kattenoppas Kapellen

Ontdek talentvolle catsitters in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Kapellen

Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
het is me een plezier om op uw diertjes te komen passen terwijl u op vakantie bent dat we samen genieten van de dag met een grootte lach samen opstaan eten en gaan wandelen of verzorgen samen knuffelen wat altijd zo fijn is
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Dominique
Dominique
Kalmthout
4.5/5 (2 reviews)
Heb dit al meerdere keren gedaan. Heb zelf ook een hond een kat, een schildpad en 2 konijnen. Verzorg ze heel graag en zou niet echt meer zonder kunnen
Kattenoppas in Schoten (2900) - Yolanda
Yolanda
Schoten
5/5 (1 reviews)
zie vorig verslagje. Ik hou enorm van poezen en kan goed voor hen zorgen, op tijdstonds hun eten geven en dagelijks hun vacht te verzorgen bij zeker langharige. Kattenbak proper leggen is zeker geen probleem . Zijn ze alleen thuis wil ik er gerust hun gezelschap houden
Kattenoppas in Schoten (2900) - Jill
Jill
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 katten en een hond. Ik ben daar heel graag met bezig en heb altij plezier om met hun te spelen. Ik hou ook van het knuffelen met dieren.
Kattenoppas in Brecht (2960) - Jolien
Jolien
Brecht
5/5 (1 reviews)
Als ik niet tot bij jullie kan komen, zouden jullie dieren eventueel bij ons mogen blijven logeren. Wij hebben zelf vogels (die vrij rondvliegen), een kat en een hond in het huis -ook nog andere dieren buiten. Oppas bij mij thuis zal enkel mogelijk zijn met konijnen, reptielen en vogels die in huis kunnen staan en buiten gaat dit ook. Het liefst kom ik gewoon tot bij jullie.
Kattenoppas in Brecht (2960) - Heidi
Heidi
Brecht
5/5 (1 reviews)
We hebben reeds 2 jaar ervaring bij ons thuis in familiale sfeer of op verplaatsing. We wonen vlakbij bossen en het kanaal. Onze grote tuin is volledig omheind. Er is tijdens de week altijd iemand aan het thuiswerken.
Kattenoppas in Kapellen-Glabbeek (3381) - Astrid
Astrid
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Ga je op reis en heb je een oppas nodig? Uw dier is welkom bij ons voor enkele daagjes. De kinderen zullen ze vertroetelen. Wel liefst dieren dat kinderen gewend zijn, we hebben er 3, tussen 2 en 12 jaar.
Kattenoppas in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik ben een veelzijdige oppas, ik kan dieren goed aanvoelen en begrijpen. Van kleins trokken dieren mij aan, ik heb 1 jaar paardentaal geleerd en ik leer elke dag bij
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Ekeren
Nieuw
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Emma
Emma
Kalmthout
Nieuw
Ik heb altijd huisdieren gehad. En wil er iedere keer nog meer. Dat zal helaas niet gaan. :-) maar oppas spelen vind ik ook al zeer leuk! Ik doe alles om de dieren op hun gemak te laten voelen. Twijfel niet om me te contacteren
Kattenoppas in Brasschaat (2930) - Xavier
Xavier
Brasschaat
Nieuw
Indien afstand niet te groot kunnen dochters voor dieren instaan. Zij zijn absoluut gexoon om met dieren te werken van chinchilla tot paard en alles daartussen.
Kattenoppas in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Kattenoppas in Schoten (2900) - Philippe
Philippe
Schoten
Nieuw
Van jongsaf heb ik altijd honden gehad, dus ben er erg mee vertrouwd en zorg er graag voor. Katten heb ik zelf nooit gehad, maar aangezien ik een grote dierenvriend ben, zorg ik ook voor hen heel graag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Kapellen: geëvalueerd met 4.84 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Kapellen, kattenoppas gezocht Kapellen, kattenhotel Kapellen, kattenpension Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden