huishoudhulp Berchem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Berchem

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn school diploma als naaister en maak nog vaak voledige outfits en herstellingen voor familie en vrienden. Het is een passie waar ik graag mee werk.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. Koken vind ik heel leuk om te doen zelf volg ik de richting restaurant en keuken en ik doe het al 4 jaar en ik heb er veel uit geleerd. Ik heb zelf als kelner gewerkt in de keuken gestaan en allemaal nieuwe gerechten ontdekt uit verschillende keukens zelf ben ik fan van Chinese eten.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou me graag voorstellen als kookhulp. Ik heb al enkele jaren ervaring met koken. Ik ben ook bereid om naar het koken in het huis te helpen zoals poetsen, strijken, afwas,... Noem maar op!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Mijn passie en hobby is koken, ik kook erg graag, ben daar dan ook erg handig en creatief in. Dagelijks kook ik uitgebreid, ik ken ook veel van de Zuid Amerikaanse keuken.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Hey, moet je broek ingekort worden, of is die rok van je te breed? Zit je met een jas zonder knopen of is die tirette aan vervanging toe? Ik moet ook steeds mijn kleren aanpassen gezien ik een kleine maat heb, dus die dingen zitten in mijn vingers.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Hallo! Ik heb een aantal jaar als jobstudent in een rusthuis gepoetst, ook de ramen heb ik daar onder handen genomen. Met veel plezier kom ik het bij u proper maken, kuismiddelen heb ik zelf echter niet ter beschikking. Ik hoor graag van u!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Daniella
Daniella
Berchem
Nieuw
Halo , mijn hele loopbaan heb ik steeds gepoetst in grote kantoren fabrieken en de laatste jaren vooral huishouden wat mij het meeste voldoening gaf daarom wil ik deze trend nog verder doen .
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Nicole
Nicole
Berchem
Nieuw
Hallo, Ik heb 2 jaar terug in de schoonmaak sector gewerkt. Ik maak graag schoon en ik doe dat wel degelijk naar behoren. Ik maak gebruik van openbaar vervoer.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Liesa
Liesa
Berchem
Nieuw
koken: koken is iets dat ik graag doe! zelf experimenteren , koken brengt me ook helemaal tot rust. ik kan vrij wel alles maken. ik moet maar een recept op zoeken en ik weet wat ik moet doen. zelf kook ik ook elke dag vers.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Ik ben graag creatief met eten bezig. Echte professionele ervaring in een keuken en algemeen in horeca heb ik ook (al mits beperkt). In keuken voel ik mij thuis, kan ik gemakkelijk samenwerken in een team. Onder druk werken kan ik doordat ik meestal het hoofd weet koel te houden.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Abegail
Abegail
Berchem
Nieuw
Goeiedag, Ik ben Abegail, ik heb 3 jaar ervaring als poetsvrouw. Voor mij is netheid erg belangrijk in elk huis. ik graag alles schoon en ik hou ervan om mensen te helpen mer hun huishoudelijke taken. Als je er een nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Dank u en een fijn dag verder.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Kelly
Kelly
Berchem
Nieuw
Ik heb mijn diploma van grootkeuken en ben heel creatief in versieren maak verschillende gerechten met wat inspiratie dat in mij opkomt en werk graag in team
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Berchem: geëvalueerd met 4.87 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Berchem, hulp in huis Berchem, huishoudpersoneel Berchem, goedkope huishoudhulp Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Berchem in?

Onder huishoudhulp Berchem vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Berchem kan jou met allerlei zaken helpen, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Berchem kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Berchem kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Berchem heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Berchem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke zaken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Berchem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Berchem heel wat zaken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Berchem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Berchem zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Berchem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Berchem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Berchem inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Berchem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Berchem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Berchem. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Berchem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Berchem kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Berchem is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Berchem juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Berchem kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Berchem
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Berchem inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Berchem kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Berchem aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Berchem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Berchem

Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. - Interieur stomen (auto binnenkant stoelen +panelen - Retouche werk - Cosplay - Klein appartement poetsen (2 uurtjes) - Grote Schoonmaak - Kok - Pantalon korter maken - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (10) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (9) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (8) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (7) - Nieuwe ritssluiting in winterjas plaatsen. - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (6) - broekspijp dichtnaaien voor man met 1 been - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (5) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (4) - ...... - 2 Broeken inkorten - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (3) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (2) - Retouche kleed - Schoonmaken appartement wekelijks (2) - Schoonmaak, strijk gezocht - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu - Schoonmaken appartement wekelijks - Poetshulp - Opkuis van een backstage ruimte - Op zoek naar een huishoudhulp - Retouches - Retouches - Schoonmaak - Appartement - Vervangen van ritssluiting - Poetsen in het weekend - Vriendelijke, efficiënte poetshulp in Berchem - Vriendelijke, efficiënte poetshulp in Berchem - Maken van patronen adhv afmetingen - Grote schoonmaak appartement - Poetshulp voor enkele weken - Dynamische poetsdame gezocht (5) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 (2) - Dynamische poetsdame gezocht (4) - Dynamische poetsdame gezocht (3) - Strijkmand legen - Afwassen houten plafond van 30 m2 - Strijkhulp - Dynamische poetsdame gezocht (2) - Dynamische poetsdame gezocht - schoonmaakhulp met ervaring gezocht - strijken aan huis - Iemand om te poetsen en strijken - Eenmalig strijken na vakantie - Strijken na een vakantie - schoonmaken huis voor elk airbnb verhuur - Jeans verkorten - Srijk en poetshulp deze zaterdagochtend of zondag - Ik zoek naaiwerk - Naaister voor aanpassen (verkorten) gordijnen - BBQ feest voor 25 personen (September 2021) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 - schoonmaken - Autoschonmark - Kussenslopen voor buitenzetels - schoenmaken huis - aanpassen nachtjapon (3) - aanpassen nachtjapon (2) - Huishouden duplex - strijken - aanpassen nachtjapon - Geautomatiseerd vloerluik - Grondige poets 1 persoonsappartementje - dinsdag en woensdag voormiddag 4u. - Broeken inkorten - Dringend poetsvrouw 27/10 - Ramen appartement schoonmaken - Poetsvrouw met ervaring - Schoonmaak - Ik ben op zoek naar een gedreven strijkster aan huis. - Herstel kledij - Poetsvrouw gezocht voor inkomhal en deur - Schoonmaken van Appartement 2 personen - Gezond koken - Uitwerken upcycling ontwerpen - Naaister baby kleding - Poetshulp voor appartement (70m2) weekelijks of 2weekelijks - Poetsvrouw gezocht - appartement kuisen van alleenstaande man met hondje - Poetshulp éénmalig - Poetsen van huis - Strijken 10 stuks kleding - Grondig poetsen appartement verhuur - Strijken 8 stuks kleding - Strijken van 8 stuks kleding - Voering jas - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden