wandelen met hond Kapellen

Hulp voor wandelen met hond in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Kapellen

Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
4.89/5 (18 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Wandelen met hond in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
Schoten
5/5 (3 reviews)
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Wandelen met hond in Kalmthout (2920) - David
David
Kalmthout
5/5 (3 reviews)
ik hou van honden en ik ben vriendelijk om met me te wandelen terwijl ik mijn hele leven veel honden heb. voor jonge leeftijd tot de oudste leeftijd mijn laatste hond sterft voordat ik hier kom met ziekte in zijn maag
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik hou van wandelingen, vooral in de natuur. In weer en wind kan ik vele kilometers doorgaan. Ik heb veel energie en fantasie om jouw hond leuke avonturen te bezorgen. Tijdens het weekend doe ik dit waarschijnlijk samen met mijn dochter.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kan het steeds goed vinden met dieren en kan er echt van genieten om samen met uw geliefde viervoeter een wandeling te maken! Ik ben steeds opgegroeid met dieren en ben momenteel zelf nog in het bezit van 2 katten.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (2 reviews)
Wandelen en honden is de beste combinatie om me uit te leven en tot rust te komen, ik wandel zelf wekelijks met de honden van mijn vrienden die altijd gelukkig zijn dat ik me ervoor opgeef. Kakjes worden ook altijd opgeraapt ;)
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben elke ochtend vrij en hou wel van een (flinke) wandeling. Ik bezit een nauwkeurig observatie vermogen. Vaak ga ik met vrienden wandelen met hun honden.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy
Schoten
5/5 (2 reviews)
Ondergetekende is niet bang voor kilometers in de beentjes. Onder het motto het aangename aan het nuttige koppelen wil ik gerust met je viervoeter op stap.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Koen
Koen
Schoten
5/5 (2 reviews)
Ik heb helaas nooit een hond gehad maar via deze weg hoop ik toch te kunnen zorgen voor honden. Ik heb altijd een goede omgang gehad met honden van andere mensen.
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, geef bijles via het bijleshuis en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, even met je hond te wandelen, je gewoon wat te gezelschap te houden, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Kapellen: geëvalueerd met 4.96 door 173 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Kapellen, hondenuitlaatdienst Kapellen, hondenwandelaar Kapellen, dogwalker Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden