hondenoppas Lier

Hondenoppas Lier: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Lier: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Duffel (2570) - Christel
Christel
Duffel
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn voorkeur gaat naar honden, mijn eerste hond was een beagle en nu heb ik al meer dan 10 jaar twee hondjes die ik uit het asiel heb gehaald. Veel geduld nodig gehad voor de heropvoeding maar het heeft zeker beloond. Met katten heb ik geen ervaring.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. Buiten mijn job als hondentrimster heb ik het afgelopen jaar honden opgevangen van het buitenland en deze herplaatst. Dus ik heb zeer veel ervaring met honden! Ik moet zelf nog naar het werk en heb geen tuin. Dus grote honden vang ik niet op.
Hondenoppas in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hoi, er zijn zo van die momenten dat je je kat, hond of ander huisdier niet kan meenemen. Op reis, avondje uit of een onverwachte oproep, we kennen het allemaal. Maar waarom zorgen maken, als er altijd iemand is om op je huisdier te passen? Ik doe het met veel plezier, en met een levenslange ervaring. Hopelijk tot binnenkort!!
Hondenoppas in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Hondenoppas in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zoveel ervaring bij huisbezoek alleen bij de buren en bij vrienden. Ik ben te vertrouwen als mensen hun sleutel achterlaten bij mij. Dan zorg ik ervoor dat ik alles even controleer.
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Hondenoppas in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ikzelf heb ook 2 katten en vroeger heb ik van kleins af een hondje gehad. Dus ik weet wel wat ik doe ;) - wandelen met de hond - dieren eten en drinken geven - spelen met je huisdier - kattenbakken uitkuisen
Hondenoppas in Lier (2500) - Dils
Dils
Lier
Nieuw
Hey , Ik heb zelf een hond die veel zorgen nodig heeft, Ik ben een zelfstandige , rustige , ordelijke persoon. Ik heb veel vrije tijd ben direct beschikbaar. Tot gauw!
Hondenoppas in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
Nieuw
Ik heb thuis een hond en een kat. Die toch al 10jaar bij mij zijn en goed verzorgd worden met eten drinken en knuffels en wandelingetjes dus als je voor zaken of prive even niet thuis bent wil ik gerust op je beste vriend komen letten
Hondenoppas in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Lier
Nieuw
Ik ben een zeer grote dierenvriend heb zelf een hondje en 3 katten altijd dieren gehad zou nooit zonder kunnen , je krijgt zoveel terug van een dier is niet te omschrijven
Hondenoppas in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo, ik heb thuis zelf twee katten, mijn grote lieverds, en verzorg ook graag jouw dieren bij afwezigheid. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde.
Hondenoppas in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Altijd sinds kleins af aan al een enorme dierenvriend geweest. 10 jaar lang een bruine labrador gehad die we hebben moeten laten gaan doordat hij een nierziekte had. Mis hem nog elke dag ondanks het ondertussen bijna 2 jaar geleden is. Ik zou dit gemis graag opvullen door af en toe eens op een ander huisdier te willen passen. Dieren hebben het recht om even goed behandeld te worden als een mens.
Hondenoppas in Duffel (2570) - Laura
Laura
Duffel
Nieuw
Hallo ! Ik ben een super dierenvriend met een diploma dierenzorg! Als bijverdienste pas ik graag op u dier of kom langs voor een dagelijkse controle (knuffeluurtje) ook uitlaten, voeren,medicatie toedienen is geen probleem !
Hondenoppas in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Hilke. Van mijn geboorte tot nu heb ik altijd huisdieren gehad: honden, katten, knaagdieren (hamsters, cavia's, konijnen, ratten), vissen, kippen... Momenteel heb ik een hond en twee katten. Ik ben lief voor dieren, en zorg met plezier voor uw huisdieren bij afwezigheid: voeding en water komen geven, komen kijken of alles nog oké is, spelen, eventueel mee gaan wandelen, ...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Lier: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Lier, hondenoppas aan huis Lier, hondenoppas gezocht Lier, dogsitter Lier, dogsitting Lier, hondenopvang Lier, hondenhotel Lier, hondenpension Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden