hondenoppas Stabroek

Hondenoppas Stabroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Stabroek: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Zwijndrecht (2070) - Jannes
Jannes
Zwijndrecht
5/5 (17 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een dierenliefhebber. Als kind heb ik altijd een hond gehad en nu nog steeds. Er zijn al heel wat honden bij ons komen logeren van vrienden en kennissen die op reis gingen. Dit was voor iedereen altijd een leuke meevaller. Hopelijk mag ik binnenkort met jouw hond kennis maken.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben groot geworden met steeds huisdieren om me heen. Onlangs heb ik mijn Deense dog na net geen 12 jaar moeten laten inslapen omdat ze gewoon 'op' bleek te zijn. Voorlopig kies ik nog niet om een ander huisdier te nemen maar vind ik het wel fijn om voor andere dieren te mogen zorgen.
Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Heeft u even genoeg van de kat? Heeft uw schildpad wat aandacht nodig wanneer u op reis gaat? Is uw hond ziek, en kunt u hem echt niet alleen thuis laten? Dan ben ik uw redder in nood! Prijs valt steeds te bespreken.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Eddie
Eddie
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf huisdieren en heb ervaring met vooral honden , maar vind alle dieren leuk, ik red een vlieg uit bad als het moet , heb zelf twee teckels en altijd labrador gehad
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier bij u thuis op uw huisdieren passen terwijl u weg bent. Ik zorg graag voor dieren en maak graag tijd vrij zodat ze worden verzorgd zoals u het zelf zou doen!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Stabroek: geëvalueerd met 4.94 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Stabroek, hondenoppas aan huis Stabroek, hondenoppas gezocht Stabroek, dogsitter Stabroek, dogsitting Stabroek, hondenopvang Stabroek, hondenhotel Stabroek, hondenpension Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Stabroek

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Stabroek

opvang grote zwitserse sennenhond - Honden opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Stabroek (2940)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden