Vind de beste huishoudhulp in Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
5/5 · 23 reviews
2610 Wilrijk
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.67/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Ik heb 1.5 bij een Poetsfirma gewerkt. Thuis zijn onze taken verdeeld. Mijn vrouw zorgt voor de was en ik zorg dat ons huisje netjes en proper is. wij zijn ondertussen 7 jaar getrouwd dus dat wil wat zeggen ;) Dus als het een keertje te veel is om te poetsen voor jou, geef me maar een seintje.
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
Ik strijk heel graag maar heb hier niet onmiddellijk verder ervaring in qua werk. Zelf vind ik wel dat ik het goed kan en ik zal het zeker in mijn beste kunnen doen! Ook poetsen, koken of andere hulp kan er aangevraagd worden
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Hove (2540) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
5/5 · 1 reviews
2550 Kontich
Ik werk al 15 jaar in de horeca als kok en heb een aantal jaren events gedaan. Ik luister naar de mensen hun eisen en doe er alles aan om die te vervullen!
Huishoudhulp in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Omdat ik een súper nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik ben wendbaar en snel bij het schoonmaken.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Shanna
Shanna
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik strijk vaak, maar super snel met mijn beste vriend/ apparaat. Ik kan niet zonder mijn strijkmachine de hoogste stapel niet aan. Ik kan je helpen met je hoop strijk. Halen en brengen, kleine meerprijs uiteraard
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Hallo, ik ben een echte hobbykok. Ik experimenteer graag met nieuwe recepten maar probeer het wel steeds zo gezond mogelijk te houden! Mits kleine aanpassingen in standaard gerechten kan ik een gezondere variant op tafel toveren en u helpen met een betere keuze te maken voor wat u eet! P.S. ik bak ook graag bv. biscuittaart, eclairs, ...
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Nieuw
2600 Berchem
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Steve
Steve
Nieuw
2550 Kontich
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Kyara
Kyara
Nieuw
2610 Wilrijk
Ik heb eerder al voor verschillende mensen gestreken. Ik heb ook huishoudkunde gevolgd op school. U mag mij alle soorten was brengen ik zal alles voor u strijken

Huishoudhulp Edegem: geëvalueerd met 4.97 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Edegem, hulp in huis Edegem, huishoudpersoneel Edegem, goedkope huishoudhulp Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Edegem in?

Onder huishoudhulp Edegem vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Edegem kan u met allerlei diensten bijstaan, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Edegem kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Edegem kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Edegem heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Edegem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Edegem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Edegem heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Edegem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Edegem zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Edegem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Edegem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Edegem aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Edegem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Edegem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Edegem. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Edegem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Edegem kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Edegem is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Edegem juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Edegem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Edegem
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Edegem inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Edegem kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Edegem aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Edegem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Edegem

Poetshulp op donderdag in de VM - Huishoudhulp en strijken met dienstencheques - Strijken - strijken - Poetsen appartement - Poetshulp. Ook strijken - Schoonmaak woning Edegem - Poetsen appartement (2) - Poetsen appartement - Ter plaatse gordijnen inkorten - broek verkorten - Dynamische poetsvrouw gezocht - Dynamiek Kuisvrouw gezocht - Hulp in keuken - Schoonmaakster 6 dagen per week - Schoonmaak klein appartementje. - Elke dag schoonmaakster - Koken voor Vegetarisch huishouden - Koken voor Vegetarisch huishouden - Schoonmaak en opruim - Schoonmaak appartement - eenmalige poetsbeurt - Grondig poetsen keuken en badkamer - Gordijnen inkorten aan huis - strijkhulp - Strijkhulp aan huis (of ophalen/terugbrengen) - Poets appartement (2) - Poets appartement - Kuisen - Strijkhulp gezocht - Schoonmaakhulp gezocht - Opruimen appartement - Schoonmaak woning Edegem - Ramen poetsen - ramen poetsen - Poetsvrouw gezocht - zoeken 'kok' voor 2 uur 2 meisjes 12-14 te leren koken - Schoonmaken - Poetshulp vrijdagochtend - Draperie in de breedte inkorten - Eenmalig poetsen/ was en strijk - Strijk - Ramen wassen buiten - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsen buiten - Grondig schoonmaken van delicate teak-tuinmeubelen - poetsen - poetsen - Kelder grondig schoonmaken - strijken en koken - poetshulp voor mijn moeder - Gordijnen maken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden