Vind de beste huishoudhulp in Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
5/5 · 23 reviews
2610 Wilrijk
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
5/5 · 20 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben een zeer nette persoon met oog op detail , netheid en schone omgeving is mijn vak. Zoek niet verder want Mr proper staat klaar om jou verder te helpen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
5/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Nima
Nima
4.63/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Ik help allee' naaien bij andermans huis of werk niet bij mezelf want ik heb niet voldoende ruimte om het makelijk te doen ,
Huishoudhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Huishoudhulp in Antwerpen (2000) - Veerle
Veerle
4.87/5 · 15 reviews
2000 Antwerpen
Hallokes,iemand die de berg strijk niet meer zien zitten dan help ik jullie graag de top van de berg te halen😃 Ik ga heel nauwkeurig te werk! Geef gerust een seintje en alles is bespreekbaar,ik woon midden in het oude gedeelte van de stad Antwerpen. Ik heb wel geen auto,dus moet ik me verplaatsen met het openbaar vervoer of de strijk kan ik van bij me thuis doen. Vele grts alvast.
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
5/5 · 15 reviews
2018 Antwerpen
Hallo, ik kook elke dag thuis! Mijn vriend is Italiaans dus dat wordt vaak bij ons gegeten! Ook ben ik wel bekend met Japanse gerechten! Dus Het eten is altijd goed!
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Els
Els Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Huishoudhulp in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Hallo, ik ben Midia 28 jaar en een mama van twee kinderen Nour en Ibra . Ik ben een afgestudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen. Ik doe deze job heel graag, want netjesheid nteresseert mij. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten.
Huishoudhulp in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
5/5 · 5 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb een lange ervareing met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, ik ben goed in borduren. Ik heb goed ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zojn voor mensen.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Huishoudhulp in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Huishoudhulp in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M

Huishoudhulp Berchem: geëvalueerd met 4.89 door 269 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Berchem, hulp in huis Berchem, huishoudpersoneel Berchem, goedkope huishoudhulp Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Berchem in?

Onder huishoudhulp Berchem vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Berchem kan u met allerlei klusjes assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Berchem kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Berchem kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Berchem heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Berchem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Berchem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Berchem heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Berchem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Berchem zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Berchem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Berchem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Berchem beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Berchem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Berchem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Berchem. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Berchem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Berchem kosten? Een huishoudhulp in Berchem inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Berchem juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Berchem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Berchem
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Berchem inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Berchem kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Berchem aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Berchem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Berchem

Appartement Berchem - Dynamische poetsdame gezocht (4) - Dynamische poetsdame gezocht (3) - Strijkmand legen - Afwassen houten plafond van 30 m2 - Strijkhulp - Dynamische poetsdame gezocht (2) - Dynamische poetsdame gezocht - schoonmaakhulp met ervaring gezocht - strijken aan huis - Iemand om te poetsen en strijken - Eenmalig strijken na vakantie - Strijken na een vakantie - schoonmaken huis voor elk airbnb verhuur - Jeans verkorten - Srijk en poetshulp deze zaterdagochtend of zondag - Ik zoek naaiwerk - Naaister voor aanpassen (verkorten) gordijnen - BBQ feest voor 25 personen (September 2021) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 - schoonmaken - Autoschonmark - Kussenslopen voor buitenzetels - schoenmaken huis - aanpassen nachtjapon (3) - aanpassen nachtjapon (2) - Huishouden duplex - strijken - aanpassen nachtjapon - Geautomatiseerd vloerluik - Grondige poets 1 persoonsappartementje - dinsdag en woensdag voormiddag 4u. - Broeken inkorten - Dringend poetsvrouw 27/10 - Ramen appartement schoonmaken - Poetsvrouw met ervaring - Schoonmaak - Ik ben op zoek naar een gedreven strijkster aan huis. - Herstel kledij - Poetsvrouw gezocht voor inkomhal en deur - Schoonmaken van Appartement 2 personen - Gezond koken - Uitwerken upcycling ontwerpen - Naaister baby kleding - Poetshulp voor appartement (70m2) weekelijks of 2weekelijks - Poetsvrouw gezocht - appartement kuisen van alleenstaande man met hondje - Poetshulp éénmalig - Poetsen van huis - huis 2 verdiep
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden