tuinonderhoud Sint-gillis-waas

Tuinonderhoud Sint-gillis-waas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-gillis-waas

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kemzeke (9190) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kemzeke
4.95/5 (78 reviews)
Hallo, ik ben Jeroen uit Stekene en heb op dinsdag mijn vrije dag die ik nuttig wil besteden. Zelfs vrijdag voormiddag kan gerust. Ik beschik over 'n auto met remorque met dubbele as. Met mijn rijbewijs C kan ik zelfs depanneren als vrachtauto bestuurder. Ik heb voldoende materiaal voor elke klus. Tuinonderhoud, plaatsen opruimen & vuil afvoeren, schilderen, etc. geen klus ga ik uit de weg!
Tuinonderhoud in De klinge (9170) - Guy
Guy
De klinge
4.8/5 (10 reviews)
Hi Ik ben Guy, 62 jaar en gepensioneerd, en wil daarom af en toe iets bijverdienen. Ik ben voor vele taken inzetbaar, zoals poetsen, koken, boodschappen doen, kleine tuinklusjes, kleine reparaties in en om het huis. Om kort te zijn, ik wil op deze manier uw leven iets meer comfort geven en dit met een door ons overeengekomen uurloon. Ik ben zeer correct en kom mijn beloftes steeds na
Tuinonderhoud in Beveren-waas (9120) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-waas
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben Jan, professioneel boomverzorger in bijberoep met nodige opleidingen, certificaten, verzekeringen, ... vooral interesse in werken met bomen (snoeien, vellen, planten, advies, ...) maar ook wel open voor bvb scheren van hagen. Bezit over de nodige materialen voor dit alles uit te voeren.
Tuinonderhoud in De klinge (9170) - Michiel
Michiel
De klinge
5/5 (5 reviews)
Hallo, mijn naam is Michiel, 34 jaar en papa van 2 kids. Graag wil ik u helpen door allerlei kleine tot middelgrote klussen uit te voeren, denk maar aan: - assembleren van meubels, kasten, tuinconstructies,.. - allerlei zaken ophangen aan muur/plafond - vervangen lampen/armaturen - tuinafval/rommel afvoeren naar recyclagepark - gazon maaien, kleine snoeiwerken in de tuin -...
Tuinonderhoud in Stekene (9190) - Jean-pierre
Jean-pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Jean-Pierre en zelfstandige in hoofdberoep na mijn dagelijkse taak als opruimer van volledige of deelse inboedels heb ik nog wat tijd vrij om bij te klussen als handige harry voor in en rond het huis.Alsook kleine laswerken van ijzer,inox en aluminium kan je bij mij terecht.Tot binnenkort
Tuinonderhoud in De klinge (9170) - Joshua
Joshua
De klinge
5/5 (3 reviews)
Ik ben joshua Ik ben 20 jaar Student verzorging Ik kan avonden en/of week ends Ik verplaats me te voet of openbaar vervoer En zoek een centje bij te verdienen vr later en hobby's te kunne betalen en extratjes
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Stekene (9190) - Frans
Frans
Stekene
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben gepensioneerd en doe tuinwerk in bijberoep. Sinds mijn twintigste bezig met tuinieren. Specialiteit: Periodiek onderhoud van de volledige tuin, nl. gras afrijden, bemesten, oprit onkruidvrij houden, snoeien van hagen en planten. Ik heb mijn eigen professioneel materiaal en neem alle tuinafval mee. Ik ben lid van 'VELT' en werk zo ecologisch mogelijk.
Tuinonderhoud in De klinge (9170) - Kris
Kris
De klinge
3.0/5 (1 reviews)
Mijn naam is Kris, 46 jaar oud en ik kan mijn tijd vrij indelen en mij verplaatsen. Allerlei verschillende klusjes zijn mogelijk, kleine huis en tuin klusjes, simpele elektra herstellingen, u vraagt en ik antwoord geheid of het door mij uitgevoerd kan worden.
Tuinonderhoud in De klinge (9170) - Glenn
Glenn
De klinge
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Glenn, ik ben 23jaar en gemotiveerd om de mensen te helpen met de kleinste werkjes zoals het gras maaien tot iets grotere werken, heb al paar jaar ervaring in de bouw.
Tuinonderhoud in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Hallo ik ben Lut. Ik ben reeds op pensioen maar ben nog erg actief en wil graag nog mensen helpen en iets bijverdienen met kinderoppas of hondenoppas of lichte tuinkarweitjes of schoonmaken. Ook strijken of eenvoudig schilderwerk behoren tot de mogelijkheden.
Tuinonderhoud in Sint-pauwels (9170) - Bart
Bart
Sint-pauwels
Nieuw
Dag allemaal. Ik noem bart, 39 jaar en werk met de nacht als arbeider. Daar ik een sociaal en aangenaam iemand ben stel ik mijn diensten graag aan u voor. Ik ben graag bezig en werk graag. Als ik u kan helpen met iets en ik kan deze klus aan dan graag. Op deze manier verdien ik ook nog een zakcentje bij. Ik ben correct en eerlijk. Hoop snel iets te mogen horen
Tuinonderhoud in Sint-pauwels (9170) - Batens
Batens
Sint-pauwels
Nieuw
Hey, ik ben Karim uit sint pauwels. beroepshalve ben ik in de wegenbouw reeds meer dan 20 jaar actief. Mijn vrije tijd gaat ook volledig naar werken en klussen, Schilderen, laminaat, plaatsen tuinhuisjes carports e.d. Daar draai ik mijn hand niet voor om. Een duivel doet al al zeg ik hetzelf. Steeds met de nodige zorg en aandacht breng ik een klus tot een goed einde.
Tuinonderhoud in Stekene (9190) - Jet
Jet
Stekene
Nieuw
Hallo, ik ben Jet en al 11 jaar afgestudeerd als kleuterleidster. Daarvoor heb ik het diploma secundair hotel behaald aan piva. Momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging en sta open om eens iets nieuws te proberen. Sociaal, goedlachs, flexibel, ...
Tuinonderhoud in Stekene (9190) - Bart
Bart
Stekene
Nieuw
Hallo, ik ben Bart De Block, 34 jaar, uit Stekene. Ik ben leerkracht economie en lichamelijke opvoeding. Ook heb ik een erkend diploma als boomverzorger. Ben je op zoek naar iemand die je bomen kan snoeien of bomen op moeilijke plaatsen moet afbreken, dan kan je bij mij terecht. Ook als personal coach of zwemleerkracht kan ik worden ingezet, met graagte!
Tuinonderhoud in Beveren-waas (9120) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-waas
Nieuw
Als zelfstandig tuinondernemer heb ik veel ervaring in de tuin. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is voor mij essentieel. U kan bij mij terecht voor onderhoudswerken (al dan niet met onderhoudscontract) en tuinaanleg in de brede zin van het woord. Aanplanten, graswerken, tuinafsluitingen, (zwem)vijvers, opritten, terrassen enz. U kan vooraf steeds rekenen op een correcte en duidelijke prijs!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Sint-gillis-waas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-gillis-waas: geëvalueerd met 4.72 door 111 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-gillis-waas, tuinier Sint-gillis-waas, hovenier Sint-gillis-waas, tuinaannemer Sint-gillis-waas, onderhoud tuin Sint-gillis-waas, opruimen groenafval Sint-gillis-waas, tuinonderhoud prijzen Sint-gillis-waas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden