eigen huis doe ik graag het huishouden.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Sinds jongs afaan ben ik redelijk perfectionistisch, heb ook altijd moeten kuisen en heb enorm veel van mijn moeder geleerd wiens al +15 jaar in de poetssector zit. Ik zal nooit nee zeggen tegen extra's maar ze juist al te graag doen! Kuisproducten zijn gekend, zowel als het kuisgerief.
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Georgina
Georgina
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
I have experience in the cleaning job. This is because I have worked with Comfort Masters and recently, I worked with De Schoonmakerij in Antwerp. I know what clients always want
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I have done cleaning In hotels, houses and a school. I will clean your house like it’s my own house. I can also dress up your bed or do other small jobs in the house.
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
k ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in huisschoonmaak. Ik ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in het schoonmaken van privéwoningen, winkels, kleding strijken, kinderopvang.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Poetsvrouw in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Dagelijks onderhoud ik de huizen van mijn klanten. Niet elke dag is hetzelfde- toch is het dagelijks afstoffen (plumeau, vochtig of droog), stofzuigen en dweilen. Om de x aantal weken poets ik de ramen binnen (buiten alleen bij de klanten die geen glazenwasser hebben).
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Gifty
Gifty
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een prof in het schoonmaken doe het graag en doe het ook vlotjes. Als u hulp nodig hebt kunt u het mij zeker laten weten en help ik u met plezier in het schoonmaken van u huis/appartement. Ik heb ten jaar ervaring in het schoonmaken en ik ook werk in het keuken dank u well.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mo
Mo
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Merksem: geëvalueerd met 4.8 door 209 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Merksem, kuisvrouw Merksem, ruitenwasser Merksem, glazenwasser Merksem, poetsdienst Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Merksem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Merksem . Maar hoe vind je de ideale poetsvrouw in Merksem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Merksem langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetsvrouw in Merksem elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw wensen. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze poetsvrouwen in Merksem zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Merksem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Merksem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Merksem mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Merksem kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Merksem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Merksem in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Merksem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Merksem?

Hoeveel een poetsvrouw in Merksem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Merksem. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Merksem
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Merksem?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Merksem! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Merksem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Merksem

Temizlik - Ik zoek iemand die al mijn ramen wilt poetsen - Schoonmaken appartement (2) - schoonmaak (2) - Schoonmaken appartement - schoonmaak - Kitchen cleaning including fridge and oven - Volledige opkuis voor verkoop huis - Kuisen ramen + andere kleine zaken - 4 u./week poetshulp voor zwangere vrouw - Poetsvrouw nodig 1 x per week voor korte duur - Schoonmaak hulp - terras en voorgevel - Poetsdame - Kunstenaarsatelier - Keuken schoonmaak badkamer schoonmaak salon schoonmaak 2 kamers schoonmaak - Poetshulp in mijn appartement: - Schoonmaak huis - Algemeen poetswerk - Vloeren dwijlen en het was - Empty house to be cleaned (2) - Empty house to be cleaned - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Poetsen - Occasionele hulp om leeg appartement te kuisen - STRIJKEN EN SCHOONMAAK - Poetshulp - Eenmalige opkuis appartement - Schoonmaak appartement - Schoonmaak appartement - Poetsvrouw voor om de 2 weken gezocht - Poetshulp gevraagd - Poetsvrouw gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Grondige poetsbeurt badkamer & keuken - Kuisvrouw - Cleaning - Schoonmaak rommel van een huurder in de kelder - Schoonmaken & strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden