wandelen met hond Kapellen

Hulp voor wandelen met hond in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Kapellen

Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Wandelen met hond in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, geef bijles via het bijleshuis en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, even met je hond te wandelen, je gewoon wat te gezelschap te houden, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Wandelen met hond in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een Franse bulldog gehad, kippen, ratten, hamsters, katten kennen voor mij geen geheimen. Wel geen fan van spinnen 😅. Ik hoor graag van je als ik iets voor jou kan betekenen.
Wandelen met hond in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Van kinds af aan zijn er twee dingen waarvan ik houd, enerzijds de natuur en anderzijds dieren. In de natuur gaan wandelen met uw viervoeter is hetgeen wat ik het liefste doe. Hebt u maar sporadisch iemand nodig dan doe ik dit ook met alle plezier. Ik hoop u en uw viervoeter binnenkort te mogen ontmoeten!
Wandelen met hond in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Zelf thuis altijd honden gehad maar owv allergieën in het gezin momenteel geen huisdieren. Alsnog wel een groot dierenhart en altijd zin in een wandelingetje.
Wandelen met hond in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel geduld en ben suppergraag in de buitenlucht. Een wandeling samen met een hond lijkt me heel gezellig! Is er een bos of park bij je in de buurt ga ik met plezier tot daar!
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag wandelen en zeker in het gezelschap van een viervoeter. Zelf heb ik een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud. Korte of lange wandelingen kan allebei! Ik zie enorm graag honden en ben een echte knuffelvriend!
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik wandel al enkele maanden met een hond uit de buurt. Ik ben een sportief type dus wandelen en lopen is helemaal mijn ding. Ik ben graag buiten. Met een hond gaan wandelen brengt rust.
Wandelen met hond in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Er gaat niets boven een wandeling in het gezelschap van een hond We surfen op een golf die ons vervoert en verroert! Veel ervaring als verantwoordelijks wandelaar en Pétsitter
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Steven
Steven
Brasschaat
Nieuw
Ik hou van dieren, en ik wandel graag. Ideale combinatie. Graag ga ik met uw trouwe viervoeter op verkenning. Mijn voltijdse job is zeer onregelmatig, hierdoor ben ik overdag soms ook beschikbaar.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend! van jong af aan heb ik al altijd een hond willen hebben. Ik heb vaak op de hond van een vriendin mogen letten en hoop dit in de toekomst nog meer te doen voor meerdere baasjes. Ik heb zelf ook een grote tuin dus kunnen ze hier ook goed spelen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Antwerpen
Nieuw
Ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Ook met meer als 1 hond. Ik vind dit leuk om te doen ook al is het slecht weer. Ik vind het ook niet erg om lange wandelingen te doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Kapellen: geëvalueerd met 4.97 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Kapellen, hondenuitlaatdienst Kapellen, hondenwandelaar Kapellen, dogwalker Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Kapellen

Wandeling met de hond - BORDERCOLLIE 11JAAR ZACHT KARAKTER - BORDERCOLLIE 11JAAR AANGENAME HOND NIET AGRESIEF - Met de honden gaan wandelen - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (4) - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (3) - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (2) - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen - heel sterke wandelaar gezocht :-) - Hondewandeling - Wandelen met lieve Husky - Uitlaatservice - hond uitlaten - Wandelen met hond (uurtje) middag en of avond - wandelen met uw hond
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden