huishoudhulp Berchem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Berchem

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn school diploma als naaister en maak nog vaak voledige outfits en herstellingen voor familie en vrienden. Het is een passie waar ik graag mee werk.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. Koken vind ik heel leuk om te doen zelf volg ik de richting restaurant en keuken en ik doe het al 4 jaar en ik heb er veel uit geleerd. Ik heb zelf als kelner gewerkt in de keuken gestaan en allemaal nieuwe gerechten ontdekt uit verschillende keukens zelf ben ik fan van Chinese eten.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou me graag voorstellen als kookhulp. Ik heb al enkele jaren ervaring met koken. Ik ben ook bereid om naar het koken in het huis te helpen zoals poetsen, strijken, afwas,... Noem maar op!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Mijn passie en hobby is koken, ik kook erg graag, ben daar dan ook erg handig en creatief in. Dagelijks kook ik uitgebreid, ik ken ook veel van de Zuid Amerikaanse keuken.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Hey, moet je broek ingekort worden, of is die rok van je te breed? Zit je met een jas zonder knopen of is die tirette aan vervanging toe? Ik moet ook steeds mijn kleren aanpassen gezien ik een kleine maat heb, dus die dingen zitten in mijn vingers.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Hallo! Ik heb een aantal jaar als jobstudent in een rusthuis gepoetst, ook de ramen heb ik daar onder handen genomen. Met veel plezier kom ik het bij u proper maken, kuismiddelen heb ik zelf echter niet ter beschikking. Ik hoor graag van u!
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Daniella
Daniella
Berchem
Nieuw
Halo , mijn hele loopbaan heb ik steeds gepoetst in grote kantoren fabrieken en de laatste jaren vooral huishouden wat mij het meeste voldoening gaf daarom wil ik deze trend nog verder doen .
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Nicole
Nicole
Berchem
Nieuw
Hallo, Ik heb 2 jaar terug in de schoonmaak sector gewerkt. Ik maak graag schoon en ik doe dat wel degelijk naar behoren. Ik maak gebruik van openbaar vervoer.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Liesa
Liesa
Berchem
Nieuw
koken: koken is iets dat ik graag doe! zelf experimenteren , koken brengt me ook helemaal tot rust. ik kan vrij wel alles maken. ik moet maar een recept op zoeken en ik weet wat ik moet doen. zelf kook ik ook elke dag vers.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Ik ben graag creatief met eten bezig. Echte professionele ervaring in een keuken en algemeen in horeca heb ik ook (al mits beperkt). In keuken voel ik mij thuis, kan ik gemakkelijk samenwerken in een team. Onder druk werken kan ik doordat ik meestal het hoofd weet koel te houden.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Abegail
Abegail
Berchem
Nieuw
Goeiedag, Ik ben Abegail, ik heb 3 jaar ervaring als poetsvrouw. Voor mij is netheid erg belangrijk in elk huis. ik graag alles schoon en ik hou ervan om mensen te helpen mer hun huishoudelijke taken. Als je er een nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Dank u en een fijn dag verder.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Kelly
Kelly
Berchem
Nieuw
Ik heb mijn diploma van grootkeuken en ben heel creatief in versieren maak verschillende gerechten met wat inspiratie dat in mij opkomt en werk graag in team
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Berchem: geëvalueerd met 4.87 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Berchem, hulp in huis Berchem, huishoudpersoneel Berchem, goedkope huishoudhulp Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Berchem in?

Onder huishoudhulp Berchem vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Berchem kan u met allerlei zaken helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Berchem kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Berchem kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Berchem heeft dus verscheidene talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Berchem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Berchem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Berchem heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Berchem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Berchem zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Berchem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Berchem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Berchem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Berchem. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Berchem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke jobs. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Berchem kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Berchem juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Berchem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Berchem
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Berchem inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke klusjes en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Berchem kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Berchem aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan bereiden? Of iemand die naast het kuisen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ruiten wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Berchem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Berchem

Dringende hulp nodig - Schoonmaak - Schoonmaak klein appartement - Eenmalige grote kuis( mogelijkheid tot daarna vas) - Broek innemen - Tshirts - op maat maken van twee over gordijen - Avondjurk een tikkeltje inkorten - Schoonmaak kantoren (3) - 1 of 2 maal per week hulp bij huishouden gevraagd. - Schoonmaak kantoren (2) - Jas - versleten schouder - Jurk vermaken aub linsey - broekspijp dichtnaaien voor man met 1 been (2) - marcel magniette - op maat maken van twee over gordijen - Schoon Appartement - Op zoek naar een goede kok - Schoonmaakhulp gezocht - Grondige schoonmaak - Kleed versmalle - aanpassing van mouw - Aanpassing van jurk - inkorten broeken - Basis patroon voor mij maken - Schoonmaak kantoren - Jurk verkorten - last minute - Strijkhulp gevraagd - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. (3) - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. (2) - Vitrages verkorten - Poetshulp voor airbnb app van 50m2 - Retouche kleed - Poetshulp - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. - Interieur stomen (auto binnenkant stoelen +panelen - Retouche werk - Cosplay - Klein appartement poetsen (2 uurtjes) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (9) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (8) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (7) - Nieuwe ritssluiting in winterjas plaatsen. - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (6) - broekspijp dichtnaaien voor man met 1 been - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (5) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (4) - ...... - 2 Broeken inkorten - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (3) - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu (2) - Retouche kleed - Schoonmaken appartement wekelijks (2) - Schoonmaak, strijk gezocht - Wekelijks hulp gezocht bij strijken en de was opvu - Schoonmaken appartement wekelijks - Opkuis van een backstage ruimte - Op zoek naar een huishoudhulp - Retouches - Retouches - Schoonmaak - Vervangen van ritssluiting - Poetsen in het weekend - Vriendelijke, efficiënte poetshulp in Berchem - Maken van patronen adhv afmetingen - Grote schoonmaak appartement - Poetshulp voor enkele weken - Dynamische poetsdame gezocht (5) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 (2) - Dynamische poetsdame gezocht (4) - Dynamische poetsdame gezocht (3) - Strijkmand legen - Afwassen houten plafond van 30 m2 - Strijkhulp - Dynamische poetsdame gezocht (2) - Dynamische poetsdame gezocht - schoonmaakhulp met ervaring gezocht - strijken aan huis - Iemand om te poetsen en strijken - Eenmalig strijken na vakantie - Strijken na een vakantie - schoonmaken huis voor elk airbnb verhuur - Jeans verkorten - Srijk en poetshulp deze zaterdagochtend of zondag - Ik zoek naaiwerk - Naaister voor aanpassen (verkorten) gordijnen - BBQ feest voor 25 personen (September 2021) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 - schoonmaken - Autoschonmark - Kussenslopen voor buitenzetels - schoenmaken huis - aanpassen nachtjapon (3) - aanpassen nachtjapon (2) - Huishouden duplex - strijken - aanpassen nachtjapon - Geautomatiseerd vloerluik - Grondige poets 1 persoonsappartementje - dinsdag en woensdag voormiddag 4u.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden