Vind de beste dogsitter van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Duffel (2570) - Christel
Christel
5/5 · 3 reviews
2570 Duffel
Hallo, mijn voorkeur gaat naar honden, mijn eerste hond was een beagle en nu heb ik al meer dan 10 jaar twee hondjes die ik uit het asiel heb gehaald. Veel geduld nodig gehad voor de heropvoeding maar het heeft zeker beloond. Met katten heb ik geen ervaring.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. Buiten mijn job als hondentrimster heb ik het afgelopen jaar honden opgevangen van het buitenland en deze herplaatst. Dus ik heb zeer veel ervaring met honden! Ik moet zelf nog naar het werk en heb geen tuin. Dus grote honden vang ik niet op.
Hondenoppas in Bevel (2560) - Aster
Aster
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Hoi, er zijn zo van die momenten dat je je kat, hond of ander huisdier niet kan meenemen. Op reis, avondje uit of een onverwachte oproep, we kennen het allemaal. Maar waarom zorgen maken, als er altijd iemand is om op je huisdier te passen? Ik doe het met veel plezier, en met een levenslange ervaring. Hopelijk tot binnenkort!!
Hondenoppas in Lier (2500) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Hondenoppas in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik heb thuis een hond en een kat. Die toch al 10jaar bij mij zijn en goed verzorgd worden met eten drinken en knuffels en wandelingetjes dus als je voor zaken of prive even niet thuis bent wil ik gerust op je beste vriend komen letten
Hondenoppas in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
2500 Lier
Ik ben een zeer grote dierenvriend heb zelf een hondje en 3 katten altijd dieren gehad zou nooit zonder kunnen , je krijgt zoveel terug van een dier is niet te omschrijven
Hondenoppas in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
Hallo, ik heb thuis zelf twee katten, mijn grote lieverds, en verzorg ook graag jouw dieren bij afwezigheid. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde.
Hondenoppas in Lier (2500) - Stan
Stan
Nieuw
2500 Lier
Altijd sinds kleins af aan al een enorme dierenvriend geweest. 10 jaar lang een bruine labrador gehad die we hebben moeten laten gaan doordat hij een nierziekte had. Mis hem nog elke dag ondanks het ondertussen bijna 2 jaar geleden is. Ik zou dit gemis graag opvullen door af en toe eens op een ander huisdier te willen passen. Dieren hebben het recht om even goed behandeld te worden als een mens.
Hondenoppas in Duffel (2570) - Laura
Laura
Nieuw
2570 Duffel
Hallo ! Ik ben een super dierenvriend met een diploma dierenzorg! Als bijverdienste pas ik graag op u dier of kom langs voor een dagelijkse controle (knuffeluurtje) ook uitlaten, voeren,medicatie toedienen is geen probleem !
Hondenoppas in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Nieuw
2500 Lier
Dag iedereen! Ik ben Hilke. Van mijn geboorte tot nu heb ik altijd huisdieren gehad: honden, katten, knaagdieren (hamsters, cavia's, konijnen, ratten), vissen, kippen... Momenteel heb ik een hond en twee katten. Ik ben lief voor dieren, en zorg met plezier voor uw huisdieren bij afwezigheid: voeding en water komen geven, komen kijken of alles nog oké is, spelen, eventueel mee gaan wandelen, ...
Hondenoppas in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
2500 Lier
Ik hou van dieren en heb voornamelijk ervaring met katten (maar even graag draag ik zorg voor andere diersoorten). Mijn huidige katje woont ondertussen al 16 jaar bij mij en nog steeds gelukkig en gezond!
Hondenoppas in Lier (2500) - Nadia
Nadia
Nieuw
2500 Lier
Ik ben en dierenvriend. En ik hou vooral van katten. Maar ik ben ook bereid om met andere dieren mee te werken. Ik ben heel lief tegen dieren. En ik zal zeker mijn best doen. En ze zullen er zeker gelukkig van zijn. Tot snel!
Hondenoppas in Lier (2500) - Senninha
Senninha
Nieuw
2500 Lier
Zelf heb ik een kat als huisdier dus ik heb wel ervaring in het omgaan met dieren. In mijn omgeving zijn er ook veel mensen die hond hebben dus dit is ook niet vreemd voor mij. Zelf heb ik nog wel geen echte ervaring in het oppassen op dieren.
Hondenoppas in Koningshooikt (2500) - Anke
Anke
Nieuw
2500 Koningshooikt
Sinds 2011 werk ik als dierenartsassistent. Ik heb een hart voor alle dieren, maar katten hebben toch net iets meer mijn hart gestolen. Mijn job vraagt veel tijd en is erg variabel qua uren. Enkel na mijn werkuren ben ik beschikbaar om jullie lieveling(en) te verzorgen. Spelen, voeren, uitlaten, ... doe ik met alle plezier.

Hondenoppas Lier: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Lier, hondenopvang Lier, hondenhotel Lier, hondenpension Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Lier

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden