hondentoilettage Wilrijk

Hulp voor hondentoilettage in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Wilrijk

Hondentoilettage aan huis in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Ik kom jullie hond graag verzorgen! De hond borstelen, wassen, wondverzorging, medicatie toedienen, uitlaten, enz.. doe ik allemaal met veel aandacht en warmte.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Een goeie wasbeurt, het nakijken en schoonmaken van de oren (zeker bij hangoren/langharige rassen), traanogen controleren, klitten en knopen verwijderen... Het is allemaal cruciaal om je hond tip top te houden! Je ziet er zelf toch ook graag verzorgd uit? :)
Hondentoilettage aan huis in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
ik heb al ervaring met oppassen bij grote en kleine honden ik weet hoe met ze om te gaan. Ik doe het super graag en het is mijn hobby met dieren bezig te zijn.
Hondentoilettage aan huis in Hoboken (2660) - Eef
Eef
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS. 17jaar ervaring als leerkracht lager onderwijs in eerste en tweede graad en zorgverbreding. Ik volg momenteel opleidingen tot hondengedragscoach en om therapie te geven aan kinderen door middel van contact met dieren.
Hondentoilettage aan huis in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
Nieuw
Ieder dier verdient een liefdevolle verzorging! De nagels van mijn kat zijn altijd mooi bijgeknipt en eens in de zoveel tijd krijgt hij een uitgebreide kambeurt. Ik heb niet erg veel ervaring met specifieke hondenverzorging, maar schrik niet snel terug en leer graag bij.
Hondentoilettage aan huis in Wilrijk (2610) - Claire
Claire
Wilrijk
Nieuw
Als dierenarts in opleiding en mijn eigen ervaring met honden weet ik wat een hond nodig heeft om lekker in zijn vel te zitten en goed te functioneren.
Hondentoilettage aan huis in Mortsel (2640) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Hallo Ik ben Maaike en een enorme dierenvriend, ik ben opgegroeid met honden en heb mijn diploma als honden trimmer behaald. Ik heb een heel jaar Honden moeten meenemen naar school om op te kunnen oefenen en heb een stage moeten lopen in een trimsalon. Na mijn opleiding heb ik ervoor gekozen om dit op zelfstandige basis verder te zetten bij mij thuis.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Chaibou
Chaibou
Antwerpen
Nieuw
Mon expérience dans toilettage, ce j'aime bien entretenir les animaux les mettre propre. Un animal domestique plus t'occupe de lui plus il te fait con
Hondentoilettage aan huis in Berchem (2600) - Angela
Angela
Berchem
Nieuw
Ben zeer sociaal, stipt, leergierig, zie werk , betrouwbaar , zeer diervriendelijk( zelf heb ik een golden retriever) .Steek graag handen uit de mouwen !
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
Nieuw
dogs are my passion. i'd love to teach u how to handle a dog in any situation. a balanced dog u can take any place u want and u have controle (liesten )on him/her. i have experience with dog behaviour. i live in antwerpen 2060. i hope hear from u soon. beste regards, ricardo
Hondentoilettage aan huis in Edegem (2650) - Evi
Evi
Edegem
Nieuw
Hallo, ik ben een grote dierenvriend en jullie kunnen met een gerust hart op vakantie vertrekken en jullie trouwe viervoeter bij mij achterlaten. Ik woon in Edegem, niet ver van Antwerpen
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Ivana
Ivana
Antwerpen
Nieuw
Im verry friendly with dog . Im not scarry dog not scarry for my. Evry time is happy. Im so mucht like schower dog . Te ker if dog sik . Give food , play with dog and im so much love dog .
Hondentoilettage aan huis in Berchem (2600) - Emly
Emly
Berchem
Nieuw
hondenverzorging niet echt enkel wandelen ,trainen ,spelen,met de hond mijn labrador is 5 jaar super hond die gehoorzaamheidswedstrijden speelt mvg emly
Hondentoilettage aan huis in Kontich (2550) - Berend
Berend
Kontich
Nieuw
Ik heb heel veel ervaring met allerlei dieren door mijn studies dierenzorg, maar ook door mijn stages en vakantiewerk. Als kind deed ik al boerderijkampen en ging ik helpen om de boerderij. Ik ben dus heel graag bezig en goed met dieren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Wilrijk: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Wilrijk, hondentrimmer Wilrijk, hondenverzorging Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie hondentoilettage aan huis in Wilrijk

Knippen haar en nagels - Trimmen mopshond - wassen en knippen - hondenkapster - hondverzorging aan huis - hond trimmen - mobiel hondentrimsalon - Hondentrimmer aan huis gezocht - Knippen van 2 hondjes - hondentoilletage met knippen van nagels - Dieren - Hondenverzorging - 'Wassen enondervacht n ontluizerpreventie - Verzorging hond - Hondenkapper thuis - Trimmen van een malthezer - Hondenkapper aan huis - Hondenkapper
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden