huishoudhulp Edegem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Edegem

Huishoudhulp in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Ik daag mezelf altijd uit om een recept te volgen, maar de gewone basis recepten kan ik ook. Van pasta tot aardappelen. Thuis zelf kook ik voor drie, maar meestal maak ik altijd wat extra’s voor in de diepvries.
Huishoudhulp in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik doe met de hogedrukreiniger opritten , auto's afwassen, de huizen leegmaken en eventueel proper maken enz... aarzel niet om me te contacteren Mvg Rene
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb 1.5 bij een Poetsfirma gewerkt. Thuis zijn onze taken verdeeld. Mijn vrouw zorgt voor de was en ik zorg dat ons huisje netjes en proper is. wij zijn ondertussen 7 jaar getrouwd dus dat wil wat zeggen ;) Dus als het een keertje te veel is om te poetsen voor jou, geef me maar een seintje.
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Huishoudhulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag maar heb hier niet onmiddellijk verder ervaring in qua werk. Zelf vind ik wel dat ik het goed kan en ik zal het zeker in mijn beste kunnen doen! Ook poetsen, koken of andere hulp kan er aangevraagd worden
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn school diploma als naaister en maak nog vaak voledige outfits en herstellingen voor familie en vrienden. Het is een passie waar ik graag mee werk.
Huishoudhulp in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. Koken vind ik heel leuk om te doen zelf volg ik de richting restaurant en keuken en ik doe het al 4 jaar en ik heb er veel uit geleerd. Ik heb zelf als kelner gewerkt in de keuken gestaan en allemaal nieuwe gerechten ontdekt uit verschillende keukens zelf ben ik fan van Chinese eten.
Huishoudhulp in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Huishoudhulp in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 15 jaar in de horeca als kok en heb een aantal jaren events gedaan. Ik luister naar de mensen hun eisen en doe er alles aan om die te vervullen!
Huishoudhulp in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een súper nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik ben wendbaar en snel bij het schoonmaken.
Huishoudhulp in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Edegem: geëvalueerd met 4.87 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Edegem, hulp in huis Edegem, huishoudpersoneel Edegem, goedkope huishoudhulp Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Edegem in?

Onder huishoudhulp Edegem vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Edegem kan u met allerlei jobs bijstaan, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Edegem kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Edegem kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Edegem heeft dus verschillende vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Edegem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Edegem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Edegem heel wat klusjes doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Edegem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Edegem zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Edegem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Edegem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Edegem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Edegem. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Edegem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Edegem kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Edegem juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Edegem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Edegem
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Edegem inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Edegem kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Edegem aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan bereiden? Of iemand die naast het kuisen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Edegem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Edegem

Poetsen (32) - Poetsen (31) - Poetsen (30) - Poetsen (29) - Poetsen (28) - Strijkhulp gezocht - Eenmalige grote schoonmaak - Poetsen - Poetshulp. Ook strijken (26) - Poetshulp. Ook strijken (25) - Nieuwbouw appartement - Verkorten van zomerse lange broek - hulp bij diner thuis - Poetshulp. Ook strijken (24) - Strijkster - Poetshulp. Ook strijken (23) - verkorten avondjurk (trouwjurk)Indien mogelijk graag iemand uit Edegem of omstreken, bedankt - Poetshulp. Ook strijken (22) - Versmallen broeken - Verhuisopkuis - Poetshulp. Ook strijken (21) - vermaken van hoeslakens - Draadspanning Singer naaimachine⁸o - Aanpassen vlindermouwen kleed - Poetshulp. Ook strijken (20) - Poetshulp. Ook strijken (19) - Poetshulp. Ook strijken (18) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Grondige schoonmaak teaken meubelen - Inkorten en innemen galajurk - Kussens van camper - Poetshulp. Ook strijken (17) - Schoonmaak woning - Poetshulp. Ook strijken (16) - Poetshulp. Ook strijken (15) - Poetshulp. Ook strijken (14) - Poetshulp. Ook strijken (13) - Poetshulp. Ook strijken (12) - Jas herstellen - huishoudhulp edegem - Poetsen appartement (2) - Poetshulp. Ook strijken (11) - Poetsen appartement - Poetshulp. Ook strijken (10) - dakgoten reinigen van mos en bladeren - ramen v gelijkvloers, binnen en buiten - Poetshulp. Ook strijken (9) - Poetshulp. Ook strijken (8) - Broeken versmallen - Poetshulp. Ook strijken (7) - Kuis - Poetshulp. Ook strijken (6) - Poetshulp. Ook strijken (5) - kleine retouche van wollen vest - Poetshulp. Ook strijken (4) - To do normal overall cleaning to my new appartement - Poetshulp. Ook strijken (3) - Poetshulp. Ook strijken (2) - Strijken - strijken - Poetsen appartement - Poetshulp. Ook strijken - Schoonmaak woning Edegem - Poetsen appartement (2) - Poetsen appartement - Ter plaatse gordijnen inkorten - broek verkorten - Dynamische poetsvrouw gezocht - Dynamiek Kuisvrouw gezocht - Schoonmaakster 6 dagen per week - Schoonmaak klein appartementje. - Elke dag schoonmaakster - Koken voor Vegetarisch huishouden - Koken voor Vegetarisch huishouden - Schoonmaak en opruim - Schoonmaak appartement - eenmalige poetsbeurt - Grondig poetsen keuken en badkamer - Gordijnen inkorten aan huis - strijkhulp - Strijkhulp aan huis (of ophalen/terugbrengen) - Poets appartement (2) - Poets appartement - Kuisen - Strijkhulp gezocht - Schoonmaakhulp gezocht - Opruimen appartement - Schoonmaak woning Edegem - Ramen poetsen - ramen poetsen - Poetsvrouw gezocht - zoeken 'kok' voor 2 uur 2 meisjes 12-14 te leren koken - Schoonmaken - Poetshulp vrijdagochtend - Draperie in de breedte inkorten - Eenmalig poetsen/ was en strijk - Strijk - Ramen wassen buiten - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsen buiten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden