klusjesman Borgerhout

Klusjesman Borgerhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Borgerhout: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ik ben sinds kinds af bezig met klussen. Zowel voor mijn eigen als kleine klusjes bij mensen thuis. Allerhande klusjes zijn mogelijk: elektriciteit, klein sanitair, klein schrijnwerk, schilderwerken,..
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.91/5 (22 reviews)
Ik heb mijn eigen woning gerenoveerd. Schilderen, lampen vervangen, meubilair in elkaar steken, klusjes in de tuin enz. Als u een klusje hebt, vraagt u het maar. Als ik u kan helpen, doe ik dat met plezier.
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Andries
Andries
Borgerhout
5/5 (8 reviews)
Ik ben gewoon van allerhande klussen in en rondom het huis te doen.. dit gaat van schilderwerken tot loodgieterij, indeling van de woning en alle decoratie ophangen.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Wim
Wim
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
De meeste werkervaring op technische vlak is Schrijn-en meubelwerk. Ik genoot van een VAB basic opleiding over elektriciteit, deze werd kort daarop in de praktijk omgezet. dat meer en meer professioneel omgeschoold werd. Kleine klussen wordt meestal besproken met de aanvrager/aanvraagster. Om zo een duidelijk beeld weer te kunnen geven.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Mike
Mike
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
welkom ben een handige Harry voor al jou kleine klussen verlichting hangen schilderijen ,tv ophangen kasten monteren enz zelfs terrassen aanleggen of opritten aan leggen beschik over verschillende gereedschap
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben de geschikte man voor al u klussen thuis en overal kan ik heel goed mijn plan trekken spreek de nodige tallen handel snel dinges af correct stipt p
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Alrihawi
Alrihawi
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik was de assistent van mijn vader bij het bouwen van ons grote huis en deed ervaring op in technologie en het gebruik van apparatuur zoals boren, lassen, schilderen, het installeren van deuren en sloten en het verwijderen van vuil.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Johannes
Johannes
Borgerhout
Nieuw
Vloeren leggen, plinten plaatsen, meubels herstellen of restaureren, stopcontact vervangen of schilderen. Voor alle soorten klussen richt ik mij na uw budget en wensen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ik kom graag eens langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Gunther
Gunther
Borgerhout
Nieuw
Alles in huis deed ikzelf, sanitair, betegelen, deuren plaatsen. Van beroep ben ik woning- en zetelstoffeerder. Ook heb ik een beroepservaring als meubelmonteerder en schrijnwerker. Ook voor elektra en diverse herstellingen kom ik graag aan huis.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Onlangs kocht ik een appartement in Antwerpen. Met een scherp budget moest ik heel veel zelf verbouwen, maar niet erg: ik leer graag. Klusjes van allerleie soorten zoals een slot vervangen, lampen en kaders hangen, schilderen... voer ik voor jou graag uit. Wat ik het liefst doe? Loodgieterij probleempjes oplossen vind ik boeiend - misschien kan ik jou helpen?
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Mo
Mo
Borgerhout
Nieuw
Hallo, welkom in mijn profiel. Ik ben mo. Ik werk zelf in de haven van Antwerpen als meet en regel techniek en ook elektriciteit dus daardoor doe ik veel klusjes werk bv stopcontacten vervangen water kranen herstellen kasten demonteren en monteren. Dus als je hulp nodig hebt laat mij iets weten. Mvg Mo
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Samuell
Samuell
Borgerhout
Nieuw
Ales wat kapot is probeer ik trug als niew te maken In kousen ben ik niet echt een krak maar als je het vraagt om te proberen te maken dan zeg ik er geen neen tegen
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Account
Account
Borgerhout
Nieuw
Hallo welkom op mijn profiel ik doe alle soorten klusjes. Ik heb mijn eigen gereedschap. Meer informatie nodig? Stuur maar een berichtje en we kunnen samen een datum afspreken.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Andranik
Andranik
Borgerhout
Nieuw
Bij ons kunt u terecht voor uw kleine klussen en rondom het huis . Maar ook voor opdrachten die langer duren .U ontvangt gratis en vrijblijvend offertes van ons. Zo kunt u makkelijk vergelijken en een keuze maken .
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Maarten
Maarten
Borgerhout
Nieuw
Brede kennis van bio-ecologische materialen en toepassingen. Meerdere jaren ervaring in de bouw. Probleemoplossend denken. Ziet werk. In meerdere markten thuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Borgerhout: geëvalueerd met 4.98 door 117 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Borgerhout, klusjesdienst Borgerhout, goedkope klussenier Borgerhout, montage IKEA meubels Borgerhout, klusjesman gezocht Borgerhout, klusjesman zoeken Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Borgerhout?

Klusjesman gezocht Borgerhout? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Borgerhout die gespecialiseerd is in jouw klusjes Borgerhout. Heb je naar een klusjesman gezocht in Borgerhout voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Borgerhout? Plaats snel en gemakkelijk je dienstaanvraag op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Borgerhout die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Borgerhout van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Borgerhout?

Een klusjesman Borgerhout is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor diverse klusjes in Borgerhout, ongeacht hoe groot de klus is. Een klusjesman Borgerhout is vaak in dienst van een klusjesdienst Borgerhout en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Borgerhout gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Borgerhout is een manusje-van-alles die allerlei klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Borgerhout bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Borgerhout werkt vaak al voor een klusjesdienst Borgerhout, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een nut van een klusjesman Borgerhout!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Borgerhout?

Het inhuren van een klusjesdienst Borgerhout heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Borgerhout kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Borgerhout klusjes Borgerhout zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Borgerhout inzetten voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Borgerhout, waar je een klusjesdienst Borgerhout voor kan oproepen. De klusjesdienst Borgerhout beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om unieke klusjes in Borgerhout gaat.
 
Een klusjesdienst Borgerhout neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Borgerhout uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Borgerhout gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed verrichten. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Borgerhout. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Borgerhout voor het plaatsen van tegels? Dit is een afgepast karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Borgerhout dus een klusjesdienst Borgerhout in en geniet van een vakkundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Borgerhout?


Een klusjesman in Borgerhout kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden gedaan of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Borgerhout in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Borgerhout terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Borgerhout verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in meerdere klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Borgerhout zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Borgerhout inzet.

Kleine klusjes Borgerhout


Klusjesman gezocht Borgerhout voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Borgerhout zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Borgerhout zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Borgerhout voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Borgerhout die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Borgerhout die een trap voor je kan renoveren? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Borgerhout kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Borgerhout.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Borgerhout voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Borgerhout?


Klusjesman gezocht in Borgerhout, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger liggen. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Borgerhout


Een klusjesman Borgerhout die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs hanteert, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gereedschap, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Borgerhout af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Borgerhout voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Borgerhout: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Borgerhout in te huren? Dan zijn er meerdere punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Borgerhout je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Borgerhout.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Borgerhout. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw taak. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Borgerhout in dienst nemen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Borgerhout. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Borgerhout van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden