kattenoppas Wilrijk

Ontdek talentvolle catsitters in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Wilrijk

Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Uw viervoeter komt terecht in een rustige, gezellige en huiselijke sfeer. Wij werken allebei van thuis uit en vangen slechts 1 huisdier tegelijk op zodat hij/zij alle persoonlijke aandacht van ons krijgt! Wij passen ons graag aan aan de behoeftes van uw huisdier en proberen zoveel mogelijk de routine te volgen die hij/zij gewoon is.
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Kattenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel. Best at home!
Kattenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al heel mijn leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel gaan wandelen met de dieren als komen oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf dieren en ga graag met dieren om, ik vind dit een nuttige tijdsbesteding en iets wat ik graag doe, uw dieren zijn bij aan het beste adres
Kattenoppas in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Thuis heb ik 1 hond, katten, 2 konijnen, kippen en ik heb ook veel ervaring met paarden. Ik ben echt een dierenliefhebber en zorg ervoor met heel mijn hart!
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Kattenoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, ik heb altijd zelf huisdieren gehad (honden, katten en vogels) en heb dus een groot hart voor dieren. Ik zou dan ook heel graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Ik woon in een duplex-appartement dus aan ruimte is er geen gebrek. Aangezien ik vlakbij de Schorre woon kan ik ook geregeld gaan wandelen indien ik op een hond(je) moet passen. Zoek je een goede oppas voor je viervoeter? Aarzel dan zeker niet om deze grote dierenvriend te contacteren.
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Mortsel
Nieuw
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Kattenoppas in Berchem (2600) - Anne-elise
Anne-elise
Berchem
Nieuw
Heel mijn leven al een ongelooflijke dierenvriend geweest. Zelf altijd katten gehad. (en cavias, konijnen, ratjes, hamsters,..) mijn liefde voor dieren is ook een van de grootste redenen dat ik vegetariër ben.
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Aurelie
Aurelie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb van jongssavaan al dieren gehad (poezen, katten, konijnen, vissen, vogels, ...) en heb ook met de honden naar de hondenschool gegaan. Ik weet dus hoe met dieren om te gaan, maar ook hoe medicatie toe te dienen, te borstelen,wat ongezond en dodelijk voor een dier kan zijn,...
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Margot
Margot
Hoboken
Nieuw
Hallo, Ik ben Margot. Ik zit in het 5de middelbaar wetenschappen wiskunde. Later wil ik dierenarts worden, ik heb dan ook al heel veel ervaring met dieren. Zelf heb ik katten, een hond (golden retriever), vissen, kippen, hagedissen, ervaring met alle soorten knaagdieren en konijnen en ervaring met schildpadden en slangen. Mijn hobby is paardrijden dus ik kan ook op paarden en ezeltjes passen.
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Christel
Christel
Hoboken
Nieuw
Ikzelf heb 2 katten die niet altijd op logement kunnen gaan bij mijn familieleden. Daarom doe ik zelf wel eens beroep op een petsitter of iemand die aan huis komt om op mijn katten te passen. Ik vind het belangrijk dat mijn dieren niet de hele dag alleen zijn en af en toe wat menselijke interactie hebben, ook al vragen ze er zelf niet om. Ik denk dat ik niet de enige ben die daar zo in staat :)
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Jessica
Jessica
Hoboken
Nieuw
Ik beschik over al de kennis om op een veilige, doelgerichte manier voor een kat/poes te zorgen. Ik heb zelf ook een poes gehad die ik van kitten tot volwassene heb verzorgt. Kitten gevonden vel over been en verlaten. Is zeer mooie sterke poes geworden verzorgt met veel liefde.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Wilrijk: geëvalueerd met 5.0 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Wilrijk, kattenoppas gezocht Wilrijk, kattenhotel Wilrijk, kattenpension Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Wilrijk

weekend logeren - weekend logeren - Oppas voor me poes - Catsitter tijdens paasvakantie - Oppas voor je hond of poes - Oppas kat - Wij zoeken zorgzame oppas voor onze kater Jules - GEZOCHT: Dierenvriend voor oppas Gicilou 28/06 - 28/07 - Jonge katje zoekt oppas tijdens juli
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden