hondenoppas Brecht

Hondenoppas Brecht: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Brecht: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Ik ben een absolute dierenvriend (Mijn vrouw betrapt me er altijd op dat ik steeds met hen aan het praten ben :-). Ik ben zelf rustig en zacht van aard, dieren voelen dat aan. Als kind had ik bij m'n ouders: konijnen, kippen, kalkoen, varkens, eenden, geiten, katten,...en zorgde hier ook mee voor. Momenteel heb ik zelf: kippen, fazanten, duiven, volièrevogels,...Ik heb geen ervaring met honden.
Hondenoppas in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Hondenoppas in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een 51 jarige vrouw die haar leven lang huisdieren heeft gehad(honden en katten) nu nog steeds. In mijn vrije tijd pas ik graag op uw goede vriend!
Hondenoppas in Schilde (2970) - Sarah
Sarah
Schilde
5/5 (2 reviews)
Ik ben Sarah, woon in Schilde en mama van een zoontje van 3 jaar. Ik ben thuisblijfmoeder dus heel flexibel. Als kind ben ik jarenlang opgegroeid met honden en nu heb ik zelf al jaren katjes. Ik zie dus heel graag diertjes en wil je wel graag helpen om jou lievelingen bij jullie thuis te verzorgen.
Hondenoppas in Zoersel (2980) - Delphine
Delphine
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Als van kinds af aan ben ik een echte dierenvriend. Tijdens mijn tijd in Australië deed ik in het weekend 'farm sitting' waarbij ik niets anders deed dan voor de dieren zorgen op de boerderij. Iets wat ik met plezier elke dag zou doen!
Hondenoppas in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Hondenoppas in Halle (2980) - Karen
Karen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halle
5/5 (1 reviews)
Graag kom ik bij u thuis om u dieren te verzorgen. Ik ga ook graag wandelen met u hond, ook de kat kan op mijn liefdevolle aandacht rekenen. Ik heb al heel mijn leven katten en sinds ik thuis werk heb ik terug een hond.
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Het is mogelijk om op uw hond te passen bij mij thuis. Ik zeg wel bij mij thuis, maar eigenlijk zullen we daar dan niet veel zijn. Ik heb wel een tuin, maar heel groot is die niet. Daarom zal ik er dan ook veel mee gaan wandelen. Ik ga zelf nu al veel wandelen in het bos om mezelf voor te bereiden op een trektocht, dus dan neem ik hem graag mee. Ze zullen dus altijd wel een stevige portie beweging gehad hebben als u ze bij mij laat, of ook bij u kan ik er op passen
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Hondenoppas in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik wil graag op uw hond passen ik heb zelf heel mijn leven honden gehad dus ben er goed mee vertrouwd laat me aub weten wat u er vqn vind alvast bedankt
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Hondenoppas in Malle (2390) - Yara
Yara
Malle
1.0/5 (1 reviews)
Van huisdieren hou ik ook heel graagzal zien dat ze altijd eten en drinken hebben en hun wandeling hebben vind het geweldig om in de natuur gegaan wandelen aan een water of gewoon in een bos
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat die nooit thuis is, mijn ouders hun hond komt hier ook regelmatig logeren als ze op reis gaan. Om een lang verhaal kort te maken ik ga graag wandelen met de honden en ik knuffel ze graag en een kat laat ik wat zijn ding doen zo komen ze het snelste los.
Hondenoppas in 'S Gravenwezel (2970) - Jill
Jill
'S Gravenwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik ben Jill. Thuis heb ik zelf veel dieren, ik heb katten, een hond, kippen en een hele boel vissen. Ik hou van dieren en dieren houden ook van mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Brecht: geëvalueerd met 4.78 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Brecht, hondenoppas aan huis Brecht, hondenoppas gezocht Brecht, dogsitter Brecht, dogsitting Brecht, hondenopvang Brecht, hondenhotel Brecht, hondenpension Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Brecht

Mijn hondjes zoeken voor een paar dagen een thuis - Dagelijkse wandeling met mijn hond, want ik moet p worden aan mijn heup - Opvang Lieve Labrador Beagle - dogsitting - House sitting op onze Balou - hondenopvang
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden