hondenoppas Stabroek

Hondenoppas Stabroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Stabroek: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Zwijndrecht (2070) - Jannes
Jannes
Zwijndrecht
5/5 (12 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een dierenliefhebber. Als kind heb ik altijd een hond gehad en nu nog steeds. Er zijn al heel wat honden bij ons komen logeren van vrienden en kennissen die op reis gingen. Dit was voor iedereen altijd een leuke meevaller. Hopelijk mag ik binnenkort met jouw hond kennis maken.
Hondenoppas in Antwerpen (2040) - Kurt
Kurt
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik ben altijd een dierenliefhebber geweest, en zal dat ook altijd blijven. Zeer goed met honden, zowel de kleine en grote, dominante of knuffeltjes. Zelf heb ik een poes in huis, die wordt vertroeteld en verwend.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben groot geworden met steeds huisdieren om me heen. Onlangs heb ik mijn Deense dog na net geen 12 jaar moeten laten inslapen omdat ze gewoon 'op' bleek te zijn. Voorlopig kies ik nog niet om een ander huisdier te nemen maar vind ik het wel fijn om voor andere dieren te mogen zorgen.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Heeft u even genoeg van de kat? Heeft uw schildpad wat aandacht nodig wanneer u op reis gaat? Is uw hond ziek, en kunt u hem echt niet alleen thuis laten? Dan ben ik uw redder in nood! Prijs valt steeds te bespreken.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Carlos
Carlos
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik ben graag bezig met dieren die geven jouw zo veel liefde en andacht dat ik het niet erg vind om op u honden te passen. hopelijk tot binnekort. geen zorgen u honden zullen in goede handen zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Stabroek: geëvalueerd met 4.92 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Stabroek, hondenoppas aan huis Stabroek, hondenoppas gezocht Stabroek, dogsitter Stabroek, dogsitting Stabroek, hondenopvang Stabroek, hondenhotel Stabroek, hondenpension Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Stabroek

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Stabroek

opvang grote zwitserse sennenhond - Honden opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Stabroek (2940)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden